Bir anda ne oldu sizce?

Sevgilim gece iyi geceler güzelim yazmıştı sabahina günaydın yazip sinirli olduğunu kendine odaklanmak istediğini derslerine çalışmak istediğini ve bana vizelerinden sonra 3 4 ay icerisinde döneceğini söyledi wp vb. herşeyi sildigini zorunda olmadikca anne babası disinda kimseyle konusmayacagini , aramadigim surece engelleneyecegini soyleyip engelledi numaramı değiştirip aradım açtı wp den yazdım PC den açtığını söyleyip cevap verdi konuşurken ters bişey yoktu normalde de guveniyorum aslında ama bir anda böyle bir şey yapınca o Antalya'da ben ankaradayim uzaktayiz ve yanına gidemem sizce ne oluyor evet ben zorluyorum onu piskolojik olarak ama çok rahatsız etmiyorum yani 2 yıllık bı ilişkimiz var çok iyi gidiyordu okullar başladığından beri kopmaya başladık korktugum gibi sürekli aldatmayacagini söylüyor normalde de zaten beklicem bişey değil çok düşünmekten kötü olmaya başladım artık saçma şeyler düşünmeye başladım lütfen fikirlerinizi belirtin ders çalışmam lazım çalışamıyorum sürekli düşünüyorum sabah uyandım yani bu baktım böyle bi yazdı + engel hiç biryerden cevap yok yeni numaranin ben olduğunu öğrenince bı kaç cümleden sonra engelledi gene

Bir anda ne oldu sizce?