Aile & Toplum İyi geceler neler yapıyorsunuz? Erhan092020 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vardiyalı çalışanlar gece uykusu kaçanlar selam olsun 🖐️ İyi geceler neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Uyku kaçtı. Müzik dinliyorum. Kahve yapmayı düşünüyorum. Bir dal cigara olaydı iyiydi ama yok. Gerçi ben sigaraya da karşıyım. Olsun efendim, bu parça benden size gelsin:https://www.youtube.com/embed/cDMk07VyIGc 0 2 Yorumla Erhan092020 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Kohlhaas +1 yıl Rica ederim. Yorumla
xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Çalışmıyorum ama ev vardiyasındayım 😂 0 5 Yorumla Erhan092020 +1 yıl Düzen bozuluyor uykusuz geceler 😁 Yorumla xoneda +1 yıl Zaten bozuk ki uyku düzenim Yorumla Erhan092020 +1 yıl Yani uyku düzenine engel olacak alışkanlıklardan kurtulman gerekir zamanla kalici oluyor sonra düzeltmek baya bir çaba istiyor Yorumla xoneda +1 yıl Benim yatma saatim belli sabah ezanı okunduktan sonra uyuyorum Yorumla Erhan092020 +1 yıl Vallaha bir zamanlarda aynı bende senin gibiydim evde olunca maalesef umursamıyorsun Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Çalışıyorum 0 2 Yorumla Erhan092020 +1 yıl Hayırlı işler Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Teşekkürler Yorumla