Aile & Toplum Cumartesi gününüzü nasıl geçireceksiniz, neler yapacaksınız bugün? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Helloo ✌🏻 Neler yapacaksınız bugün? 👀 Güncellemeler+1 yıl Süper, teşekkürler ✨ Cumartesi gününüzü nasıl geçireceksiniz, neler yapacaksınız bugün? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
armahoras Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl haftanın 7 gunu calisiyoruz yani, hafta sonu nedir bilmiyorum, hatta pazartesi sendromu nedir onu bile unuttum😂 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dip köşe temizlik ile geçti tozunu kirini almadık bir şey bırakmadım umarım yarın azıcık dinlenme fırsatım olur 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Misafirim vardı onlar gitti zaten akşamda oldu, bugün dizim var onu izlerken bir yandanda keyif yapıcam... 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bir şey yapmayacaktım ama planımda aşırı ôfke el titremesi bir insanı kırmak zorunda kalmam yoktu.. 1 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesayideydim eve geldim duş vb ve yorgunlukla bi cumartesi akşamı 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahvaltı saniyide araba tamiri bakımı ve iş görüşmesi final daha belli değil gece bitmedi. 1 0 Yorumla
Karamela88 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey yapamıyorum regl ağrım yüzünden 😔 1 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Birazdan iş başı yapacağım ve çalışacağım gariban nasıl geçirsin hafta sonunu hep aynı işte :D 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dışardaydım şimdi geldim uyku bastırdı bir şeyler yiyip uyuya bilirim. 1 0 Yorumla
gokyuzu-mutsuzluk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Şunu söyleyeyim : Kendi alanım da, zaman geçireceğim. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Garajı kapattımda ufak bi hesap varda :d böyle geçecek gibi 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Yarın bir davete davetliyim şimdi il değiştiriyorum 🥳🥳 pazartesi iş başı 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Alışverişe çıkacağım arkadaşlarla buluşup laflarız birazda kafede 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Her gün evdeyim hiç dışarı çıkmadan yaşamaya devam ediyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çalışıyorum.. Akşam bir düğünü şereflendireceğim.. 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bugün dışarda çalışarak geçti. Akşam da evden çalışmaya devam. 😃 Belki film izlerim. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne zaman akşam olduğunu anlamadım dınleneyim derken dışarı çıkma hevesim kırılabılır 1 0 Yorumla
rabiaklk84 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İşteydim nerde bizde güzel haftasonlari 😅 şu an geldim ve uyumaya hazırlanıyorum 1 0 Yorumla
venusgezegen23 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben Gratis alışverişi yaptım şimdi kahve tek başıma sonra da ev :/ 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cay içiyorum , uykum gelince uyuycam.. 2 0 Yorumla
NoumaSama Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Öğlen 3 e kadar uyudum 4 de evden ciktim 5 den 8 e kadar ictim 8 den 10 a kadar disarida aksam yemeği olarak steak yedim. 0 1 Yorumla NoumaSama +1 yıl 22.00-03.30 a kadar uyudum su andada birileriyle konusuyorum burada Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl pazar gunu gördum bunu keyıf yaptım D: 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Çalışarak geçti. 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıra gecesindeyim güzel geçiyor 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yine yapıyoruz bir şeyler, öyle işte 😁 1 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Sıkıcı bir gündü yine. 1 0 Yorumla
Sonyazbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yatakta geçti tüm günüm, hastayım🥲 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hafta sonunu hiç sevmem 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Badana yapıyorum 1 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bugun gunlerlerden cilt bakimi gunu 💆🏽♀️ 1 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı. İşten geldim yatıcamm 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Akşam alışverişe çıkarım, sonra da evde film keyfi 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İşteyim, öğlen geldim gece mesaim bitiyor. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gorevdeyim çalışarak geçiyor 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Eve yeni geldim. Yorgunluktan ölüyorum 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahvaltı etkinliğindeydim 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Dün arkadaşlarla takıldık valla iyiydi 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Yatarak dinlenerek geçirdim mutluyum 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ulan cumartesi gününü kaçırdım yaaa 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evde dinleniyorum ben 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. yatıcam full 2 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Film keyfisi 🤣 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Çocuk bakiyorum 1 0 Yorumla
bizeüyeismikalmamis Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Pazartesi için dinleneceğim, güzelleşeceğim. 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
haftanın 7 gunu calisiyoruz yani, hafta sonu nedir bilmiyorum, hatta pazartesi sendromu nedir onu bile unuttum😂
Dip köşe temizlik ile geçti tozunu kirini almadık bir şey bırakmadım umarım yarın azıcık dinlenme fırsatım olur
Misafirim vardı onlar gitti zaten akşamda oldu, bugün dizim var onu izlerken bir yandanda keyif yapıcam...
