Ailemden Kurtulmak İstiyorum ne yapmaliyim?

Lütfen yardim edin aileme daha fazla dayanamiyorum gercekten biktim kurtulmak icin herseyi yaptim ama bana inanmadilar hayatimda kimse beni sevmedi cok kotu bi hayatim var fakirim, derslerim kotu, hem fiziksel hem psikilojik olarak siddet goruyorum, cirkinim, kiloluyom, okulda dislaniyorum ama eger bu aileden kurtulursam her seyden kurtulabilirim saatlerdir internete bakıyorum ama herkes tavsiye olarak univeriste oku, is bul demis benim istedigim tavsiyeler bunlar degil lutfen duzgun tavsiye soyleyin ayrica carsamba gunu psikologa gidicem anneme uyku sorunumu gecirmek icin gitmek istedigimi soyledim inandi psikologa neler soylersem beni yetimhaneye gonderir ya da cocuk koruma evine yollarlar lutfen yardim edin yalvaririm yetim haneye gitmek icin birsuru sebebim var babam annemle evlendikten beri ona siddet uyguluyo ayrica ablalarima ve abimede siddet uyguladi iyi maas almasina ragmen bizi ac birakiyo bize para göndermiyor babam annemi seni oldurecegim diye tehtit etti ses kaydi aldi ama kimseye soyleme diyip sildi tum kanitlari yok etti hic darp raporu almadi sureklu yeni sayfa acicaz dedi eger bu seferde kurtulamassam kendimi öldüreceğim

Ailemden Kurtulmak İstiyorum ne yapmaliyim?