Güncellemeler
+1 yıl
Anasının evinde yardımcı vardı sanki evlendikten sonra yardımcı görmüş bana hava atıyor ya
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten büyük temizlikte şirket gelip yapıyor alt tarafı bir toz alacak iki kap yemek yapıp koyacak kocasının önüne bunu da yapamıyorsa hiç kadınım diye gezmesin hayır mı elinden her işte geliyor ya sırf gıcıklığı bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence siz haklısınız çok uğraşmayın bence
Tefekkür ederim
Annenin misafirleri oluyordur esas senin ihtiyacin yok. Ne seviyesiz muhabbetler bunlar üvey annen mi o yoksa?
Ne alaka ya Türkiye'de milyonlarca insan kendi misafirine ağırlıyor O da ağırlayabilir sanırsın holding işletiyor evde oturuyor işte iki bardak çay koyamıyor mu gelinin gidenin önüne Ben bilmediğim bir şehirdeyim yanımda güvendiğim birine ihtiyacım var
Aslinda bir büyükle kalman daha doğru tabi ama annenle aranizi düzeltin böyle olmaz. Kanli bıçaklı gibisiniz
Tam üstüne bastın Aynen öyleyiz
Hizmetçiyi kendine mi zinmetledin? Sanarsinki evin hanım ağası sensin.. Şımarık
O hizmetçi değil bir yardımcı Ayrıca ben Meral abla ile daha iyi anlaşıyorum benimle kalması daha mantıklı
Haklısın, sonuçta tanımadığın bir şehir yanında güvendiğin biri olursa en azından sen alışınca gider
Aynen kadın anlamıyor anasının evinde yardımcı vardı sanki
Jxjxjdnjdjxjxj
haklısın verme meral abla seninle kalsın
Göndermem zaten
aynen seninle kalsın daha iyi işleri yapar
Hem de sıkılmıyorum kafa dengi bir kadın
ee ne güzel hemde eğlenirsiniz zaman geçer
Kocası dediğin baban
Evet ne alaka
Ağzının üstüne şaplağı vursaymış
Annen olmasa bu günlere bok gelirdin. Kol kanat germiş. Sana yardımcı kadını bile senin yanına göndermiş. Kızım yalnız kalmasın.. Bişeye yemeğe ihtiyacı olur diye. Yaptığına bak
Milletin çocukları ne zorlukla okuyor. Ego tavan yapmış sende.
Annen'den hemen özür dile
Emredersin gönderdi de ne oldu Onu da babamın zoruyla gelmiş 2 ayda geri istiyor evinde oturuyor 2 bardak çay koyamayacak mı gelenin gidenin önüne Meral ablaya Benim daha çok ihtiyacım var
Maaşını sen ver o zaman. Meral ablanın.
Ne alaka baban veriyor ayrıca şu mahkeme bir sonuçlansa İnan ki ben de verebilirim
Babası kılıklı. Babanı annen'den daha çok sevdiğin belli. oldu. böylece
Ne mahkemesi. Boşanıyorlarmı?
Ne alaka ben eşit seviyorum ama mantığa vurursak o yardımcımızın maaşı da babamın parasıyla ödeniyor ki ben babamın kanından geliyorum O ise bir el kızı
Sen önce kirli bulaşıklarını yıka. Maaş verecekmiş:)
Boş ver uzun hikaye
Evet verebilirim dedemin mirası mahkeme konusu eğer sonuca bağlanırsa İnan ki 10 katını bile verebilirim
Annenden doğurdu 9 ay karnında gezdirdi. Korudu kolladı bebeğime bişey olmasın diye
Sana zırnık koklatmaz deden
Ooff şimdi karşılığını alıyor burnumdan fitil fitil getiriyor
Yav he he dedemin bana bıraktıklarını duysan dudağmış çocuklar
İyi yapıyor. Ağzına vursun bitane susarsın belki
Ben senin gelip kafanı yersem nasıl olur
Anneye sahip çok anne olunca anlarsın. Cahall
Sen yemişsin zaten. Kafayı
Yav he he
Şaşırmıssın sen. Cansu
Annen iyi davran. Anne olunca çok pişman olursun.. Kırma kalbini