+1 yılSaçmalık hepsi özenti çünkü söyle bir baksan uzaktan yeni nesille hepsi ayni hepsi...
Ayşe'nin saçı düz fatmada öyle o orasıni açmış öbürude hepsi aynı tarz giyiniyi saçlar kıyafetler makyajlar hersey aynı gösterilen yerler farklı olurmu hepsi birbirini taklik ediyo kimse kendi değil oynuyo.31 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle herkes aynı
En İyi Cevaplar
+1 yılGöğüsleriyle prim yapmaya çalışan o kadar çook kız var ki :( Basitlikten öte bişey değil, sonra orda burada "erkekler bizi cinsel obje olarak görüyoooğğğ" e görürler tabi. Sen her fotoda domal, göğüslerini göstermek için eğil, sonra "erkekler abazaaa". Yok ya?
23 Yorumla
Soran+1 yılagzını öpeyim canım ya. ama bazı kızlarımızın hiç hoşuna gitmedi soru:((
- +1 yıl
Onlarda o kızlardan :D
Genç bir kızdan bu suali ve yakınmayı duymak mutluluk verici!
Zaten facebook & twitter anketimin sonuçlarından memnun kalmış, tekrar umutlanmışken, arada böyle düşüncelere sahip genç kızların da var olduğunu görmek-okumak beni daha da umutlandırıyor.
Evet kızlar! Verin bakalım cevabı...10 Yorumla
Senin başlığına kurban ya harbi nedir bu basitlesme merakı...
Basit kızları kınıyorum.60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılHay ağzın bal yesin emi.
Çok güzel bir soru;
Günümüzde çoğu bayan güzelliği vucüd ile sınırlayıp "erkekler bana baksında nasıl bakarsa baksın" düşüncesi ile daracık kıyafetler süper firkikler eşliğinde dolaşıyorlar ama bilmiyorlarki güzel olmuyorlar "obje" oluyor.10 Yorumla
+1 yılİlgi çekmek, beğenilmek, takdir edilmek her insanın isteğidir. Bu doğuştan gelen bir duygudur. Engelleyemezsiniz.
Ancak bu isteği nasıl tatmin etmeye çalıştığınız önemlidir. Aklıyla, kültürüyle, terbiyesiyle, becerisiyle, okulda veya işteki başarısıyla ön plana çıkamayan insanlar farklı şeylerin peşinde koşarlar. Bu da onlardan biri.00 Yorumla
+1 yılÇatalını açmadan önce ;
1 beğeni
Çatal açtıktan sonra ;
14324923095238975234895267368290368239636236352353 beğeni.
çatal açmadan önce ;
0 kişiyle konuşuyor
çatal açtıktan sonra ;
24123841375812357935832839067362385728952y635981759713953589359277399237923 kişiyle konuşuyor.02 Yorumla- +1 yıl
kız ilgi istiyor. pohpohlanayım bütün dünyaları ben yarattım diyeyim istiyor. l*n önce bir tipine bak dimi.
Kendini Adrina Lima zanneden kızların aslında Kibariye olduğu gerçeği.
+1 yılAyakta alkışladım seni bacım !! Öyle yaparak 3-5 abazayı tatmin ediyorlar. Ancak bir yandan da şereflerini kaybediyorlar. Dediğin gibi basitleşiyorlar. Oranızı buranızı sevdiğinize, kocanıza saklayın !!
20 YorumlaSergileyecek başka bir meziyetleri yok, onlar ne yapsın? Akıl-zeka herkese nasip olmuyor
40 Yorumla
+1 yılHaklısın doğru söylüyorsun dekolte giyinmeyi seven kızlarda var onların düşüncesi :) ama çatal açmayı ayıp olarak görmüyorum herkesin kendi düşüncesi bende dekolte kullanmayı seviyorum ama sokakta giyipte çıkmam giyersem bile eşime anca :)
00 Yorumla
+1 yılSen kapatarak rahat ediyorsan başkalarıda bunun tam tersi rahat edebilir. Anlamıyorum bu kendini kapatmaya yönelik insanların açık insanları yargılama haddini nerden aldığını?
13 Yorumla
+1 yılİyide milletten sana ne? =//
Bide bu moda oldu, hemcinslerine laf atıp "ben öyle yapmıyorum" subliminalleri.12 Yorumla
Soran+1 yılbasit hemcinslerimden utanıyorum canım. cevaplamak istemeyen cevaplamaz acan varsa niye aciyo diye sordum.
