Reel hayatta arkadaşı olmayan hiç arkadaş edinememiş sadece sosyal medya uygulamasından insanlarla arkadaş olan ve internetten tanıştığı insanlarla (hemcins, karşı cins farketmeksizin) konuşan ve bunu dostça arkadaşça yaptığını söyleyen insana tepkiniz ne olur?
Konuştuğum çocuk aynen böyle ve ben insanlar onla arkadaş olmadığına göre kesin vardır buna bi halt diyorum
Konuştuğum çocuk aynen böyle ve ben insanlar onla arkadaş olmadığına göre kesin vardır buna bi halt diyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya olabilir insan kafa dengini bazen çevrede bulamiyo kilometrelerce ötedeki insanla kafa yapisi uyusuyo iyi bi dostu oluyo yadirgamam
Ya sürekli işi gereği hep bir yere gidiyor zaten her gün farklı bir yere iş çıkıyor gidiyor ama o kadar insan arasına girip çıkıp muhattap olan birinin bir tane bile çalıştığı yerde iş arkadaşı olmaz mı ya hiç arkadaşı yok hep internet arkadaşı ediniyor
Olabilir bende calistigim oncr yerde o kadar insan icinde bi tane bile sohbetimiz olmazdi is sohbeti sadece kafa yapisi uyuşmuyordur
Ama bu kızlarla da konuşuyo her gün her gün günaydınlaşıyolar sürekli rahatsız olduğumu söylüyorum bu arkadaşım diyor dostum diyor yine inadına yapmaya devam ediyor
Hm o sıkinri
Hepimiz of kardeşiz
Bu öfke ne diye
Yaşamak dururken
Bu kavga ne diye
Dağlar oy oy oy
Yollar oy oy oy
Dağlar oy oy oy
Yollar oy oy oy
Ben 2 dünyada da arkadaş, sevgili edinemedim.
Olur öyle şeyler uzaktaki bir insan yanındaki binlerce insandan daha iyi gelir sana
Aga benim eski sevgilimde öyleydi aldattı beni iki günlük instadan konuştuğu kişiyle (bak yinee hatırladım sinirlendim
Bende söylüyorum mesafe koy kızları sil diye bana arkadaşım diyor kavga çıkarıyor
Bilemiyorum artık sende illa böyle birinimi buldun
Ben bulmadım valla bu beni buldu
Tabi sende cirkinsin oda cirkin birbirinizin ilksiniz anlıyorum...
Dimi bizim ki de çirkin şansı işte ahaha
sosyal anksiyetesi oldugunu dusunurum
Bilmiyorum ben gördüğüm kadarıyla sürekli gezen birisi sürekli evde tıkılı kalan biri de değil
hayatsız mı peki insanlarla yuz yuze geldiginde konusacak bir seyi mi yok
Yani gördüğüm kadarıyla herkesle arasında mesafe var her gün gittiği iş yerinde bile kimseyle oturup konuşmuyor kendisi mi arkadaş olmak istemiyor yoksa bunlar mı buna yaklaşmıyor bilmiyorum ama varsa yoksa sürekli telefonda yazışıyor
kafa dengini uzaklarda buluyodur belki ama biraz tuhaf insan arkadasıyla en basitinden bi cafede oturup lak lak yapmak ister xd
Yani erkeklerle yazışıyor ona bişey demiyorum da yazıştığı bir iki kız da var her gün günaydın iyi geceler falan samimiler de soruyorum arkadaşım diyor yanımda bile onunla yazışıyor kendimi rahatsız hissediyorum bu inadına yine yapıyor
ben normal arkadaslarıma bile her gun gunaydın iyi geceler yazmıyorum bilemedim 😂
Ya bende anlamadım bişey işte en son bunun gtüne tekmeyi vurucam o olcak hiçbir arkadaşı yok ama bula bula beni bulmuş
😂😂😂
İçine kapanık Asosyal
Diye düşünürüm
Sosyal değildir sıkıcıdır normal bence.