Benimle uğraşamasınlar artık düşsünler yakamdan istiyorum ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı dertdeyim seni en iyi ben anlarım dertleşmek istersen yazabilirsin abla
Ablacım levelim az buradan konuşsak
Takip et ben yazarım abla
Benimde annemle ilgili sorunlarım var beni dinleyecek yokmu acaba 🙄
onların canı yandıkca senin daha cok yanacak bırak herkesimn ne hali varsa görsün
Hayır benim niye yansın? Asıl onlar kendi derdine düştükçe benimle uğraşamayacak daha rahat edeceğim
zor gibi ama gene de sen bilirsinnnn
Bana ne kardeşim? Her şeyde ben mi acı çekeceğim? Kim beni düşündü? Ben ağlarken onlar mutlu oluyor biliyor musun
Ayrıca ben onlara zarar vereceğim mi dedim? Allah fırsat vermesin diyorum yaptıkları ayaklarına dolansın diyorum benimle uğraşamasınlar artık
yok yok yanlıs anlasıldım sadece beddua edip büyük laflar etme umarım yakandan düşerler gerçekten. hiç yokmuslar gibi bir hayatın olur insallah demek istedigim o
Onlar yüzünden çok acı çektim ahım tutmaz mı
Annen naptıı sanaaa
Evlat yerine koymadı bu yetmez mi?
Olmuşla ölmüşe çare yok bence eskiye takılıp daha da mutsuz etme kendini
Eski mi? Hala devam ediyorlar özellikle benimle uğraşıyor annem ve ailesi
Tek kızı mısın? Neden sana öyle sadece?
Tek değilim. Kadın hem beyinsiz hem psikolojik hasta. Ailesi de bana karşı zehirliyor. Özellikle bana kafayı takmış türlü türlü iftiralar atıyor çamur atıyor
Çok garip bi insan senle niye kendini yarıştırmaya çalışıyor ki yani insan başkalarıyla kızını kötülemesi de ayrı bi saçmalık tabii
Dedikodusu, pisliği bitmiyor. Onların lafını bana benim lafımı onlara götürüyor. Hep iftira hep dedikodu bıktım artık. Bunlara rağmen bir de o beni karalıyor ben kötüymüşüm gibi konuşuyor herkese
Annen tipik yaşlı cahil türk kadın tipi kanka en iyi olanla bile çatışıyoruz anlaşamıyoruz belli yaştaki kadınlarla anlaşmak çok zor fitne fesat bitmiyor
Cahil zaten o yüzden de uyuşamıyoruz. Aklı hep bel altına çalışıyor sorsan namuslu ama dilinden siik lafı düşmüyor. Bu önemli değil ama hiç yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıyor. Teyzem olacak aşağılıkla bana telefonlarda sövüyor oroospu kaaşaar diye. Teyzemin kızına hiç laf yok kendisi kendi kızına toz kondurmuyor koruma altına almış benimle uğraşıyor bu geriizekalıyı da kışkırtıp üstüme salıyor. Artık Allaha havale ettim bende. En yakın zamanda da evden ayrılacağım hatta soyadımı falan değiştireceğim yerimi, numaramı gizli tutacağım
Bencede öyle yap ailen sana mutsuzluk getiriyorsa uzaklaş bak ben snein kadar kötü değilim ailemle ama sürekli kavga dövüş mutsuzluklar oluyor diye az görüşüyorum işte. Annen kaç yaşında sen kaç yaşındasın kaç kardeşsiniz babanın bu durumlar karşısında tepkisi ne oluyor genelde bahsetsene kendinden biraz 🤔
Uzaklaşsam bile bu kadından kolay kurtulacağımı düşünmüyorum çünkü sen insanlara zarar veriyorsun gibisinden iftiralar atıyor seni ihbar edeceğim diyor şizofren resmen. Kaç defa karakola düştük onun yüzünden. Böyle hasta birinden nasıl kolay kurtulabilirimki? . Annem 50 yaşında ben 29 olacağım. Zaten gençlik de elden gitti üzülüyorum. Ayrıca babama karşı da saldırgan bir tavır içinde. Tedavi görmesi lazım ama görmüyor
Yani babanda nasıl katlanıyor nasıl yapıyor anlamadım. Ben daha küçük sanıyordum seni yaa git ve hiç arkana bile bakma kendi bokunda boğulsun boş ver. Bekarsın dimi evlilik durumu yok
Hayır evlenemedim zaten evlenmekde istemedim 😢 Benim geçmişte başıma birşeyler geldi yanlış ilişkiler yaşadım onları bile evleneceğim adama anlatır bu.
Çalışıyor musun maddi durumun nasıl? İnsan kendi malını nasıl kötüler yaa bide diyorsun ağzından şey lafı düşmüyor çok gariipp
Çalışıyorum maddi durumumda fena değil. Sen ne sanıyorsun? bir keresinde kulak misafiri oldum. O teyzem olacak pislik telefonda benim için inşallah onu iyice siiikerler diyor annem olacak şahıs da siikmediler mi zaten anca seni siiikerler diyor düşünebiliyor musun? Teyzem kıskanmıyorsa neden benim hakkımda böyle konuşuyor? Kendi kızı kötü yolda olduğu için benimde düşmemi istiyor işte
Ne diyorsun sen yaaa 😳😳😳 annnen teyzen böyle mi diyorlar 😳😳😳 bunu hangi olay üstüne söylüyorlar senin öyle olmanı neden bu kadar istiyorlar ya
Yemin ederim neden yalan söyleyeyimki? Ben özellikle dinledim o teyzem olacak pislik böyle konuşuyordu annem de kızmak tepki göstermek yerine siikmediler mi zaten dedi üstüne de ekledi zaten anca siiikerler dedi yani kimse benimle evlenmezmiş anca beni kullanıp siikerlermiş
Kanka yanlış anlama da annen teyzen kendilerinde böyle şeyler var mı yoksa dillerine mi vurmuş bu bozukluk sadece
Teyzem konusunda emin değilim ama annemde yok diye biliyorum
Yani normal gelmedi pek bu kadar rahat normalse kendileri için illaki onlarında ya şimdi ya eskiden falan filan illaki bişiler olmuştur diye düşündüm
Kötü duruma düşmemi istiyorlar. Bence ilgisi yok
Ellerine ne geçecek öyle olunca ya
Kendilerini iyi hissedecekler özellikle teyzem
Tanışmak ister misin dertleşmek dm den sohbet etmek?
Levelim az buradan konuşsak
Ben yazarım sen takip at sadece olur mu
Noldu ya