Bugün burda hava extra kasvetliydi hatta sabah kar bile yağdı hiç güneş yüzü görmedik sabah mı akşam mı belli degildi. Böyle havalarda modum düşüyor içim sıkılıyor, siz nasil hissediyorsunuz böyle havalarda?

😶🍁

Vallahi kasvetli havalar sıkıcı, insanın ruh halini çok kötü yapiyor en azından kendi adıma konuşayım benim ruh halim kötü yetiyor ben dışarıda parlayan bir güneş gördüğümde içim bir hoş oluyor güzel oluyor o yüzden kasvetli havaları gerçekten sevmiyorum.
Cevap
21Cevap
Hayır kapalı havalar ruhumu daraltıyor. O günlerde canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Açık ve güneşli havaları seviyorum.
Hiç sevmiyorum. O tür havalar resmen yaşam enerjimi emiyor, içimi karartıyor. Hele bir de elektrikler kesikse. 😐
Ben çok severim bu havaları.
bu mevsim benim mevsimim.
fetva
Yağmuru kara çeviren hava kolaysa çık ava burası çorak ova
Severim, dışarıda olursam daha iyi. Tam böyle kulaklığı takıp yürümelik havalar.
Çok seviyorum ya ne güzel kimse gezmiyor diyorum djxj
noo kimse dışarı çıkmıyor ne güzel diyorum çünkü genelde evde olduğum için gezen tozanları kıskanıyorumm
Ruhumu sıkıyor kasvetli havalar sanki ruh bedenden çıkmak istiyor gibi oluyorum
Kahve kitap müzik 3 lüsü işe yarıyor bende tavsiye ederim sanada
Kulaklıkta mavi mavi çalmalı mutlaka :)
Ahaha sırf o şarkı için gitar öğrenicem 😅
Bağlama öğreniriz o zaman 🙄
O zaman bir an evvel öğreniyoruz
🙄🙄
:))
Karlı havaları seviyorum huzur veriyor
Peki 😊
Hiç sevmem o güneş açacak :D
Evde kalmanın tadını en iyi veren günler
Bayaa bayaaa seviyorum 🤤🥰
Yağmurlu havaları severim
Severim bana güneşli günleri hatırlatır
gri rengine, gri bulutlu gökyüzüne, kapalı ve kasvetli havaya aşığım. açık havadan nefret ediyorum, kasvetli hava ruh halimi yansıtıyor çünkü.
Sevmem, tüm gücümü emiyor gibi.
Sevmem
Ben seviyorum
Ben ben ben
Bayılırım
Bilmiyorum ama ben seviyorum çok seviyorum hatta
Kulaklığı takıp müzik dinleyerek yürüyüş yapmak özellikle hoşuma gidiyor ama dediğiniz doğru tercih meselesi
Bayılırım
hiç sevmem.
Güneşli havayı severim.
Keyif alıyorum
Severim
Me ✋🏻
bayılırım
Eskiler gelir hep aklıma..
Severim
bayılırım
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?