Hayattan soğudum ve bıktım?

• ya aslında çok şey yaşadım ve dayanamıyorum ne yapcam bilmiyorum tecavüz taciz zorbalık küfürler şiddet felan daha birçok şey yaşadım ve kendime zarar veriyorum hiç birşeye hevesim kalmadı okumak istiyorum ama yapamıyorum derslere çalışamıyorum kafamı koyamıyorum hiç bişey anlamıyom mal gibi geziyorum herşeyi hemen unutuyorum babam zaten sevmedi annem bıktı benden abim beddua okuyo her zaman mutlu görünüyorum ama içim içimi yiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Psikologa annem göndermiyor dalga geçiyor sen hastamisin sana ilaç vercekler delirceksin felab diyor beni tehdit ediyo yurda veririm felab diye tecavüzden haberleri yoklar ve sakinleşmek için kendime zarar veriyorum faça felab haplar sıkıldım hayattan yaşama amacım kalmadı ben sevilmek isterdim ama seven yok korkuyorum yanlış anlaşılcam hiç birşeyi takmıyor gibi görünüyorum ama içim yaniyo herşeyi takıyorum biri laf ediyo gece onu düşünüp duruyorum günde 2 3 saat şarkı dinliyorum duygusuzlastim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve kısa özet babam çocukluğumda annemi dövdü her gün aç bıraktı küfürler sonra abim babamı bıçaklamaya kalktı elini kanattı sonra babam onu yerlerde sürükledi dövdü annemi aldattı 2 ay önce beni evden attı şu an annemde kalıyorum annem bacım ami sikli gancik felan küfür ediyor hergun herşeye karışıyor derslere kafamı veremiyorum herşeyi hemen unutuyorum ve delirmeye başladım kendi kendime konusuyorum gülüyorum kendi kendime mutlu oluyorum yanımda biri varmış gibi hissediyorum
Hayattan soğudum ve bıktım?