Hani reçetesi ne nasil bukadar seviliyosunuz evlenip yuva kuruyosunuz? bizim payimiza niye sapiklar dusuyo ben anlamak için soruyorum da bizde bilelim.
Gerçekten sinirlerim bozuldu artık bana düşen ya sapık oluyor ya da yasça benden çok büyükler
Hani reçetesi ne nasil bukadar seviliyosunuz evlenip yuva kuruyosunuz? bizim payimiza niye sapiklar dusuyo ben anlamak için soruyorum da bizde bilelim.
Gerçekten sinirlerim bozuldu artık bana düşen ya sapık oluyor ya da yasça benden çok büyükler
Çünkü cicili haller sergileyen o kızlar arka planda veriyorlar sonra o kişilerle evleniyorlar. Yok öyle babasının evinden alıpta sonra ne olduğunu görme. Onlar eskidendi.
Niyetinin ciddi olduğundan emin olduğun birisiyle seks dahil herşeyi yaşayıp sonra evleneceksin
Bitti o devirler canım cicim bakışmalar evcilikler vs.
Kimse boş yere naz paz çekmek istemiyor artık, fazlasıyla çektik, seviyorsa verir kafasındayız
İşve cilve başka boş boş naz başka, sen seviyorsa bekler diyorsun bende seviyorsa verir diyorum
Evlendikten sonra zaten antiseksüeller hariç herkes verir (o ruh hastaları cinsellik düşmanılar kocaları ile bile cinsellik yaşamazlar) şimdi kalksam kime 300.000 lira masraf yapsam zaten evlenirim peki evlenmeden gerçekren sevdiği için bekaretini verebilecek olanla diğerleri aynı mıdır tabikide değildir merak etme o gördüklerinde evlenmeden önce birşeyler yaşayıp o kişiyle öyle evleniyorlar
Sorsan yok bir şey yaşamadık derler 🤣
Bekaretini vermek başka bir şey he birde birisi benden önce başkasıyla ne yaşamış onu anlayacak tecrübem var
Evet bu iş böyle, yoksa rast gele biriyle evlenmekten ne farkı var 😎
En sağlam evliliklere bakıldığında, ilk ciddi sevgilisiyle herşeyi yaşayıp o kişiyle evlenen kişilerin evliliği çok sağlam oluyor
Cevap
11Cevap
Yanlış konuşmak istemem ama ya yaşattığını yaşıyorsun. ya da bunlar senin imtihanin
Ama ben kötü bisey demedim ki zaten en başta söyledim bak dedimki ya yaşattığını yaşıyorsun ya da imtihanın demstim ama sağol 😔 yardımcı olmaktı niyetim çünkü böyle üzülen insan görünce yardım ederdim hep ama eywallah kusurma bakma iyi geceler.
Ben de kimi sevdiysem reddedildim. Yok, büyük konuşmayayım diyorum fakat kolay kolay eş, sevgili falan istemiyorum artık.
Kimisi şanslıdır kimisi ise doğru kişi tercihlerinde iyidir.
23 yaşında evlilik düşünen erkekler az olur zaten çirkincim 😂
Bu kategoride takılıyorum sadece ondandır. Farketmen lazımdı. Aile kategorisi sorunu görmem. Hatta sen attın bana hatırlatırım. Eğer rahatsız ediyorsam gizli üyeyi engelle yaparsın çirkin reyiz. Alınmam.
Bende bu kategoride takılırım genelde. Dediğim gibi gizli üyeyi engelleme yapabilirsin. Neyse zaten tadım kaçtı.
Karaktersiz çok katılıyorum Allah yardımcımız olsun 🙂 kilşilik karakter bunlar okumakla kazanılan deyil gelişdirilen şeylerdir bazılarına çok şeyi anlatmazsın kendisi anlamak istemedigi surece
O tipler verip oynasip 5 para değeri olmayan kızlar anladinmi kuzum
Bunu bende öğrenmek istiyorum eskiden sapıkların sadece sanalda olduğunu sanırdım ama mübarek yardırıyor.
Sen sevmesini bilmiyorsun demek ki
gel evlenelim:)
Alımlı cilve
Yeteri kadar değil demek ki ya da odun veya hödük
Nasip knk ya
Cok konusmayi dene
Şans kısmet
Kadınlık sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?