Güncellemeler
+1 yıl
Psikologa annem göndermiyor dalga geçiyor sen hastamisin sana ilaç vercekler delirceksin felab diyor beni tehdit ediyo yurda veririm felab diye tecavüzden haberleri yoklar ve sakinleşmek için kendime zarar veriyorum faça felab haplar sıkıldım hayattan yaşama amacım kalmadı ben sevilmek isterdim ama seven yok korkuyorum yanlış anlaşılcam hiç birşeyi takmıyor gibi görünüyorum ama içim yaniyo herşeyi takıyorum biri laf ediyo gece onu düşünüp duruyorum günde 2 3 saat şarkı dinliyorum duygusuzlastim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve kısa özet babam çocukluğumda annemi dövdü her gün aç bıraktı küfürler sonra abim babamı bıçaklamaya kalktı elini kanattı sonra babam onu yerlerde sürükledi dövdü annemi aldattı 2 ay önce beni evden attı şu an annemde kalıyorum annem bacım ami sikli gancik felan küfür ediyor hergun herşeye karışıyor derslere kafamı veremiyorum herşeyi hemen unutuyorum ve delirmeye başladım kendi kendime konusuyorum gülüyorum kendi kendime mutlu oluyorum yanımda biri varmış gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam da bunlar bahane degil ki. Ssnki hepimizin anasi babasi cok iyi ana baba miydi? Istedikten sonra her sey basarilir yeter ki iste
Dayanamıyorum
Yahu sacmalama arrik 18 sin genc bir kadinsin cinsel. hayatin zaten olacakti sadece bu kadar yanlış başlaması kötü olmuş ama bunu hayatını mahvetmek icin bir sebep yapma. Ya da kendine bu kötülüğü yapma
13 yaşındayım
Yok artık :/ hangi hayvan yapti bunu sana?
Daha küçüğüm
20 yaşındaydı
Tamam da kim yani kim suriyeli hayvan falan mi yoksa?
Hayır 7 yaşında tacize uğradım rehberliğe söyledim polisliğe annemle gittik susturdu beni sonra 13 yaşımda 2 kere tecavüz oldu
Tamam da nasil ve neden alnında mi yazıyor senin bu kiza tecavüz edilebilir diye? Bu nasik bir hayvanlik yaa nerede yaşıyorsun sen?
Ankara Keçiören
Ankara medeni yerdir yaaa ne ara bu kadar hayvan türedi Ankara'da
Ne medenisi
Kardeşim sana yardım etmek isterim. Ne tür çözüm yolları aradın?
Her türlü yaşım 18 altı olduğu için bişey yapamadım
şu an kaç yaşındasın. Direk yazabilirmisin
13
13 yaşında bunları mi yaşadın sen😐
Evet
Bana özel yazarmisin
L. lgecenizl. l Instagram hesabım
Müsait olunca yazacagim
Ciddi misin ya😧 profesyonel yardim alman cok iyi olur.
Annem istemiyor
Duygularini actin mi tamamen ona
Bikan bir annenin cok iyi bir yardimi olmaz gibi.
Hayır
🥺
Uzman bir yardim almani oneririm fazlasiyla!
Ne olursa olsun
Annem kabul etmiyor kızıyor
Boyle mutsuzluk daha mi iyi? Yerinde olsam haver vermeden yardim alirdim. Bunu atlatman onemli.
Yaşım 13
Hadi ya:/ cevrende guvendigin bir buyuk varsa ona anlatman, belki birlikte doktora gitmen iyi olur. Sana onerim burdaki insanlarla pek muhattap olmaman, gorundukleri gibi degil kimse.
Biliyorum
Yazmak istersen bana, biriyle konusmak istediginde yazabilirsin. Yardimci olmaya calisirim elimden geldigince. Uzmemeye calis kendini. Biliyorum cok zor ama yapabilirsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Bende tacize ugramistim, az cok anliyorum seni.
🥺❤️
❤️🩹
psikoloğa git bence. işe yarayabilir
Annem kabul etmiyor
Allah yardımcın olsun gerçekten
Umarım
Mücadele etmeye devam sana edenlerden intikam al
Yoksa yanlarına kar kalır
Onlarda üzülsün
Yapamıyorum
Yaparsın aslında
Umarım