Taciz, sapık konusunda erkeklere ayrımcılık yapılıyor mu?

Konuşmak istiyorum bir konuda
KS'nin kaldıramayacağını düşünüyorum

Bizim kızlar
internetten popolarını millete gösteriyor taciz diyen, sapık diyen yok bir Allah'ın kulu taciz, sapık demiyor poposunu ne diye atıyor o zaman canı istediği için dimi eenbu tacize giriyor sonuçta sen erkeklerin cinsel açıdan etkileyecek bir şey yapıyorsun ama bir Allah'ın kulu gelip taciz, sapık demez

Sonra erkekler taciz ediyor, erkekler sapık bilmem ne

Kadın cinselliği çağrıştıran şeyler yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın

Kadın erkeğe sarkıntılık yapsın taciz olmaz, sapık olmaz çünkü kadın

Ama bir erkek yapsın kıyameti yine kadınlar koparır kendileri yapıyor erkekleri suçluyor sonra da toplum gözünde erkekler şöyle böyle

Gece kulüpleri
Tek gelen erkeği almaz ama kadını alır niye çünkü kadın
Kadın içeride sarkıntılık yapsa erkeğe taciz olmaz niye çünkü kadın. Kadın ne yapabilir ki erkeğe dimi tecavüz edemez çünkü kadın öyle bir şey yok kadın isterse tecavüz eder ama akıllı.. Hem suçlu, hem güçlü, hem akıllı

Erkek sarkıntılık yapsa meydan dayağı çünkü erkek
Ayrımcılığın yüz karasıdır bu

Sokak ortasında bir erkek birini taciz etse meydan dayağı çünkü erkek

Kadın taciz etse meydan dayağı yok niye taciz ediyor kadın da olsa niye meydan dayağı yok ayrımcılığın yüz karası

Bunlar benim görüşlerim
Sizin görüşlerinizi de alacağım istediğiniz her türlü görüşü yapın tek ricam kadınlardan sakın inkar etmeyin çünkü bunlar doğru erkeklere ayrımcılığın yüz karası yapılıyor

Konuyu başka yerlere çekmemenizi rica ediyorum sadece bu konuyla ilgili görüşünüzü yapın çünkü gerçekten bu konuda haklıyım düşünmüyorum bile "haklıyım"
Güncellemeler
+1 yıl
Sizi uyarmıştımYapmayınŞu an düşmanlık besleyip inkar ediyorsunuzHala gelmiş bir tane karı geneleve git fesatsınız diyorSen çok mu masumsun
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Taciz, sapık konusunda erkeklere ayrımcılık yapılıyor mu?