Aile & Toplum Bu havayı seven var mı benim gibi? _AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu havaya hayranım çok seviyorum yeminle güneş çıkınca psikolojim alt üst oluyor hava hep böyle olsa ne mutlu huzurlu bir hava evet siz nasıl havayı seversiniz canlar haydin yoruma Bu havayı seven var mı benim gibi? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Bende böyle havaları seviyorum 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Çok hoş deilmi
dertli_insan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl ben de güneşten nefret ediyorum kapalı hava adamdırgüneş çıkınca psikolojim bozuluyor ciddi ciddi 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Vallaha benimde bak Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben soğuk sevmiyorum. Hava soğuk olmasın yeter her türlü havaya açığım soğuk dışında 😀 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ajajsjsj soğugada ihtiyaç var yaw ajsjs Yorumla Handsomehell01 +1 yıl İhtiyaç sahiplerine dağıt o zaman sevaba girersin hem😂 Yorumla
mert4488 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl İnsanlar bu havayi sevmez ama bende hastasiyim bu havanin😊 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Aaa ne güzel bende vallaha ajsjs Yorumla
Sandwiches Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Ben enerjik bi insanım kapalı hava sevemiyorum 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Oluyor ya güneşi sever bazı insanlar Yorumla Sandwiches +1 yıl Evet bana güneş iyi geliyor Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güneşsiz havaları sevmem 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Güzel kız ❤ Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Benim birazcık içim daralıyor 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Aaaa Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Seviyorum bana iyi geliyor 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Banada ❤❤ Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl benn gibi misinacayip güsell 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Demi canooo ajsjsi Yorumla S97S98 +1 yıl en harika.. Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bende bu havayı seviyorum 1 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Çok guzel demi Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Evet bu havalar beni rahatlatıyor huzur veriyor niye bilmiyorum 😃 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Benide vallaha ama güneş çıkınca cinneniyorum ansjss Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Bende mesela evde olsam perdeyi kapattırıyorum Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet iyi ki kış var ajsjs Yorumla Bosdurankisi +1 yıl İyiki Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güneş çıkınca psikolojim alt üst oluyor.. 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Benimde vallaha ajsjsj Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kapalı hava benim psikolojimi bozuyo 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Tam tersi benimde düzeliyor ajsjs Yorumla zirkonn +1 yıl sende bozkurtluk war😂😂 kurt puslu hava sever 😂😂 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Seviyorum bende mahmurluk hali gibi böylr 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl He vallaha ajsjsj Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seviyorum ılık olursa hava 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet orta şeker ajsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık havası 😂 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Şimdi biz balikmiyiz ajsjjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 yok balık iyi gider bu havada 😂 Yorumla
Sonyazbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Severim🖤 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Aha tam benim kafadan 😂🤣❤ Yorumla Sonyazbükücü +1 yıl Pembe flamingoların devri bitti herkesin popişi donacak 😂😂 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet askoom 🤣🤣😂🤣❤❤❤❤❤ Yorumla Sonyazbükücü +1 yıl 😂😂❤️❤️ Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güneş olsa iyidi 😅 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Yok yaw ajsjsjs Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Yok ya iş yerinde zaten güneş görmüyorum 😂😂 kapıdsn çıktığım gibi gözüm kamaşıyor 😂😅 Yorumla
