Ramazan İstanbul'da nereleri gezebilirim? yavruordekk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sultanahmet meydanı Sultanahmet camii Ayasofya camii Yerebatan sarnıcı Topkapı sarayı Aya irini kilisesi Kapalı çarşı Mısır çarşısı Eminönü... Güncellemeler+1 yıl Guncepll İstanbul'da nereleri gezebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence kadıköy gezebilirsiniz 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl O söylediğin yerler çok güzel gezilmesi gereken yerler ama tavsiyemdir bugün gezmeyin. :D 0 7 Yorumla yavruordekk +1 yıl Niye babu Yorumla Hanjinx +1 yıl Dün yoğunluktan insanlar evlerine gidemediler, bugünde aynı yoğunluk bekleniyor. Gideceğine pişman olursun.. Yorumla yavruordekk +1 yıl Vay be keşke bende orada olsam insnlar yar uar devam ederdik be Yorumla Hanjinx +1 yıl :D üh hindistan kalabalığında mı Yorumla yavruordekk +1 yıl Öyle mi Yorumla Hanjinx +1 yıl Evet :D Yorumla yavruordekk +1 yıl İyi çık güzel kızlara bakarsin Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Gulhaneye in lale zamanidir. Ordan Mısır cailrsisina gec. Galata kopru girişinde balık ekmek ye Galata köprüsünde yürü ordan galata kulesine doğru yürü. İstiklal caddesini dolaş. 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok kalabalık , İstanbul’da misafir değilsen çıkma evden , ben gibi 0 0 Yorumla
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeni yapılan gemiyede bak sirkecide ziyaretçilere açıldı. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Hepsini saymışsın zaten bu listeye bi de arkeoloji müzesini eklersen harika olur 0 0 Yorumla
hanzadek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Üsküdar da Fethi paşa korusuna git. Sosyal tesisler var ucuz ve iyi manzaralı 0 0 Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Gezilecek yer çok. Ne kadar zamanın var 0 25 Yorumla yavruordekk +1 yıl İki gunluk Yorumla Bukern +1 yıl Yazdığın yerleri anca gezersin Beşiktaş Ortaköyü de ekle tamam Yorumla yavruordekk +1 yıl Ortaköy de ne var Yorumla Bukern +1 yıl Atmosferi çok iyi ve bir cami var kıyıda Yorumla yavruordekk +1 yıl Hmm bir sorun sorabilirmiyim Yorumla Bukern +1 yıl Sor Yorumla yavruordekk +1 yıl Söğütlüçeşme trenle gelecem Sultanahmet nasıl gecerim Yorumla Bukern +1 yıl Söğütlüçeşmede trenden inip hemen yanındaki marmaraya bin marmarayda birkaç durak sonra sirkecide in orada hemen Sultanahmet Yorumla yavruordekk +1 yıl İndigim yerde mi durmam lazim Yorumla Bukern +1 yıl Trenden inince sor orada marmaraya nasıl binebilirim diye gösterirler Yorumla yavruordekk +1 yıl Biri bana indigin yerde dur halkalı treni geliyor ona binersin dedi Yorumla Bukern +1 yıl İndiğin yerde durursan gelmez çünkü yht hattı ile Marmaray hattı Söğütlüçeşmede farklı. O hattan çıkıp yan taraftaki hatta geçmen gerekiyor Yorumla yavruordekk +1 yıl Nasıl geciliyor Yorumla Bukern +1 yıl Haha bebeğim sen ne zaman geliyorsun Yorumla yavruordekk +1 yıl Yarin Yorumla yavruordekk +1 yıl Para alıyor mi Yorumla Bukern +1 yıl Anladım maalesef şu an şehirdışındayım. İnince orada birilerine sorman gerekiyor marmaray hattına nasıl geçerim diye Yorumla Bukern +1 yıl Marmarayda mi Yorumla yavruordekk +1 yıl Peki aktarma için para alıyorlar mı benim kartım tok Yorumla Bukern +1 yıl İnince oradan kart alırsın Yorumla yavruordekk +1 yıl Kaç milyar Yorumla Bukern +1 yıl Bin dokuz yüz seksen altin bin milyon elli beş milyar sdf Yorumla yavruordekk +1 yıl Ooo dakikalık param Yorumla yavruordekk +1 yıl İstanbul neresi dolasilir Yorumla Bukern +1 yıl Dedim ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yildiz parkina git kaşar peyniri yok orada 0 3 Yorumla yavruordekk +1 yıl Whattt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emirgan arap dolu Yorumla yavruordekk +1 yıl Arapları iyidir parlaari vardır Engin ederler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence kadıköy gezebilirsiniz
O söylediğin yerler çok güzel gezilmesi gereken yerler ama tavsiyemdir bugün gezmeyin. :D
Niye babu
Dün yoğunluktan insanlar evlerine gidemediler, bugünde aynı yoğunluk bekleniyor. Gideceğine pişman olursun..
Vay be keşke bende orada olsam insnlar yar uar devam ederdik be
:D üh hindistan kalabalığında mı
Öyle mi
Evet :D
İyi çık güzel kızlara bakarsin
Gulhaneye in lale zamanidir. Ordan Mısır cailrsisina gec. Galata kopru girişinde balık ekmek ye Galata köprüsünde yürü ordan galata kulesine doğru yürü. İstiklal caddesini dolaş.
Çok kalabalık , İstanbul’da misafir değilsen çıkma evden , ben gibi
Yeni yapılan gemiyede bak sirkecide ziyaretçilere açıldı.
Hepsini saymışsın zaten bu listeye bi de arkeoloji müzesini eklersen harika olur
Üsküdar da Fethi paşa korusuna git. Sosyal tesisler var ucuz ve iyi manzaralı
Gezilecek yer çok. Ne kadar zamanın var
İki gunluk
Yazdığın yerleri anca gezersin Beşiktaş Ortaköyü de ekle tamam
Ortaköy de ne var
Atmosferi çok iyi ve bir cami var kıyıda
Hmm bir sorun sorabilirmiyim
Sor
Söğütlüçeşme trenle gelecem Sultanahmet nasıl gecerim
Söğütlüçeşmede trenden inip hemen yanındaki marmaraya bin marmarayda birkaç durak sonra sirkecide in orada hemen Sultanahmet
İndigim yerde mi durmam lazim
Trenden inince sor orada marmaraya nasıl binebilirim diye gösterirler
Biri bana indigin yerde dur halkalı treni geliyor ona binersin dedi
İndiğin yerde durursan gelmez çünkü yht hattı ile Marmaray hattı Söğütlüçeşmede farklı. O hattan çıkıp yan taraftaki hatta geçmen gerekiyor
Nasıl geciliyor
Haha bebeğim sen ne zaman geliyorsun
Yarin
Para alıyor mi
Anladım maalesef şu an şehirdışındayım. İnince orada birilerine sorman gerekiyor marmaray hattına nasıl geçerim diye
Marmarayda mi
Peki aktarma için para alıyorlar mı benim kartım tok
İnince oradan kart alırsın
Kaç milyar
Bin dokuz yüz seksen altin bin milyon elli beş milyar sdf
Ooo dakikalık param
İstanbul neresi dolasilir
Dedim ya
Üsküdar meydanı da gezebilirsin
Çamlıca tower
Yildiz parkina git kaşar peyniri yok orada
Whattt