Beş senelik maviş tabletimi abim iki güncük kullandığı için kırılmıştı ekranı bende yenisini istedim hatta konuşmadım onunla gidip en kötü tablet hangisiyle onu almış istemediğimi söylemek istiyorum ama kırılmasına istemiyorum😞😶

Beş senelik maviş tabletimi abim iki güncük kullandığı için kırılmıştı ekranı bende yenisini istedim hatta konuşmadım onunla gidip en kötü tablet hangisiyle onu almış istemediğimi söylemek istiyorum ama kırılmasına istemiyorum😞😶
Aile iliskilerinizi bilemiyorum ancak aldığı tablet muhtemelen 2gb ram ve 2014, ten önce çıkan bir işlemciyi kullanıyor. Menüye girerken bile donacak gibi görünüyor. Ancak bunu kötülemek için yazmıyorum. Sadece yetersiz olacağını belirtmek istiyorum. 8 yaşındaki yeğenime dahi 4gb ram ve snapdragon 700 işlemcili tablet aldım. Hiç yoktan birkaç oyuna girebilsin diye. Yeğenim o tableti bile beğenmedi. 1800liraya almıştım. 2. el.
Yok doğru diyiyorsun kötü bir tablet benim tabletim ona bin basar birde alışmıştım tabletim kırılınca üzüldüm biraz😞😔
Cevap
1Cevap
Hakli
haksızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?