Güncellemeler
+1 yıl
Ya sigaranın zararlarini biliyorum arkadaşlar nikotin ihtiyacimi baska neyle karşılayım siz söyleyin
Annemlere aslında yine birkaç kez yakalandım fakat hala içmek istiyorum. Annemlerde içiyor merak etmeyin ama bana kızılıyor bu konuda. Sigaralarımı evde nereye saklayabilirim
#orkid #molped #kotex #okey #durex #palmolive #duru #maybelline #tampax #colgate #sensodyne #oralb #flormar #farmasi #rexona #emotion #nutella
Bu kısım öne çıkması için dikkate almayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence sadece senin kullandığın bir dolap olabilir
Vazo içlerine
Buzdolabının tam üstüne
Yatak altına
Masa altına bantla yapıştırabilirsin
Biraz yaratıcı ol alt tarafı sigara saklicaksın
Ya yatak alti dolap ustu ani kutusu her yeri denedim ama hep yakalandim
Günde kaç dal içiyorsun
10 dal
Ağız kokusu ve üstüne sinmesinden anlamazlar mı o kadar sigaradan sonra
Valla çok zorda kalıyorsan kalorifer arası olabilir ben bizimkiler bilmiyorken evde parke in biri çıkıyordu onun altına saklıyordum
Bi ara Bi kız demişti bu tarz soruda Orkid kabının içine sakla diye o olabilir
Yok ya ora cok acik verir annem kardesim filan ped konusunda benden otlaniyor
O vakit sigarayı coraba sarıyorsun atıyorsan kıyafetlerin sagına soluna
Dal sigara isw söylede olur evde illaki evrak dosyası olur ya poşetli falan dosyanın ortasına koy kimse zaten okuma meraklısı degil ben bunları yapardım kdkd
Kıyafetlerinin arasına koy ya da dolabın altaki iki gözlu çekmecesinin arkasına koy
Odandaki eşyalara göre değişir mesala sobalı ev olsaydı soba giderlerine saklana bilirdi
İçmeden iyi bende nargile severim. heryeri katlristrmszlarya iç camasirlrinn orta koy
Dolap üstü , yatak altı, yastık cırcır lı ise içinde ki yastığı ufak del oraya koy
Yatak altina saklamistim en son annem yakaladı anne her zaman bordo berelidir
Akşam eve girmeden apartmandaki Superonline kutusuna sakla
Müstakil ev ise ( elektrik kutusuna koy )
Kitap içine. Sayfaları kes sigara kutusu sığacak şekilde oraya yerleştir.
aslında gözle görünür yere koyduğunda bulamıyorlar çünkü hep sakladıklarını düşünürler
selam sadece sigara mi iciyorsun içki içiyor musun hiç :))
Soru güzelde epeydir sivil hayattan uzağım unuttum evdeki eşyaları yemin ederim bugta kaldım şu an
Kışlık kıyafetlerini çıkarmadıysan dolabından onların cebine koy
Kışlık kıyafetlerini çıkardiysanda yazlıklarn içine
içme tatlım. Bırakmaya çalış
Soruyu okumadın galiba
Okudum tatlım. Bıraksan daha iyi
Birakmak zorunda miyim ya istemiyorum
Ayrica tatlim felan hayirdir
Zorunda değilsin tatlım
Ama zararlı sonuçta
Patlıcanda da nikotin varmış
Patlıcan sigaradan daha pahalı
Kim dedi onu
19 yaşında sigara içme be güzelim.
Aferin kız 😊👍
Vay ammmk size dert olmuş
Ya zararlarini biliyorum arkadaşlar nikotin ihtiyacimi baska neyle karşılayım siz söyleyin
Bana dert olacak tabi. Her gün akciğer, gırtlak kanserlileri entübe ediyorum. Yoğun bakımı bir kere görseniz lanet edersiniz sigara denilen şeye.
Nikotin ihtiyacını farklı sekilde de karşılayabilirsin.
Nikotin ihtiyacını karşılamazsan eğer beynine zarar vermemiş olursun. Bağımlılık beyninin işleyişini bozar mutluluk hormonunu nikotinle salgıladıkça diğer şeylerden daha az zevk alacaksın. Sigara yine fazla zararlı değil uyuşturucuya düşersen yaaa*rağı yersin mesela. İçeceksen buna göre iç sigara. Ben mesela bu yüzden değil kokusu ve ağızda bıraktığı tat rahatsız ettiği için bıraktım. Hem etkisini de yitirmişti içtiğim yaramıyordu.
Bir insana direkt olarak bırak yapma etme diye dayatmak yerine en iyi şekilde açıklamasını yap ve kararı kendisine bırak. Sen bırak diye dayattıkça daha da az umursar insanlar
Kimseye bir şey dayatmıyorum. İsteyen istediği kadar içebilir. Gördüklerimden yola çıkarak içmemesini tavsiye ettim. Çok içmek istiyorsanız da Merak etmeyin kanser tedavisi ücretsiz :)
@SadeceErenn çok haklısın alni opulecek insansin laa
Helal olsun sana bu ergenler anlamaz 👏
İçmeyin demek yetmiyor demek istiyorum ben de her neyse. Bedenimi kansere teslm edecek kadar sağlıksız yaşamıyorum. Tabi orası pek belli olmaz ama gayet sağlıklı yaşıyorum
Teşekkür ederim soran arkadaşım, öpülse de mutlu olurdum açıkçası. Eğer üstünkörü vermeye çalıştığım bilgi hoşuna gittiyse, bağımlılık ve insan beyninin işleyişine değinen çok eğlenceli bir kitap var. Hem bilgi edinir hem de büyük bir keyifle okursun. Kitap adı Aptal Beyin
kitap arasına tek tek koy
Teknoloji çağındayız aklını kullan
Şu an zaten fikir almak icin sordum aga tek akilli sen değilsin saklanacak başka yer kalmadı her defasında anneme yakalaniyorum dahiyane fikrin varsa yaz yoksa uza
Göğüs arasında
Dedim ama dinlemiyorsun
Neyi be
Sigaranın en güzel saklana bilecek yeri göğüs arasıdır
Cok bilimdik
Dusa girince nolacak peki
Duşa girince giysilerin arasına koyup duş al sonra tekrar göğüs arasında sakla
Ya biri merak eder giysilerimi kurcalarsa veya annem makinaya atmaya kalkarlen arasında düşerse
Duş alınca kapıyı kitlemiyonmu herkes gire biliyor mu sen duş ta iken
Kalem içlerine
Nasıl yani
Açabilir misin
Ne güzel örnek oluyorsun ablası.
Kalemliğinin içine
Odandaki eşyaların içine
Kendine ait kutuya
Klozete sakla
Yok ya ne klozeti bizim evde klozet yok alaturka
Ne diyem ki baska
Uyudun mu