abi sahneye bak.. 10-15 kişi nasıl kavga ediyor. şaka gibi.
Gaziantep'te bulunan bir Starbucks şubesinde müşteriler birbirine girdi. pic.twitter.com/npFjXno5u1
— Pusholder (@pusholder) October 16, 2022

abi sahneye bak.. 10-15 kişi nasıl kavga ediyor. şaka gibi.
Gaziantep'te bulunan bir Starbucks şubesinde müşteriler birbirine girdi. pic.twitter.com/npFjXno5u1
— Pusholder (@pusholder) October 16, 2022

Geçenlerde yurtdışında bur yerde de baltalı bir kavga olmuştu. İnsanlar gergin insanlar tahammülsüz bunlar daha iyi günler. Hepimizin sinirleri altüst olmuş durumda kontrolü kaybediyoruz. Bu durumun eğitim vs ile de alakası yok. Yaşam kalitesi düştükçe sorunlar ne yazık ki artıyor.
Cahillik işte oraya gidip bir bardak kahve alıp içince bir şey zannediyorlar ama aynı horoz gibi aniden kavga etmeye hazırlar ben üzülüyorum böyle insanlar için yazık
Cevap
30Cevap
insanımız pimi çekilmiş bomba gibi. artık hiçbir şeye tahammülleri yok.
Ülke de artık şaşırmıyorum hiç bir şeye
kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. acaba dünya da bizim gibi her sene geriye giden bir ülke var mıdır? bence bizim insanımız en tepeden en alt tabakaya kadar tez konusu. bilim adamlarının incelemesi lazım bizim toplumu.
Maalesef bunlar ekonomik darboğazın yansımaları. Eskiden ekonomik olarak çok iyi olmasakta ülke normaldi. Ekonomik olarak son 7 yıla bakın ve bu ekonomik koşullarda ülkenin durumuna bakın haklı olduğumu göreceksiniz.
Medenileştik işte daha nasıl medenileşelim. Yüzümüzü batıya dönüp Dinimizi kaybettiğimiz için bunlar.. Daha beter olmadan eskisi gibi saygı çerçevesi içerisinde yaşamaya başlarız inşallah.
Starbucks sevmiyorum sebebide ya kız düşürmeye giden kekolarla ya da fotoğraf çekip instaya foto atmaya çalışan kezbanlarla dolu şöyle oturup kahvesiyle sohbetin tadını çıkaran insanlar çok çok az.
Camın ardında bacak bacak üzerine atıp kavgayı izleyen arkadaşın rahatlığı ise simülasyonun rengarenk oluşunun kanlı canlı örneğidir.
İnsanlar tahammülsüz her şeye. Kendimizi duygularimizi yonetemiyoruz. Kavgalar cinayetler artık normal gibi geliyor insanlara...
Adam akilli konusup bir sorunu cozmek kalmayinca boyle kavgalar oluyor iste:/ iletisim kurmak bu kadar zor olmamali ya.
Ülkenin karakterini değiştiren adımların temeli çok önceden atıldı. Kavgalı oyunlar, el altından satılan zehirler ve tüm bunlara sessiz kalan millet.
Bu haberi okuyorken Starbucks da oturup kahve içiyor olmam 🤣 burada daha kimse sandalye fırlatmaya başlamadi 🤣
Şu oturup kavgayı izleyen adamın rahatlığından istiyorum jsusydgsjshdg
Oyunun başına da komşu çocuğu geçti tuşların yerini öğrenmeye çalışıyo bu ne a. k
Starbucks kahvesini fazla kacirmislar herhalde. türk kahvesine gitselermiş boyle olmazmis
Hiç kimsede tahammül kalmadı. Herkes bi hırcın bi gergin.
Sebebi de "ne baktın" dır kesin. Bu ülke akli dengesizlerin yurduna döndü.
Gün geçtikçe çileden çıkmış gibi daha da çıldırıyor millet. Ne diyelim Allah hidayete erdirsin
Türk halkı işte normal adam insan olmayı bilmez yasamayı bilmez
Hiç daha önce rast gelmemiştim Antep'te bu tür olaylara 😂
Starbuckslar kapatılsın.. Kahve ülkeye iyi gelmedi..
Teksas falan bunun yanında masum kalır. Ülke cidden psikolojik olarak çöktü.
Bir tarafta latte çiler bir tarafta mocha cilar birbirine girmiş
Sokağa çıkasım gelmiyo valla bak. Bu tarz şeyler yaşamamak için
Korona aşısından olsa gerek bunlar. 😃 Artık alıştım ben.
Sen benim memlekete gel her gün böyle neredeyse hiç kavga görmedin mi sen boş muhabbet olsun diye mi ugrasiyirsun
Evet millet de dışarıda oturmuş içerideki kavgayı izliyor videosunu izledim
Abi yok artık ya ne bu insanların birbirine öfkesi
Latteye sütü az mı koymuşlar 🤔
Oyun izlemeyi seven izler 🙂
Delirdi herkes tertemizz
Herkes sıyırmış
Kahve pahalı diye mi kavga etmişler? :D
Starbucks da keko mekani olmuş
Oturduğu yerden izleyen abinin rahatlığından istiyorum
Ülke GTA ya döndü. hahah
Rahatını bozmadan izleyen aynı ben hahah
Gaziantepliyse yapar 😂