- +1 yıl
Soran haklı.
Ugrasmiycaksan sormiycaksin kuzum ne demek catal acma falan ne alaka herkezin mali meydandami uyuzzzzzzzzzzzzzzzzz
02 Yorumla
Soran+1 yılyapanlar icin sorduk
+1 yılAman ha dikkat et catalini açan kızlar rahat olur.. herşeye laf yetiştirirler :) saldiriya maruz kalma. başkasının giyimine laf ederler ama kendileri namus abidesidir Çatalci ablalarin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen nişana aldılar bile ama kendileride biliyor neyin ne oldugunu bazıları tatilde bikini giymiyormusun diyolar ama bu sokakda da gotümü başımı açtıgım anlamna gelmiyor benim sözum kişisel degil genel yani abi bugun 3 erkek 4 kız otruruyoz kız orasını burasını açmak için elinden geleni yapyor yani ortamdan ayrılmak en mantıklısıydı oyle yaptm
- +1 yıl
Siz kızlar... Erkeklerin bakması uğruna Cennetten vazgececek kadar düştünüz mü? Unutmayın mümin erkekler göğüs dekoltesine eğilenle değil.. namaza eğilenle evlenir..
Alıntıdır :)
- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılHayır işin tuhaf yanıda beyler mesaj atınca "namus abidesi" kesiliyolar. Hemcinslerim ilgincsiniz gercekten..
15 Yorumla- +1 yıl
Bunlar yüzünden beyler abazalaştı adam kalmadı. Ben kızmıyorm yaa açanda kızlar afedersin verende kızlar. Bu kızlar nsıl tipler biliyomsn tipine güvenmeyip bir yerlerini acanlardan..
- +1 yıl
Kız gelmiş burada sevgilimle yattım hamile kalırmıyım diyo. Yaa kızım bu haltı yediysen sonuclarına katlan inşaallah hamile kalırsında görürsün dünyanın kac bucak oldugunu. Ya insan eşinden bile utanır noluyo bu kızlara..
Ha çok yaşa sen ya sonunda benim gbi kızlarda varmş gösterme meraklıları ablası onlar göster göster nereye kadar anlamam :))
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Disardakilerin hem gösteriş hemde pisik olmasin kokmasin diye yaptigini düşünüyorum. Fotolardaki ise denize olta atıp erkekleri üstüne çalışması gibi buluyorum hatta o tarz profillerin takipcisi çok oluyor :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Bana kalırsa yaptıkları basitlik değil, yani tamam illa dikkat çekmek için öyle fotoğraf çekip koyan vardır ama çoğunun öyle olduğunu düşünmüyorum, hatta farkında bile değillerdir, o yüzden böyle rahatlar..
10 Yorumla
+1 yılbakk bende ne var, deme biçimi, önceden edepliydik, noldu bu insanlara anlamıyorum
Allah ıslah etsin11 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel söyledin ya ben de böyle düşünen kız yoktur diye düşünürdüm
10 Yorumla
+1 yılbir altimdaki kaşık cevabindan sonra intihar edesim dayiyi yunanistana süresim geldi valla
konumuza gelirsek birak kim ne yaparsa yapsin hic dikkat etmedim ayrıca oyle seylere genelde ilk gozlere baktıgımdan01 Yorumla
+1 yılramazan ayında catalını acanı makatını acanı bacagını acıp sov yapan kızları kınıyoruz... YANACAKSINIZ Ulennn!!! :)))
00 YorumlaÇünkü çekici görünüyorlar.. Herkes çekici görünmek ister.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel soru sormuşsun ama hoşlarına gitmedikleri için ters cevap vermeleri normal. Onlarınki tamamen nefis. O yüzden öyle yapıyorlardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen cogu kızın hosuna gitmedi :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın. Başka özelliği olmayanların başvurduğu saçma dekoltedir.
