Gizli Üye(25-29)+1 yılHep merak ettiğim bir şey vardır; kızların çoğu neredeyse, vücutlu kaslı erkek seviyor istiyor, peki hiç mi hafif göbüşlü erkeklerden hoşlanan kız yok, benim bu yüzden mi hiç sevgilim olmadı olmuyor acaba, 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar dediğim gibi hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın, hafif göbüşlü olduğum kadar bı o kadar da yakışıklı ve tatlı 1.80 boyunda beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü bir gencim de üstelik ama olmayınca olmuyor işte maalesef yalnızım ve yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya artık ben de sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek sevgilimle sevdiğim beni seven biriyle birşeyler yapmak birşeyler yaşamak yani el ele göz göze yan yana sarmaş dolaş olmak, gezmek gülmek cafeye sinemaya vs. gitmek vakit geçirmek zamanın nasıl su gibi akıp geçtiğinin farkına bile varmadan mutluluk içinde yaşamak istiyorum ama... 😭😔😓😞😢
08 Yorumla
Soran+1 yılHer şey tamam da bir fitness eksik. Uygun fiyatlı bir salona yazıl. YouTube dan da fitness sayfaları takip et. Evde de o göbeği eritebilirsin. Sırf göbek yüzünden bakmadıklarını düşünmüyorum. Ağzının da laf yapması lazım. Arkadaş ortamında nasıl konuşuyorsan kızla da öyle konuş doğal ol. Sohbetin aksın. Bazen az bazen çok ilgilen. İllaki bağlanan seni merak eden olur. 🙂
Cevap sahibi+1 yılÇekingen utangaç biriyim kızlara karşı, normal de sosyal biriyimdir ama kızlara Karşı böyleyim işte, ağzımda laf yapar, peki sen nasıl erkeklerden hoşlanırsin
Cevap sahibi+1 yılMesela sevgilin var mı o nasıl
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan o ki tahminime göre sen de diğer kızlar gibi vücutlu kaslı erkeklerden hoşlanıyorsun galiba
Soran+1 yılBazıları doğuştan kaslı oluyor sadece geliştirmesi gerekiyor. İlla kaslı olsun demem ama olursa güzel olur. Sevgilim var evet. Anlaşıyoruz ama bazen pürüzler çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım tamam mutluluklar dilerim mutluluğunuz daim olsun inşaALLAH ve güzel yorumun önerilerin için de çok teşekkürler 🙏🙃
Soran+1 yılAminn. Ben teşekkür ederim. 🙂
Cevap sahibi+1 yıl🙃🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. var neden tanısmak asamasında flort gıbı davranıp trıp atarlar bırde neden gec cvp yazarlar gerceekten cok ıtıcı duruyorlar farkındamısınız bılmıyorum ama xd
04 Yorumla
Soran+1 yılEgodan kaynaklı. Ego artarsa düşünme kapasitesi düşer. Kişi hep kendini düşünür. Karşı tarafın canı yanmış sinir olmuş umursamaz. Trip eğer yerinde ve dozunda olursa erkeklerde de hoş durur. Böyle kızlar karşısında erkekler de trip atmalı ki kız erkeğin değerli olduğunu onun karşısında dik durduğunu göstersin. Bir nevi kişilik testidir trip. Geç cevap vermesini ben de sevmiyorum. Ortamcı kızlardan olabilir. Evcimen kız tercih etmelisin. 🙂
Soran+1 yılSen de amma sabırsızsın uşağumm 😅
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki de çıkardığınız ses gerçekten zevk aldığınız için mi yapıyorsunuz yoksa numaramı yapıyorsunuz hanımefendi
04 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm öncesi numara. Orgazm anındaki ise kesinlikle gerçektir. Hatta bazıları hiç ses çıkarmaz. Beyin o an durmuştur resmen.
- +1 yıl
Bence bazen yüksek sesle bağırıyor kadın hanımefendi bence o ses gerçek diğeri numara
Soran+1 yılZevk almasına bağlı. 🙂
- +1 yıl
Evet göz teması da çok önemli ben göz temasını çok seviyorum
+1 yılHiçbir şey merak etmiyorum artık ne olduklarınızı üç aşağı beş yukarı çözdüm çünkü.
019 Yorumla
Soran+1 yılKötü müyüz. 😞
- +1 yıl
Hepiniz değil ama çoğunuz.
Soran+1 yılNeymişiz peki. Anlat da bilelim. 😅
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin anlatmama gerek yok.
- +1 yıl
Ben kendi cinsimi biliyorum sende biliyorsun 😋
- +1 yıl
Çoğunuz mesela zengin yakışıklı erkek peşindesiniz.
