Yoksa bu yaştan sonra bekar erkek bulamaz mıyım? Bulsam da fakir mü olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında biraz büyük olsam olabilir di, yorumlarınızı okudum gayet iyi ve düzgün karakter de birisiniz, sizin gibi evlenmemiş 38 yaşlarında birileri mutlaka vardır ama zenginlik kısmı ne kadardır onu bilemem, kendinize denk birini istediğiniz içinde kriterleriniz gayet normal bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin istemen çok normal insan o yaştan sonra aşık olamaz mantığı ağır basar
220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormal
Soran+1 yıl@İmnoman 13 yaş küçük birini seçiyorsa zaten genç kadın zaafı vardır, devamlı daha gencine bakar. Öyle biri benden uzak olsun
Cevap sahibi+1 yılBence de
Soran+1 yıl@İmnoman onlar normal değil onlar genç kız zaafı olan tipler ve zavallılar. Bak acuna? Şeymanın elinde oyuncak oldu. Böyle erkekler normal değil , genç kız zaafı olan tipler
Soran+1 yıl@İmnoman şeyma adamı rezil etti, adam evliyken hamileliğini gizledi zorla doğum yaptı aldırmadı, adamı topluma rezil etti, adamın yuvasını yıktı, heryerde adamla ilişkisini afişe etti, magazalarda karısıyla kavga etti, çocuklarının psikolojisini bozdu, karısı hamileymiş kadın düşük yaptı, adam istemediği halde şeyma doğurdu, çocuğuna bakmadı, alkollü gay lezbiyen grup seks dolu partilere küçücük çocuğunu götürdü, uyuşturucu alemlerinde gezdi çocuk bilmeden sabah masadaki uyuşturuculu kolayı içmiş hastanelik oldu ölümden döndü çocuk, acun çocuğun velayetini aldı, sonra elalemin ne idüğü belirsiz arap zenginleriyle çocuğu aynı eve soktu sarmaş dolaş. Acun çocuğunun anasını asla değiştiremez o çocuk da annesini rol model alacak. Arap milyoner onu kapıya koyunca şeyma acunu arıyor bizi burdan aldır diye 😂 keşke konu sadece nafaka olsa
Cevap sahibi+1 yılYuhh
Soran+1 yılİşte erkeklerin genç kız zaafı ve uçkurunu kontrol edememesinin hayati sonuçları 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBöyle olduğunu bilmiyordum gerçekten okurken şok oldumm
Soran+1 yılAcun evliyken karısından boşanmayı asla düşünmüyormuş , şeyma ilkinde hamile kalınca Acun öğrenince çocuğu zorla aldırmış. Sonra şeyma tekrar hamile kalmış bu sefer Acundan gizlemiş taa ki aldırmanın imkansız olduğu zamana kadar. Acuna şirkette odasında söylemiş. Acun delirmiş sinirden çok bağırmış, şeyma ağlamış acunun ayaklarına kapanmış yalvarmış Acun dinlememiş , ne malum benden olduğu demiş küfür etmiş. O çocuğu nufusuma almıycam demiş. Kovmuş. Ortalık yıkılmış tüm şirket olayı duymuş. Sonra kızın teki olayı telefonda arkadaşına anlatırken Acun duymuş kızı işten attırmış hemen. O yüzden şirkettekiler hiç bildiklerini çevreye anlatamıyormuş. Ama yine de duyuluyor
Soran+1 yılAcun dna testi yaptırmış öyle sınradan nufusuna almış çocuğu
Soran+1 yıl@İmnoman ben ne diyorum bu ne sayıklıyor 😂 baya aklı uçkurunda. Git abicim sen hep 18 liklerle takıl anladım ben seni 😂😂😂
- +1 yıl
boş boş magazin dedikodusu yazıyorsun sanki ciddi bir şey diyor :)
konuyu şöyle düzeltiyip gideyim. gördüğüm ilişkilerde zengin erkek 8-10 yaş küçük kadınlarla evli genelde. sende görrebilirsin. acunu macunu bırak 38 yaşına gelipte evlenmek isteyen zengin bir erkek olsam ilk kriterim 30 yaşından küçük olmasıdır. ciddi bir ilişkiden bahsediyorum
Soran+1 yıl@İmnoman haa evet pazara gidip kızları seçecek, hepsi de aynı özellikte evet, seri üretim full paket. Hım evet.
Haa bu arada seçen taraf da hep erkek tabi kızlar çünkü vasıfsız fakir yoksa seçilen olmazlar. Düşük profilli kızlar evet 😂- +1 yıl
aynen öyle senin dediğinin adı cinsel market. herkesin bir cinsel market değeri var. genelde tüm canlılarda seçen taraf kadındır. ama zengin bir erkek her zaman daha seçendir. çünkü 28 yaşında ki güzel bir kadında senin talip olduğuna talip olacak.
sende biliyorsun ki erkekler için en önemli olan şey güzellik. güzellik sarışınlıkla renkli gözlülükle olmaz. sadece gençlikle olur.
buradaki yorumumu 38 yaşlarında zengin bir erkek aradığın için yazdım.