10 Yorumla birileri baktığı zaman haz alıyorlar sanırım. bir nevi kendilerini tatmin ediyorlar
10 Yorumlao fotoğraflar genelde like alma çabası niyedir nedendir o like'ı alınca ne oluyor henüz anlamadım.
10 Yorumla
+1 yılAçık giyinen biri değilim ama tutup da kimseye sen niye oranı buranı açıyorsun deme hakkını kendimde göremedim. Nasıl böyle bir hak görüyorsunuz kendinizde çözemiyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılbir hak iddia etmedim soru sordum bu kadar basit ama kimsenin işine gelmedigi icin herkes çemkiriyo cevaplamayan cevaplamasın kardeşim
- +1 yıl
Soru soruyorsan cevabını istediğim gibi veririm bende. Hiç işime gelmeme gibi bir durum yok oramı buramı açan biri değilim ama kimsenin açtığı uzuvlarıyla ilgilenmiyorum. İlgilenilmesini de hadsizce buluyorum.
siz kızları anlamak zormuş dimi :))
seviyorum farklı pencerelerden bakmasını bilen insanları yaa :)00 YorumlaOnların derdi karşı tarafı etkilemek başka bşy değil..
00 Yorumlakarpuz kesecyedik de, pıçağı alam ben bi:)... evet bana da tuhaf geliyo ve sanırım bu "pigtail"(çatal) tarzı p*rno merakı.. fazla p*rno izliyorlar:)))
00 YorumlaÖzgür yaşama haklarını kullanıyorlar da
Bazı Kızlar gerçekten de O Yaşama Özgürlüklerini ne için kullanacaklarını ve uzun vadede ki kötü sonuçlarını bilmiyorlar ne yazık ki00 Yorumla
+1 yılBu sorulara hep ayni cevabi veriyorum."Kime ne bize ne?"
20 Yorumla
+1 yılO aradan çam yaprağı atıcan. Dokunduğu yeri parçalasın. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarisamazsinki herkesin kendi tercihi. Sen baskalarinin catalina karisirsin baskalarida senin sacinin teline karisir anladin?
219 Yorumla
Soran+1 yılkarısmadım sordum,
Cevap sahibi+1 yılSimdi desemki sen sacini acmaya utanmiyor musun? ben sana karismamis mi olurum.
Soran+1 yılCevaplıyorum, utanmıyorum:) baska soru?
Cevap sahibi+1 yılSacma iste benim bunu deme hakkim yok anladin mi?
- +1 yıl
kız yadırgamıyor seni, sadece sebebini soruyor anladin?
Cevap sahibi+1 yılBende böyle bir hakki yok diyorum?
Soran+1 yılcevaplama o zaman burası soru sorma sitesi istedigimi sorarım herkes istedigini cevaplar bu kadar basit
- +1 yıl
Alakasız bir benzetme.
Saçını açan bir kıza neden saçını açtığını sormakla, kıçını açan bir kıza neden kıçını açtığını sormayı mukayese etmek çok saçma.
Çünkü arada dağlar kadar fark var.
Ve biri doğal bir hakken, aslında diğeri de ahlaken bir hak sayılmaz... Çünkü kişi ''beden benim'' diyerek her şeyi yapma hakkına sahip değildir.
İyi o zaman, ben de kafama estiğinde çırılçıplak yürüyüşe çıkayım, soranlara ''sana ne kardeşim'' diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılÇatalın ne oldugunu bilmiyorsun diye düsünüyorum kimsenin kıç açtığı yok zira.
- +1 yıl
Başka birisine hesap vermek zorunda olmayabilirsiniz ama bu yine de doğru yaptığınız anlamına gelmez. Peki Allah sorduğunda ne yapacaksınız? O'na da mı sizene diyeceksiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@unhappy20ben bunun hesabini Allah sorar @vera00 haşa peygamber mi? Kaldı ki o zaman kollarini ve saçını kapatıp tekrar sorsun onun hesabını da Allah soracak çünkü.
Soran+1 yılcanım hayırdır hesap mı sorduk soru sorduk istersen cevaplarsan istersen cevaplamzsın kimse peygamberligini ilan etmedi :D
Cevap sahibi+1 yılÜslübun yanlis diyorum neyini idrak edemedin?
Soran+1 yıldüzgününü yaz o zaman nasıl olucakmıs üslubum
Cevap sahibi+1 yılBasitlik diyemezsin mesela , görüyoruz basi kapali motorize ekipleri sagda solda
Soran+1 yılee ben onları mı savundum :D bana göre zekasına tipine güvenmeyen catalıyla pirim yapmaya calısan kız basittir bu kadar kimseyide ilgilendirmez görüşüm
Cevap sahibi+1 yılOkey, sensin.
Soran+1 yıloff laf koydun:(
Cevap sahibi+1 yılYok yavru laf koymadim bunaldigim icin kisa kestim.