__SoulleSs__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hiç sevmem 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Niye Bee ajsjs Yorumla __SoulleSs__ +1 yıl içim üşüyor. hani yağmur yağsa da manitle yorgan altında film izlesek güzel olurda. dışarı cıkmak güzel olmuyor Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severimm 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Bende ajsjs Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ve kesinlikle doğada daha güzel hatta yağmurlu yaylada falan Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl hayır. 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Neden beee Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aaa İstanbul 😂😂 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl İstanbul değil beee ajsjs Yorumla
buralaraçılgınlazım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl yalnızken güzel değil 1 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Bence çok güzel be ajs Yorumla buralaraçılgınlazım +1 yıl hayır ısrar etme olmaz :D ahahaashdsdf Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahah tamam beee ansjsjs Yorumla buralaraçılgınlazım +1 yıl anlaştık sdfsdf bu havadaki kriterlerin nelerrr kahve, çay , kitapppp Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Spor kahve veya çay birde kitap hepsi Yorumla buralaraçılgınlazım +1 yıl bütün tuşlara basıyor bu havada ahahaha Yorumla
olgun_adamgeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl o yüzden kardenizdeyiz 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Oralar efsane yaw Yorumla olgun_adamgeldi +1 yıl aynen :d güneş yok gibi hiç Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Severim 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Bende aajsjis Yorumla FLawyer34 +1 yıl Bayilirim 😂 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bunaltıcı 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl değil kız güzel ajsjsj Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Yokya ben sılılıyırum bu havalarda modum düşüyor Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hee demekki güneşli hava seviyorsun sen Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Evet Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen ben misin 😂 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl He vallaha ajsjsjsj Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Aaa sendemi Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen senle aynıyız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bende böyle havaları seviyorum
Çok hoş deilmi
ben de güneşten nefret ediyorum kapalı hava adamdır
güneş çıkınca psikolojim bozuluyor ciddi ciddi
Vallaha benimde bak
Ben soğuk sevmiyorum. Hava soğuk olmasın yeter her türlü havaya açığım soğuk dışında 😀
Ajajsjsj soğugada ihtiyaç var yaw ajsjs
İhtiyaç sahiplerine dağıt o zaman sevaba girersin hem😂
İnsanlar bu havayi sevmez ama bende hastasiyim bu havanin😊
Aaa ne güzel bende vallaha ajsjs
Ben enerjik bi insanım kapalı hava sevemiyorum
Oluyor ya güneşi sever bazı insanlar
Evet bana güneş iyi geliyor
Güneşsiz havaları sevmem
Güzel kız ❤
Benim birazcık içim daralıyor
Aaaa
Seviyorum bana iyi geliyor
Banada ❤❤
benn gibi misin
acayip güsell
Demi canooo ajsjsi
en harika..
Bende bu havayı seviyorum
Çok guzel demi
Evet bu havalar beni rahatlatıyor huzur veriyor niye bilmiyorum 😃
Benide vallaha ama güneş çıkınca cinneniyorum ansjss
Bende mesela evde olsam perdeyi kapattırıyorum
Evet iyi ki kış var ajsjs
İyiki
Güneş çıkınca psikolojim alt üst oluyor..
Benimde vallaha ajsjsj
kapalı hava benim psikolojimi bozuyo
Tam tersi benimde düzeliyor ajsjs
sende bozkurtluk war😂😂 kurt puslu hava sever 😂😂
Seviyorum bende mahmurluk hali gibi böylr
He vallaha ajsjsj
Seviyorum ılık olursa hava
Evet orta şeker ajsjs
Balık havası 😂
Şimdi biz balikmiyiz ajsjjsjs
😂 yok balık iyi gider bu havada 😂
Severim🖤
Aha tam benim kafadan 😂🤣❤
Pembe flamingoların devri bitti herkesin popişi donacak 😂😂
Evet askoom 🤣🤣😂🤣❤❤❤❤❤
😂😂❤️❤️
Güneş olsa iyidi 😅
Yok yaw ajsjsjs
Yok ya iş yerinde zaten güneş görmüyorum 😂😂 kapıdsn çıktığım gibi gözüm kamaşıyor 😂😅
Hiç sevmem
Niye Bee ajsjs
içim üşüyor. hani yağmur yağsa da manitle yorgan altında film izlesek güzel olurda. dışarı cıkmak güzel olmuyor
Severimm
Bende ajsjs
Ve kesinlikle doğada daha güzel hatta yağmurlu yaylada falan
hayır.
Neden beee
Aaa İstanbul 😂😂
İstanbul değil beee ajsjs
yalnızken güzel değil
Bence çok güzel be ajs
hayır ısrar etme olmaz :D ahahaashdsdf
Hahahah tamam beee ansjsjs
anlaştık sdfsdf bu havadaki kriterlerin nelerrr kahve, çay , kitapppp