bir şey yapmayacaktım ama planımda aşırı ôfke el titremesi bir insanı kırmak zorunda kalmam yoktu..
Mesayideydim eve geldim duş vb ve yorgunlukla bi cumartesi akşamı
Kahvaltı saniyide araba tamiri bakımı ve iş görüşmesi final daha belli değil gece bitmedi.
Hiç bir şey yapamıyorum regl ağrım yüzünden 😔
Birazdan iş başı yapacağım ve çalışacağım gariban nasıl geçirsin hafta sonunu hep aynı işte :D
Dışardaydım şimdi geldim uyku bastırdı bir şeyler yiyip uyuya bilirim.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Kendi alanım da, zaman geçireceğim.
Garajı kapattımda ufak bi hesap varda :d böyle geçecek gibi
Yarın bir davete davetliyim şimdi il değiştiriyorum 🥳🥳 pazartesi iş başı
Alışverişe çıkacağım arkadaşlarla buluşup laflarız birazda kafede
Her gün evdeyim hiç dışarı çıkmadan yaşamaya devam ediyorum
Çalışıyorum.. Akşam bir düğünü şereflendireceğim.. 😄
Bugün dışarda çalışarak geçti. Akşam da evden çalışmaya devam. 😃 Belki film izlerim.
ne zaman akşam olduğunu anlamadım dınleneyim derken dışarı çıkma hevesim kırılabılır
İşteydim nerde bizde güzel haftasonlari 😅 şu an geldim ve uyumaya hazırlanıyorum
Ben Gratis alışverişi yaptım şimdi kahve tek başıma sonra da ev :/
Cay içiyorum , uykum gelince uyuycam..
Öğlen 3 e kadar uyudum 4 de evden ciktim 5 den 8 e kadar ictim 8 den 10 a kadar disarida aksam yemeği olarak steak yedim.
22.00-03.30 a kadar uyudum su andada birileriyle konusuyorum burada
pazar gunu gördum bunu keyıf yaptım D:
Çalışarak geçti.
Sıra gecesindeyim güzel geçiyor
Yine yapıyoruz bir şeyler, öyle işte 😁
Sıkıcı bir gündü yine.
Kadıköy veya Üsküdar gezisi planlıyordum ama olmadı, evde geçti
Uzun süredir rutinde hayatım.
Evde olacağım bi planım yok bugüne dair
Yatakta geçti tüm günüm, hastayım🥲
Hafta sonunu hiç sevmem
Badana yapıyorum
Sanayide akşamı ettik bugün:)
Çok çalışmam lazım çoook 🙂
Eve geldim büyük ihtimal geri çıkcm
Bugun gunlerlerden cilt bakimi gunu 💆🏽♀️
İşten geldim yatıcamm
Akşam alışverişe çıkarım, sonra da evde film keyfi
İşteyim, öğlen geldim gece mesaim bitiyor.
Spora gideceğim birazdan
Duş aldım dizi izlicem şimdi
Gorevdeyim çalışarak geçiyor
Eve yeni geldim. Yorgunluktan ölüyorum
Kahvaltı etkinliğindeydim
Çekirdek çırtlayarak kardeşlerim dizisin izliyicem
Boş boş dolaşarak geçirdim
Dün arkadaşlarla takıldık valla iyiydi
Yatarak dinlenerek geçirdim mutluyum
Ulan cumartesi gününü kaçırdım yaaa
Evde dinleniyorum ben
yatıcam full