+1 yılniye açıyorsunuz sorusuna ne cevap beklıyosun onu merak edıyorum cidden :)
118 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyorum ki soruyorum :)
- +1 yıl
kusura bakma da hemcınsıne laf edıp erkek dusurmeye çalışan kız imajı oldu biraz
Soran+1 yılerkek düşürmeye ihtiyacım yok:)
- +1 yıl
burdan öyle durmuyo :) hayır açar açar insanlar isterlerse çıplak gezerler bunun merak edılecek bı yanı yok. tebrıkler cıcı kız oldun :D el salla
Soran+1 yılyanlış yerden bakmışsın canım
Soran+1 yıloramı buramı açıp adımı çıkarıcagıma cici kız olurum gurur duyarım :Dd
- +1 yıl
uff laf koydu asdghvjhk :D :D
- +1 yıl
:D noldu kız yazan oldu mu düşürebıldın mıı barı
Soran+1 yılyazan cokta ben ilgilenmiyorum canım ya sana pasliyim istersen ihtiyacın var sanırım?
- +1 yıl
çok şükür ıhtıyacım yok :) olursa sen gıbı yaparım merak etme
- +1 yıl
Hem ''isteyen açar isteyen açmaz, sana ne?'' gibisinden bir eleştiri yapıyorsun, hem de kafasına takılan bir konuyu soru olarak açıp cevap bekleyen insana ''neden böyle bir soru soruyorsun ki?'' gibisinden sorduğu soruya karışıyorsun.
Şimdi senin yaptığın da yakındığın şeyle aynı değil mi? Ben de şimdi sana, ''sana ne! istediği soruyu sorar, kimse karışmamalı'' desem, yerinde bir soru+cevap olmaz mı?
Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma... - +1 yıl
burada amaç farklı. cici kız ayagı yanı tamamen bıraz dusunebılen insan anlar
- +1 yıl
Bundan nasıl emin olabiliriz ki?
Bahsettiğin şey bir tahmin ve ön yargıdan ibaret...
Şimdi, ''avukatı mısın ki?'' diyebilirsin, ancak ben de farklı bir konu açtığımda benzer tepkileri alabilirim, bu yüzden kendime yapılmasını istemediğim şeyin başkasına yapılmasını da istemem.
Üzüldüğüm nokta, özgür olmaktan bahseden-tepki veren kişilerin konu sahibi kişiye kırıcı sözler eşliğinde ''böyle bir konuyu-soruyu nasıl açarsın'' gibisinden tepkilerle müdahale etmeleri.
Bazen empati yapamıyoruz. - +1 yıl
soruya bakınca her şey açık ve net.
Soran+1 yılcanım senin aklın demek fesat ki cici kız ayagı yapıyor falan diyorsun. düzgün olmam sana battı yazık
- +1 yıl
oo çok mutevazıyız hanfendı :D akıl fesatlıgıyla ilgısı yok soru ortada
Soran+1 yılaynen güzelim aynen sen haklısın
+1 yılkendılerıne guvenı olmayan kadın ya da kızların fızıkı yapısını kullandark bu eksıklıgı gıdermeye caslısma cabasına niz halk arasında catal gosterme acık gıyınme frırıkık veme dıyoruz...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. bence ilgi çekmek bende böyle kızları sevmiyorum sen bir beşiktaşa gel ramazan günü kadınlar gel çok affdersin birkikte olalım der gibi giyinmiş müslüman bir ülkede bu kadar da olmaz yanii
00 YorumlaDoğal karşılamak lazım, bu da onların lüksü: "Göstermek" ;)
01 Yorumlakendine güveni olmayan insanlar dikkatleri o şekilde çekiyor..
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. kızlar mesajı alın. bakın hem cinsleriniz bile hoş karşılamıyor. :D
THE END...00 Yorumla
+1 yılCevremdeki bütün acik giyinen kizlar guzel? Kiskanmis olmayasin?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen güzel oldukları icin kıclarını göğüslerini açmaa geregi duyuyolar:D
+1 yılaynı soruyu sorup duruyosunuz :D sende hemcınsıne laf attın sen de cıcı kız oldun hadı hayırlısı bacım asgfhgjk
00 Yorumla
+1 yılihtiyaçları var demekki
Nasıl erkeklerin bakmaya ihtiyacı varsa
dişilerin de göstermeye ihtiyacı var.
