Ailemden nefret ediyorum hepsinin ölmesini istiyorum, benden her şeyimi çaldılar tüm hayatımı mahvettiler?

Detaya girmeyeceğim, kimliğimin belli olmasından çekiniyorum.
Ailemden nefret ediyorum. Babamdan, annemden ve bana sormadan yaptıkları ama ne hikmetse benim onlara karşı bir sorumluluğum varmış gibi davrandıkları aptal kardeşlerimden nefret ediyorum.
23 yaşındayım ne bebekliğimi yaşadım, ne çocukluğumu, ne ergenliğimi ne de gençliğimi.
Benim için yaptıkları en ufak şeyi bile kafama kaktılar ama asla benim istediğim bir şeyi yapmadılar. Hep kendi istedikleri şeyleri bana diretip, ben başaramayınca, başarısız olunca da ''aptal, senden bir b*k olmaz, Allah uzun ömür versin'' gibi şeyler söylediler.

Artık dayanamıyorum. Eskiden kendim ölmek isterdim, yeter derdim bitsin bu eziyet.
Hep erkek arkadaş edindim, biriyle evlenip defolup gideyim diye. Ama beni babam bile sevmedi, elin oğlu neden sevsin? sahiplensin?
Şimdi onlar ölsün istiyorum. Benden çaldıkları hayatı yaşamak benim hakkım, onların yaşamaya hakkı yok. Nefret ediyorum hepsinden.

Ailemden nefret ediyorum hepsinin ölmesini istiyorum, benden her şeyimi çaldılar tüm hayatımı mahvettiler?