Sevgilimin yanına gideceğim fakat işte olacak , sadece akşam çıkabilirim onla. Gün içinde tek başıma nerelere gidebilirim?
Hiçbir yer bilmiyorum Üsküdar tarafında olacağım.
Hiçbir yer bilmiyorum Üsküdar tarafında olacağım.
Hafta sonları Kadıköy ve Üsküdar tarafları çok kabalık oluyor. Toplu taşıma ile Sarıyer sahiline inip bir martı ile bebek ve Ortaköy sahile doğru geze geze gidebilirsin veya uskudardan beykoz otobüslerine binip beykoz taraflarına gidebilirsin. Uskudardan vapur ile Eminönü'ne geçip ordan yürüyerek galata köprüsünden Galata kulesine doğru yuruyebilirsin. Veya uskudardan toplu taşıma ile suadiye, caddebostan maltepe sahiline gidebilirsin.
Çok teşekkür ederim. Tek olucam pek Cesaret edemedim
Araban var mi bilmiyorum. Aklına gelen bir noktaya gitmek istersen buradan yazabilirsin. Bildiğim otobüs numaralarını veya metro duraklarini tarif ederim. Nereye gitmek istediğine bağlı.. cesaret edememek tuhaf :') telefonunun şarjini iyi tuttuğun sürece bir şey olmaz. O önemli
Aracım yok. Bağcılar'a nasıl gidebilirim peki Üsküdardan
Üsküdar'dan Marmaraya binip Yenikapi durağında inersin. Metrodan hic inmeden aktarma yaparak. Yenikapı - Kirazlıtepe metrosuna geçersen bağcılara çok rahat gidersin. Trafik derdinde olmaz ama metro biraz kalabalık olur. Aktarma esnasında metro içindeki güvenliklere sormak istediğini sorarsan cevap vereceklerdir :')
Teşekkür ederim
Zorda kalırsam yazacapım 😂
Cevap
3Cevap
Kadikoydeyim. Cok asiri kalabalik trafik vr. Arac trafigi fena gezilcek yerler avrupa yakasin da rehberlij edebilirim
Bilmiyorsan hiç bir gidemezsın
Niye harita diye bir şey var
Beşiktaş kadıköy moda müzeler İstanbul cennet
Müze kart çıkartınca ücretsiz mi oluyor müzeler
Otobüslemi uçaklamı geliceksin
Önemli mi
Yani hangi tarafa geliceksin. Avrupa yakasını anadolumu. Anadoluysa iyi avrupaysa kötü yani kalabalık her yer
Anadolu yakasında olcam Ataşehir Üsküdar kısımlarında. Zaten geldiğimde sevgilim alır ama gün içinde bana kart verecekmiş istediğin yeri git gez dedi hiçbir yer bilmiyorum hep araçla ulaşımım oldu metroya binmedim
Metro işi kolay. Bence bi sahile git. Oraları pek bilmiyorum ama.. bir kafede 1 saat otur. Biyerlerde otur gezme bence.
Evet bende öyle düşündüm. Evi zaten sahile 5 dakika yürüme mesafesi. Eminönü biliyorum karşıya nasıl geçicem bilmiyorum bana anlatıyor ama kesin kaybolurum
Bencede öyle yap sahilde biraz dolaş. Mutlaka kafede vardır otur bişeyler iç sevgilini bekle. Başka bi zaman geldiğinde beraber gezersiniz
Akşam 18:00 çıkıyor işten ben 5 günlüğüne gidicem 3 gün beraber olcaz diğer kalan günler de kendim gezeyim dedim. İstanbul'da arkadaşlarım var Bağcılar'da nasıl gidebilirim üsküdardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?