Yaşam kanunu bu
fıtri bir durum02 Yorumla- +1 yıl
AÇSINLAR BE
NE GÜZEL İŞTE GÖZÜMÜZ ŞENLENİYOR.
SANAT ŞAHESERLERİ :))) - +1 yıl
GÖSTERDİKÇE KADINLAR MUTLU OLUYOR, BAKTIKÇA DA BİZ ERKEKLER MUTLU OLUYORUZ.
ALAN MUTLU VEREN MUTLU. SORUN BUNUN NERESİNDE?
+1 yılayrıca kızlarda ki bu emek hırsızlıgı nedir nasıl rahat ediyosunuz yarım saat önce tıpkı, birebir açılmış konu vardı lanet olsun sebebi neydi ki?
00 YorumlaGercektede bazi kizlar insanin agzina agzina sokuyo resmen birak tamam ihtiyacimiz olsa aliriz diyesim geliyo
01 Yorumlabende rahatsızım ama İsteyen istediğini açar utanması yok demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen isteyen acar tabi
Şimdi kızlarda bir bakıma normal karşılarımda, tamirci amcaların açıkca pek hoş olmuyor. Kızlar da en azından estetik duruyor
00 Yorumlaİnsan büyük konuştuğu ayıpladığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılherkesin elinde olan birşey. eger farklı bişeyle mesela fiziksel özelligiyle veya birinin maddi durumuyla dalga gecsem yargılasam bunu diyebilirdin ama benim başıma Allah'ın istemedigi hos bulmadıgı bir durum gelmez bence :p anladın
Soran+1 yıliyi aksamlar canım
hemcinsleri bile birbirinin arkasında değilken bizim neden sizin arkanızda durmadığımızı anlatan bir soru olmuş bu tebrikler
00 Yorumla
+1 yılego tatmini , yüzünde hayır yok napsın nerden saglıycak egosunu?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılbeynıne guvenemeyen bedenıyle on plana cıkmak ıster
22 Yorumla- +1 yıl
Tsk ederim
O tarz meselesi senin ya da başkasının kapalı giyinmesi de tarz meselesi bişey diyemeyiz
01 Yorumlagöstermek isteyen açıyor, bakılmasını istiyorlar demek ki
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıster orasını acar ıster baska yerını herkezın kendı hayatı batıyo mu anlam veremedım
13 Yorumla
Soran+1 yılaçamaz demedim pardon da? niye acıyosunuz mesela diye sordum
Cevap sahibi+1 yılbu nasıl bı soru oldu bılıyomusun nıye sort nıye askılı veya etek gıyosunuz gıbı bısı buda su cevabı verıyo herkezın gıyım tarzı buna gıyomıyo demeyı bırak yorum bıle yapamazsın sen acık mı gıyınmıyosun ne mutlu sana cıcı kız
Soran+1 yılHayır canım dediklerin gibi degil soru ortada:) herkes tabiki istedigini giyer ama niye özellikle catal sergileme derdinde bu kızlar diyorum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılbutun tartısmanız bunun ıcın mı?
https://www.hizliresimyukle.com/image/PBpc01 YorumlaErkekleri en zayıf noktasından vuruyolar çünkü biliyolar ki her erkek dekolteden etkilenir.
00 Yorumla
+1 yılKi böyle kızları kim karısı olarak kabul eder ya neyse
00 YorumlaÖzentilik o açıyor ben niye açmayayım benim neyim eksik gibisinden. bir insan kendisi olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir bayan olarak ben de utanıyorum. anlamıyorum nasıl rahat ediyoalr.. sonra da erkekler bizi taciz ediyo oluyo.. sen de öyle açık giyinme o zaman!
21 Yorumla
+1 yılonlar alışmış artık etrafına abaza toplama meraklısı basit değeri düşükler
04 Yorumla- +1 yıl
onlarda yükseliyo sanıyolar evet maddi olarak yükseliyo sadece mal oluyorlar
- +1 yıl
memlekette düzgün bir kı kalmadı mı yaa
Bakılmasından rahatsız oluyorlarmıdır. bazen gözlerimi alamıyorum çaktırmadan bakıyorum:)
00 Yorumla
+1 yılbenzer bir soru ben sormuştum :D sanırım aşırı sıcaklardan dolayı :D
01 YorumlaAmac takipçi toplayıp + puan almak sorunun cevabı bu
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım