Konuşmak istiyorum bir konuda
KS'nin kaldıramayacağını düşünüyorum
Bizim kızlar
internetten popolarını millete gösteriyor taciz diyen, sapık diyen yok bir Allah'ın kulu taciz, sapık demiyor poposunu ne diye atıyor o zaman canı istediği için dimi eenbu tacize giriyor sonuçta sen erkeklerin cinsel açıdan etkileyecek bir şey yapıyorsun ama bir Allah'ın kulu gelip taciz, sapık demez
Sonra erkekler taciz ediyor, erkekler sapık bilmem ne
Kadın cinselliği çağrıştıran şeyler yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın
Kadın erkeğe sarkıntılık yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın
Ama bir erkek yapsın kıyameti yine kadınlar koparır kendileri yapıyor erkekleri suçluyor sonra da toplum gözünde erkekler şöyle böyle
Gece kulüpleri
Tek gelen erkeği almaz ama kadını alır niye çünkü kadın
Kadın içeride sarkıntılık yapsa erkeğe taciz olmaz niye çünkü kadın. Kadın ne yapabilir ki erkeğe dimi tecavüz edemez çünkü kadın öyle bir şey yok kadın isterse tecavüz eder ama akıllı.. Hem suçlu, hem güçlü, hem akıllı
Erkek sarkıntılık yapsa meydan dayağı çünkü erkek
Ayrımcılığın yüz karasıdır bu
Sokak ortasında bir erkek birini taciz etse meydan dayağı çünkü erkek
Kadın taciz etse meydan dayağı yok niye taciz ediyor kadın da olsa niye meydan dayağı yok ayrımcılığın yüz karası
Bunlar benim görüşlerim
Sizin görüşlerinizi de alacağım istediğiniz her türlü görüşü yapın tek ricam kadınlardan sakın inkar etmeyin çünkü bunlar doğru erkeklere ayrımcılığın yüz karası yapılıyor
Konuyu başka yerlere çekmemenizi rica ediyorum sadece bu konuyla ilgili görüşünüzü yapın çünkü gerçekten bu konuda haklıyım düşünmüyorum bile "haklıyım"
KS'nin kaldıramayacağını düşünüyorum
Bizim kızlar
internetten popolarını millete gösteriyor taciz diyen, sapık diyen yok bir Allah'ın kulu taciz, sapık demiyor poposunu ne diye atıyor o zaman canı istediği için dimi eenbu tacize giriyor sonuçta sen erkeklerin cinsel açıdan etkileyecek bir şey yapıyorsun ama bir Allah'ın kulu gelip taciz, sapık demez
Sonra erkekler taciz ediyor, erkekler sapık bilmem ne
Kadın cinselliği çağrıştıran şeyler yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın
Kadın erkeğe sarkıntılık yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın
Ama bir erkek yapsın kıyameti yine kadınlar koparır kendileri yapıyor erkekleri suçluyor sonra da toplum gözünde erkekler şöyle böyle
Gece kulüpleri
Tek gelen erkeği almaz ama kadını alır niye çünkü kadın
Kadın içeride sarkıntılık yapsa erkeğe taciz olmaz niye çünkü kadın. Kadın ne yapabilir ki erkeğe dimi tecavüz edemez çünkü kadın öyle bir şey yok kadın isterse tecavüz eder ama akıllı.. Hem suçlu, hem güçlü, hem akıllı
Erkek sarkıntılık yapsa meydan dayağı çünkü erkek
Ayrımcılığın yüz karasıdır bu
Sokak ortasında bir erkek birini taciz etse meydan dayağı çünkü erkek
Kadın taciz etse meydan dayağı yok niye taciz ediyor kadın da olsa niye meydan dayağı yok ayrımcılığın yüz karası
Bunlar benim görüşlerim
Sizin görüşlerinizi de alacağım istediğiniz her türlü görüşü yapın tek ricam kadınlardan sakın inkar etmeyin çünkü bunlar doğru erkeklere ayrımcılığın yüz karası yapılıyor
Konuyu başka yerlere çekmemenizi rica ediyorum sadece bu konuyla ilgili görüşünüzü yapın çünkü gerçekten bu konuda haklıyım düşünmüyorum bile "haklıyım"
Güncellemeler
+1 yıl
Sizi uyarmıştımYapmayınŞu an düşmanlık besleyip inkar ediyorsunuzHala gelmiş bir tane karı geneleve git fesatsınız diyorSen çok mu masumsun
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar