Az once ne oldu bi bilseniz?

bizim karsi komsuyla konusan birtane genc arap oglan vardi, ama bizim evi isaret ederken gordum bende urperdim acaba hirsizda evimiz ile bilgimi topluyor diye. bende esimi yolladim araba ordaydi git caktirmadan dinle dedim o da ben anlamam ki falan dedi yinede gonderdim ses ac ben duyuyum en azindan dedim cami bile acmamis. bekle ben geliyorum dedim ben gittim dinledim ama anlamadim oglanda iceri girdi, oglana sorayim diye bekledim esim buraya gel olmaz dedi. sonra onu iceriye yolladim ve ben gittim. oglani bekledim gelmedi o konustugu kadina gittim sordum. oda bir yakinina yardim icin gelmisler falan dedi iyi peki dedim ozaman bizim evi neden isaret etti onu anlamadim dedim oda orada oturuyomus yakini dedi bende ozaman bu apartmandane isi var. diye sordugumda burada zaten dedi ben pek anlayamadim orayi arkadaslar sizin gibi. sonra ben bekledim oglanda bunu fark etti oda bana uzun uzun bakti, arabay bindiklerinde de bakti uzun uzun hatta ben birakmaliydim bu bakismayi oda bana kizgin bakiyirdu bende ona sizce neden bana oyle bakti? sebebi neydi? acaba ben mi cok kuruldum hirsz olayina?
Az once ne oldu bi bilseniz?