- +1 yıl
Hepsi için demiyorum bak
Soran+1 yılOnlar hazıra konanlar. Ayrıca zengin erkekle hayat süremem ben. Evinde oturmaz. Hareketli bir hayatı olur. Hiç güvenilir değil. Mühendis ya da avukat falan olsun onlar da zengin oluyor. Önemli olan gönül zenginliği. Ama aşk da karın doyurmuyor. Evimize yeteri kadar kazanç girsin kafii. Gerekirse ben de çalışırım. Yakışıklı erkek değil de bakımlı erkek daha iyi olur. Ben yakışıklılardan korkuyorum. 😃
- +1 yıl
Sen farklısın ama çoğu senin gibi düşünmüyor.
Soran+1 yılO tip kızlara gıcık oluyorum. Onlar yüzünden bütün erkekler yanlış düşünüyor. Sonra toplum olarak bozuluyoruz. Herkes rol yapıyor.
- +1 yıl
Ben güvenmiyorum mesela artık kızlara iyi veya kötü çünkü hiç güven vermiyorlar.
- +1 yıl
Yalnız ölücem yapcak bisi yok..
Soran+1 yılKızlar da erkeklere güvenmiyor gibi. Yalnız ölme ya yalnız ölünür mü? Yapma bunu kendine inşallah hayırlı bir eş çıkar karşına.
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum çıkacağını. Kız kankam bile yok, kimi adam gibi sevsem gidiyor bundan sonra kimseyi sevmicem boşuna zaman kaybı
- +1 yıl
Çıkmasa da umrumda değil tek basıma geberir giderim.
Soran+1 yılTakma boş ver benim sevgilim var da noluyor. Haftalardır yazmıyor. Aşkın çilesi ayrı yalnızlığın çilesi ayrı. Her şekilde çile çekmeye gelmişiz. Ben artık ibadete yönelcem. Bu dünyadan hayır yok.
- +1 yıl
En iyisi.
Soran+1 yılSağol.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılErkeklerle ilgili siz neyi merak edersiniz onu merak ediyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok sevginizden emin olamıyoruz. Mesela sevgiliniz olduğu halde başka bir kız sizinle sevgili olmak istese geri çevirmezsiniz.
- +1 yıl
Genellemeyelim var mı var olmaynda var
+1 yılDaha derine inmesinden mi, daha geniş girmesinden mi haz alıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla posttan sormakmi gerekiyor özelden soramazmiyim 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİc giyim dunyanda farkli turlere acikmisjn😊
00 Yorumla
+1 yılBizden daha fena olduğunuz halde neden bu kadar naz yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılKorku. İnsanlara güven olmuyor. Karşı taraf kızı rahatlatırsa kız da kendini açar. Korkusunu yener.
+1 yılBenim cok var, ama ozel 😅 burdan sormasam da dm den sorsam olur mu
00 Yorumla
+1 yılHerseyi bilirler onlar
22 Yorumla- +1 yıl
Benim bilmediğim şeyler de var
+1 yılkızlar neden kısa boylu erkek sevmez
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz de östrojen var sizde de testesteron. Zıt kutuplar birbirini çektiğine göre testesteronu yüksek erkeksi hatlara sahip ve uzun boylu erkekler sevilir her zaman. Dişi neslini sürdürmek için en iyisini seçer.
- +1 yıl
anladım biz hep tercih dışı oluyoruz o zaman hayatımız yerin dibine girmişti bir de burdan gol yedik
Soran+1 yılErkeklerde de bu var. Özellikle evlenirken hamarat olsun güzel olsun fazla dırdır etmesin istiyorsunuz.
- +1 yıl
vala hanım efendi ne güzellik isterim ne de hamarat biri benim için önemli olan karakterdir o dediğiniz olup da karaktersiz olacağına karakteri dolu olsun yeter bana
Soran+1 yılAnladım. Nasip kısmet. 🙂
+1 yılBenim adıma konusma 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılEfendim canımm. 😅
+1 yılGörüşleri okumaya geldiiimm xnxnxjfnhhjdj
01 Yorumla
Soran+1 yılSHJSDJSK
soruları okumaya geldim🤓💅
01 Yorumla
Soran+1 yılOku bebeğim. 🌸🌸
+1 yılİlgiye tapıyorlar bence haksız mıyım
08 Yorumla
Soran+1 yılTapmak demeyelim o tabir yanlış. Ama ilgiyi severler. O da genelde evde olup canı sıkılanlar içindir. İşi gücü olan kızlar sevgilisini bile unutur. Meşguliyet lazım ki sizden ilgi dilenmeyelim.
- +1 yıl
Hmm bence öyle
Soran+1 yılAma herkes illaki ister sevmek sevilmek değer görmek. Ailemizden ilgi gördük evet ama karşı cinsten de istiyoruz bir şeyler.
Soran+1 yılPara evliliğe yakın düşünülür. Yakışıklı ise parayı bile düşünmez ilgisine aşık olur. Bu kızlar bana çok s*alak geliyor.
- +1 yıl
Çoğu kız öyle zaten
Soran+1 yılErkekler de en çok böylelerini seviyor ama. Baksana senin de aklına hemen para ve ilgi geldi. Sen paranı karşılıksız bir şekilde yedirirsen kız da sömürdükçe sömürür. İlgi de aynı şekilde. Taksit taksit ver ki kontrol sen de olsun. Bak benim sevgilim 2 haftadır bana yazmıyor. Ben de yazmıyorum. Yoksa peşinden koşmuş gibi olucam üzülen de ben olucam. Denge çok önemli.
