Aile baskısı yüzünden kendime olan sevgim gitti, ailemden kurtulmak istiyorum. Ne yapmam gerek?

Annem her zaman onun istediklerini giymemi ev işlerini yapmami onun istedigi egitimleri almami istiyor disari cikmam yasak bana guvendiklerini soyluyorlar ama disariya guvenmiyoruz diyip beni birakmiyolar 20 yasindayim bi suru hayalim var ama hic birini gerceklestirecek hevesim kalmadi hep pozitif kalmaya calismaktan yoruldum surekli ailemin istedigi gibi biri olmak kendimi kesfetmemi engelliyor herhangi bir sosyal aktivite edinmemde istenmiyor ama küçük kardeşim istedigini yapiyor evde bi sorun ciktigi zaman benim konusma hakkim yok kardesim bana her istedigini soyleyebiliyo ama ben karsilik verirsem hakaret işitiyorum erkek arkadas edinmem de istenmiyor işe girmek istiyorum fakat istedigim işe giremiyorum evimin yakininda olmasi şart aksi takdirde babam izin vermiyor evde çok bunaldim ve artik kendime olan sevgim yok her gecen gun daha da kotu hissediyorum kaçmak istiyorum ve sonucunda aileme dönmek istemiyorum endişelerim olduğu için buna cesaret bulamiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum?:(
Aile baskısı yüzünden kendime olan sevgim gitti, ailemden kurtulmak istiyorum. Ne yapmam gerek?