Annem her seye bagirmaya basladi?

Ya gerçekten boyle bir platforma yazı yazacağım aklıma gelmezdi ama dinleyebilecek kimsem yok. Annem şu son 1-2 yıldır her şeye bağırmaya başladı hakaret değil bunlar sadece bağırıyor en ufak konuda bile sesini yükseltiyor bu da konu çok normal bir şey de olsa tartışma çıkaran bir şeye dönüşüyor. Annem sesini yükselttiği zaman anecim bağırıyorsun bağırma lütfen diyorum ve daha çok bağırarak ne bağırması saçmalama diyor. Yani bu durum benim çok canımı sıkmaya başladı çok mutsuzum zaten eskisi kadar sosyal bir hayatım yok ailem yüzünden en ufak bir yere gitsem anneme dert oluyor babam öyle değil tamam ama annem gerçekten canımı sıkmaya başladı arkadaşlarımın yanında annem arayınca çok sinirli konuştuğu için sesi kısıyorum konuşurken yani bilmiyorum bende sorun olduğunu düşünmüyorum gayet normal okulunda başarılı hedefleri olan (bir ara) saygılı düzgün bir insanım, gerçekten ergen tavırlarım yok ama anlamıyorum bu durumda kendimi nasıl avutabilirim yani nasıl görmezden gelebilirim annem için ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun fikir verin

Annem her seye bagirmaya basladi?