Duygusal bağa sizden daha çok ihtiyaç duyuyoruz buna yemin edebilirim. Anne, arkadaş vs verdiği sevgiler asla bı kadının verdiği sevginin yerini tutmuyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum yani altı dolu... Çoğu kalbi kırılmış erkekler dediğim kişiliğe dönüşüyor, sevgiye ihtiyaç duyuyor ama reddediyor bu yüzdende kadına sadece cinsel anlam dışında ihtiyaç duymuyorlar, maalesef ki bende şu an böyleyim.
Nişanlımın sürekli aklı fikri cinsellikte. Beni o işe bırakıyor. Sürekli ya bacağımı ya göğsümü elliyo. Normal bi konuda konuştugumuzda asla dinlemio. Cinsellik olsa 4 kulakla dinler. Neden böyle? Beni sevmiyo mu?
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Seni dinlemiyorsa bir kere daha düşünmen sağlıklı olacaktır, seni sadece cinsel obje olarak görüyor bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili oldukları kızla cinsellik yaşamadan maksimum ne kadar süre dayanır lar..
Arada gerçekten duygusal bağ varsa çok sorun olmuyor.
Çoğu erkek de bu bağı pek kuramıyor dimi
Evet kurulmuyor bunun nededeni de sadece sizleri cinsel obje olarak görmemizdir sizin için acı ama gerçek böyle.
Duygusal bağa ihtiyaç mı hissetmiyorsunuz.. yani ne biliyim.. anne sevgisi... arkadaş ortamı filan yetiyor mu size.
Duygusal bağa sizden daha çok ihtiyaç duyuyoruz buna yemin edebilirim. Anne, arkadaş vs verdiği sevgiler asla bı kadının verdiği sevginin yerini tutmuyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum yani altı dolu... Çoğu kalbi kırılmış erkekler dediğim kişiliğe dönüşüyor, sevgiye ihtiyaç duyuyor ama reddediyor bu yüzdende kadına sadece cinsel anlam dışında ihtiyaç duymuyorlar, maalesef ki bende şu an böyleyim.
Umarım yeterince açık ve net cevaplamışımdır..
Bir erkek neden bir kadına ciddi bir şekilde bakar.
Cidde şekilde bakmaktan kastın nedir az açar mısın?
Yani tebessüm falan etmeden ciddi bir şekilde.
Bu daha çok kişisel bı soru o yüzden cevap veremem ki.
Genel bir sebebi olmalı..
Bunun ne gibi genel sebebi olabilir ki?
Belki o an bir şey düşünüyordu, belki sana uyuz oldu, belki seninle ilgili bir şey duydu say say bitmez...
Erkekler güzel bir kadın gördüğünde direkt cinsellik düşünür diye duymuştum doğru mu
Hayır değil.
Bunu bir erkekten dinlemistim teşekkürler.
Yalan söylemiş.
Gerçekten sevdiğiniz aşık olduğunuz kıza karşı arzu hisseder misiniz. Düşüncelerinize girer o şekilde
Cinsel arzu diyorsan hayır, ben hayatımda bı kere aşık oldum o kişiy karşı böyle şeyler düşününce bile hoş olmuyordu.
Neden ki o kızla evlenince nolacak pek istemeyecek misiniz
Hormonlar ağır bastığı için yapacak çok bir şey yok, zamanlada alışılcak bı durum.
Jejshsh yoksa tercihen istemezler mi
Evet ben şahsen bı sevdiğimle evlenmek isterim bı de cinsellik için.😂
Nişanlımın sürekli aklı fikri cinsellikte. Beni o işe bırakıyor. Sürekli ya bacağımı ya göğsümü elliyo. Normal bi konuda konuştugumuzda asla dinlemio. Cinsellik olsa 4 kulakla dinler. Neden böyle? Beni sevmiyo mu?
Seni dinlemiyorsa bir kere daha düşünmen sağlıklı olacaktır, seni sadece cinsel obje olarak görüyor bence.
Deşifre etme lan bizi top diye adını çıkarırız
Bulursan çıkarırsın kanka.
😂😂
boyu
Boyum 1.70
senin degil
Ee kimden bahsediyoruz?
seninkinden
hahahahaahaha öyle desene
17 santim.
Noldu küçük mü?😔