Oda arkadaşımın tavırlarından bunaldim yurttayım napabilirim?

Geldiğim ilk hafta çok uğraştı benimle. Ayni gün icinde en geç ben geldim bana karşı ayrımcı bi tavrı var. Yemek yicez şuraya oturma buraya oturma derdi. Arkalarindan gelirken bana diyorki sen gelmesende olur gülüyor. Biri hepimiz arkadaşız dedi sohbet ederken diyorki mecburiyetten arkadaşız sonra şaka şaka diyo. Hepsinin yanında priz var benim yok bende 3lu prizi onun prizine taktım yatağının altından uzattım şarj yakın olmuş oldu. Zaten 2 prizi olduğu için sorun yok aslında ama bana diyorki şuraya niye taktın. Yok gece uykunda niye konuşuyorsun. Uzun bi surede iyi davrandı şimdi yine dengesiz. Yurtta yemek yapılıyor alışverişten kişi başına yüksek para cıktı. Dedimki yemedigim şeylerin kişi başı paradan dusulsun istiyorum kendi bölüm arkadaşıyla saçmalama dediler böyle yapacaksan yeme dediler. Bende verdim mecbur. Yemeklerin çoğunu pişirmeyi bilmiyorlar bisürü şey boşa gitti. Bi seferliğine deneme olarak nasıl olacak diye ödedim parayı kaç gün gidecek merak ediyorum. Noddle yediğinde hem yorulmuyorum hem ayda 210 lira giderdi bu ilk alışverişte yüz lira verdim. Bisuru tatlı almışlar iyide bizim yemeğimizin daha fazla olması lazım tatliylami karnımız doyucak. Ve herkesten yirmi lira aldı toplam seksen lira ekmek parasını önceden neden topladılar anlamadım ekmek o gün gidilir alınır nekadarsa bölerdik en fazla üç tane yeniliyor zaten. Aylik alsa ben sayamamki ekmegi belki yiyip bitirecekler diceklerki ekmek bitmiş para verin onların üç gün dersi yok ben bunu bilememki. Dun bunu konuşmak istedim beni susturuyor herkes ortaya koymuş işte kapat diyor. Sanane ya saçma sapan tavırlar. Benden para alıyorsun sen açıklama yapmak zorundasin. Haftalar önce bana diyroki para konusunda sende yamukluk var. Dun cips kola çekirdek almışlar yirmi lira aldı milletten kaç para tuttu fis gosterin diyorum cevap vermiyor. Seksen lira etmezki onlar. Parayi cebe attıklarını düşünüyorum. Ve yemekte yokum dersem bidahaki sefere ailem çok rahat eder maddi olrak hemde bunları yaşamamış olurum. Ve bu kız çoğu eşyayı tabakları bize tasittiriyor. Hicbiseh taşıdığını görmedim ayak üstüne atmış yukardan yemek malzemelerin getirin götürün diyor asla iş yapmıyor. Dedim bigün siz bigün biz yemek yapıcaz tamam dediler hiçbirşeye yardım etmeyip bizimle alay ediyor köleler enayiler yapsın diyor. Yemekte yokum dersem dislanirim napmalıyım? Bu kızların anneleri kapalı benimki açık anlasamadigim kişi kapalı beni dışlayıp bana kafir bile dedi. Diger kızlar açık öyle yapmıyorlar.

Oda arkadaşımın tavırlarından bunaldim yurttayım napabilirim?