- +1 yıl
Takip at istersen sen
İlk ilişkinizi ortamlarda anlattığıniz doğru mu la
05 Yorumla
Soran+1 yılEvett. Hatta nude lar bile gösteriliyor. Ama ben göstermem. Anlattığım olmuştur 😂. Tabi birbirimize güveniriz. Bir kız arkadaşımız gidip te diğer kız arkadaşımızın sevgilisine yazılmaz. Onun attığı nude larla tehdit edip ilişki teklif etmez : ( Siz erkekler bunu çok yapıyorsunuz.
Soran+1 yılEvet. Mahrem tutulması gereken konular.
- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSorulacak birsey yok parayla satılan alınan mallar
08 Yorumla
Soran+1 yılManeviyat duyguların körelmiş. Materyalist birisin.
- +1 yıl
Bence siz öylesiniz
Soran+1 yılEskiden öyleydim. Erkeklerin parasını yiyordum yalan yok. Şimdi bir sevgilim var. 5 yıldır beraberiz ama çok tartışıyoruz.
- +1 yıl
Banane uza
Soran+1 yılKötüsün.
- +1 yıl
Kac paraya satın aldi sevgilin seni parasini verdiği malı istediği gibi kullanir çünkü
Soran+1 yılPara vermedi valla. Hatta o istemeden ben öyle konulara giriyorum.
- +1 yıl
Zengin mi diyorum yani aptal
Neden durmadan trip atarlar 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılEgodan kaynaklı.
- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılYorum yağmuru yağacak sana 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYağsın. Hallederiz. 😂😂
- +1 yıl
🤷♂️ kolay gelsin o zaman
Soran+1 yılSorun varsa cevaplarım. 🙂
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim
alttanmı üstten... el ensemı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Soruları okumaya geldim sadece
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. en çok canınız ne ister?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgi. Merhamet. Heyecan.
+1 yılne merak etmıyorla acaba D:
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Yok herşeyi biliyoruz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAlfasın kanka sen.
Merak ettiğim kişiye sorarım herkesi merak etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam hocam sakin olun.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. az takipçili hesapları fake mi sanıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Aksine az takipçili çıtır erkekler daha çok sevilir. Yüksek takipçiliye güven olmaz. Kızlardan mesaj alıyordur. Grup kurmuştur. Serseridir. Popüler olma çabaları vardır. Bana en az 100 takipçisi olması yeterli. Üç beş arkadaşını takip etsin bir de sayfaları yeterli. Ben de öyleyim zaten.
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey var
03 Yorumla
Soran+1 yılMeselaa
- +1 yıl
Burdan söylenmez
Soran+1 yılO zaman ba bayy 👋
Zina yapmayan kız kalmadı diyorlar öyle mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadım ve yapmayanlar da var. Siyah olmasaydı beyazın ne anlamı kalırdı.
Soran+1 yılMastürbasyon..
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evlilik nasıl bakarlar
00 Yorumla
+1 yılvar cok yalnız kalınca elızabet yapıyorsmuznzu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
00 Yorumla Çok var buradan soramam
00 Yorumla
+1 yılÖzele gel
00 YorumlaHayır yok
00 Yorumla
+1 yılVar soramayiz burdan 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ama özelden gelsen keşke 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi bir kaç arkadaş daha özele gel dedi. Özele gelmiyorum. Adam gibi sorunuzu sorun sormayacaksanız da yavşamayın. Hadi ba bayyy 👋👋
Cevap sahibi+1 yılHadi by
+1 yılSormuyorum
00 YorumlaNeden terslerler
011 Yorumla
Soran+1 yılBabaları prenses gibi yetiştirir. Elleri sıcak sudan soğuk suya girmez. Ya da tam tersi hayatın tüm zorluğunu görmüştür ve erkeklere güvenmez. Kadınların her zaman istenilen varlıklar olduğunu düşünür. Elimi sallasam ellisi havasındadır. Ama kötü bir erkek tarafından yola gelir. Aslında erkek çocuğu da kız çocuğu da egoist olarak yetiştirilir ama hayat onlara gerçeği gösterir.
Soran+1 yılErkekler. Sperm birikiyor çünkü.
Soran+1 yılHayır. Cinsellik zaten üreme amaçlı yapılan bir şey. Ben çok düşkün değilim. Düşkün olanlar da vardır.
Soran+1 yılAnladım. Kişinin bileceği iş. Ben erkeğin de kadının da hayatının sekse odaklı değil de kariyere odaklı olanını seviyorum. Daha kaliteli bir yaşamları oluyor. Seks 3. Planda benim için.
Soran+1 yılErkekler sevdiği kız varken neden başka kızlara da yeşil ışık yakar. Gelen kızı reddetmez?
Cok var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler