Ailemde büyü falan mı var nasıl düzelir?

Şimdi yorumlara saçma sapan öyle şeyler yok vs vs ciler gelmesin kalp kırarım ben gram inanmam böyle şeylere büyü muska vs vs ama gerçekten artık bazı şeyleri sorgular oldum resmen annem denilen o cadı kadının ailesi zaten geçmişte babama vs büyü yapmış bağlama vs vs neyse kadın bizi düşünmez ne yapsak batar diğeri de aynı şekilde o da öyle ve tüm ailesiyle arasını bozdu hepsiyle düşman ve 1 sene önce kardeşim akıl hastasıydı sokağa kaçtı hala dönmedi ne hali varsa görsün elimden geleni yaptım hastaneye bile kaldırdık kaçtı bizi şikayet etti ben 3 gün hapis yattım bunun yüzünden o yüzden ne hali varsa görsün , ailem yanımda olmadı okulumdan ettiler kızı dövdüler suç bana kaldı hala suçladılar tehlikeli varlık zaten neyse o konu başka sırf bunlar yüzünden evden çıkamaz oldum psikolojim bozuldu ve şimdi beni ve diğer kardeşimi evden atıp başka yere taşınıp yeni bir hayat kuracaklarmış , etrafımdaki insanlara bakıyorum ailesi neler neler yapmış benimkiler bizi öldürecek elinde olsa ikisinin de canı cehenneme gerçekten 1 gram sevgi kalmadı içimde ancak böyle de hayatıma odaklanamıgorum ne yapacağımı bilemiyorum işe girsem işimden ederler bir yere gitsem öyle herkese rezil ederler kendileri mükkemel bunlar yüzünden akşam yemeğini gece 11 12 de yer oldum mutfaktan çıkmaz zaten konuşmuyorum o da her gün makarna yiyorum başka bir şey yemiyorum kafayı yememe ramak kaldı bu evden gitsem kiralar belli iş bulsam bu sahte hükümet torpille çalışıyor kaç sene okul okudum birincilikle bitirdim alakasız kişiler iş yapıyor 'ne yapacağımı bilemiyorum büyü dedikoduları dönüyor ama büyü var mı yok mu bilmiyorum varsa bile nasıl düzelir bu elimden geleni yapıyorum tık yok inanan veya yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler (saçma yorum yapanın kalbini çok kötü kırarım öyle bir doldum ki belası olurum )
Ailemde büyü falan mı var nasıl düzelir?