Yani kimlik yasim ilerliyor ama hep ayniyim, 23 olmama ragmen 18'im aslinda.
Ben hep genc kalicam siz yaslanip, burus burus olacaksiniz.
Gercekten ayniyim, 18 yasindayim hala.
Bu yasta durdum artik ben.
Yani kimlik yasim ilerliyor ama hep ayniyim, 23 olmama ragmen 18'im aslinda.
Ben hep genc kalicam siz yaslanip, burus burus olacaksiniz.
Gercekten ayniyim, 18 yasindayim hala.
Bu yasta durdum artik ben.
10 yaşında falanım bizim evin karşısındaki parkta oyun oynuyoduk mahallede ki çocuklarla. Emir diye bir çocuk vardı 5-6 yaşında 6 ay önce taşınmışlardı. Her gün sokaktaydım o da yanımda oluyodu genelde kardeşim gibiydi yani. Birgün top oynuyoruz yine işte benden 1 yaş büyük bi eleman var. Boyu benden biraz daha uzun ama incecik bişey baktım emir' e vuruyo falan top oynarken sürekli.(O zamanlar da 10 yaşında ki çocuklar için kalıplı ve baya güçlüydüm, Kendime güvenim tamdı). Bir vurdu iki vurdu çocuğa sinirlendim bir daha çelme takınca. 2 kolunu tuttum kafa atma pozisyonundayım bağıra bağıra ne vuruyosun çocuğa diyorum. Kavga etmek gibi bi niyetim yoktu orada hıyar bi kafa attı. Benim burnumdan şarıl şarıl kan akıyor. Arkadaşım dedi lan burnuna bişey oldu. Kanları gördüm , burnumu elimle bi yokladım harbi yamulmuştu yani söve söve eve doğru koştum. Bir yandanda nasıl ağlıyorum eve geldim şarıl şarıl kan durmuyo. Hastaneye gidene kadar kanadı , buz falan koyduk tabi. hemen film çektirdik doktor kırılmadı dedi. Damar kesilmiş mi ne öyle bir şey demişti ama burnum 6 senedir o halde yamuk değil de tam laz burnu oldu sokakta görseniz garanti karadenizli dersiniz.
Cevap
6Cevap
japonlar da öyle, 50 yaşına kadar yaşları sabit kalır 50 yaşından sonra da hayatlarına 80 olarak devam ederler.
Seni yıpratıcak birini tanımamışsın canım yaşayınca görürsün nasıl, bir anda 10 yıl yaşlanıyorsun
Görümcemden 10sene önce öyle söylüyordu şimdi bir ayağı çukura girmek üzeri ahahahahha
Ee yani Ölmüyecekmisin 😂
tamam anladık.. diğer biraları içme
Boyun ve kilon nasil
ne güzel hep çıtır
Peki sağol
Bende
Bende aynıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?