Soran+1 yıl@İmnoman gerçek hayatta nedense tam tersini görüyorum canım. Senin dediğin gibi olsaydı tüm zengin erkekler vasıfsız çıtırlarla evlenirdi 🤣🤣🤣 herkes sizin kadar vizyonsuz değil. O vizyonsuzluk fakir ve sonradan görme cahillerde oluyor
+1 yılSenden yaşca küçük birini kabul edersen %10 yaşca küçük istemezsen %0.1 çünkü bizim yaşlarda maddi durumu iyi olan erkekler boşanmış oluyor geneli. ya da bakır değildir
00 Yorumla
+1 yıltam benliksin aslında hic evlenmedim manitamda yok ama çok zengin sayılmam evim var sadece yurtdısında yasıyorum :) allah gönül zenginliği versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılTahminimi söylüyorum %2 .
Rabbim herkesin kısmetini ayrı yaratmıştır.
Onun için ümit kesmemek gerekir.
Allah'a dua et ve sadaka ver.02 Yorumla
Soran+1 yılNiye %2?
- +1 yıl
Zengin olup da evlenmeyen birisini bulman çok zor olduğu için söyledim.
Zenginlik göreceli bir kavram.
Senin zenginlikten kastettiğin nedir?
+1 yılzengin erkekler çıtırla evlenir, yaşlı kadına kim napsın teyzecim
03 Yorumla
Soran+1 yılO senin gibi vizyonsuzların tercihi. Gidip 15 20 yaş küçüğe bakacaksa bence de benden uzak dursun. Onlar hep daha gencine bakar, genç kız zaafı yani
- +1 yıl
:D
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. hadi diyelim buldun zengin adamı ne vereceksin ona sen?
09 Yorumla
Soran+1 yılArayıp da bende bulamayacağı hiçbişey yok
- +1 yıl
mesala? düşünüyorum iyi bir gelirim var istedigimi şu dakika elde edebilirim bi tarafta da sen ve evlilik?
Soran+1 yılEee?
- +1 yıl
işte eee diyorum:) seninle aynı yaştayız mesala ben beklerim düzgün meslek sahibi akıllı eh tabiki de kendine bakan kadın olsun kadın kendine göre degil karşıdan görünen gözlere göre bakımlıysa ragbet görür:) yoksa her kadın ben kendime bakarım diyor
Soran+1 yılTamam dürüst olucam. Burada sadece fikir için burdayız sana bakmam boşuna reklam yapma.
Masaya ne koyabilirsin diyosun demi?
Çok klass saygın bir mesleğim var gelirim 20 bin yakında kendi işimi kuracağım inşallah. Babadan miras kaldı 3 daire 1 dükkan 1 ofis.
Bakireyim, çok güzelim yaşımdan çok genç görünüyorum yaşımı duyan şok oluyor. Zayıfım kilolu değilim spora gidiyorum, bakımlıyım cilt bakımıma çok para döküyorum. Upuzun gür saçlarım var dalgalı. Beyaz tenliyim. Erkekler genelde benimle konuşurken kibarlıktan kırılır ceket ilikler.
Yani sence hakediyor muyum istediğim profildeki erkeği?
- +1 yıl
heee diyorsun babam sagolsun:) ben sana şunu söyleyim... maaşından fazla maaş alıyorum baba parası degil ama eh biseyleri de alın terimle aldım:) bana bakıp bakmaman degil 4 avrupa 1 amerika gördüm inan cok cok iyileri var ama saygın sıfır sana saygsızılık yapmadım sadece neden seni seçsin dedim fiziksel seylerden bahsettin sadece gelip gecici olanlardan satın alınacak seylerden bahsettin mal mülk de fizik de satın alınan seyler
Soran+1 yılBana ukala şekilde soru sordun meydan okudun, ben de aynı şekilde cevap verdim. Gayet de saygılı konuştum. Karakter kısmı evet en önemlisi, bu konu belki de en güçlü yönüm ama tabi insanlar tanımadan bunu farkedemez en az 1 yıl tanımalı ki farkına varsın. Bu da ilk başta mümkün değil bunun için bahsetmedim.
Benim karakter olarak en belirgin özelliğim sadakatimdir. Ben biriyle görüşmeye başladığımda kendimi tüm erkeklerden soyutlarım. Diğer kızlar gibi radarlarım açık değildir. Daha yakışıklısını daha zenginini görür görmez rotayı değiştirenlerden değilim. Duygusalım ve çabuk bağlanan biriyim. Hep de bu yüzden kaybediyorum. Yani ben onun için çok kişiyi red etsem de, o erkek ona asılan ilk kadına yavşıyor.
Ben saygılı biriyim hayatımdaki erkeği el üstünde tutuyorum. Yani onu hiç aşağılamıyorum, ezmiyorum, hata yapsa da egosuna zarar vermiyorum, eleştirmiyorum, hatalarını yüzüne vurmuyorum yumuşak şekilde söylüyorum, onu toplum içinde övüyorum , ondan herkese iyi bahsediyorum derken toplum içinde saygınlığı artıyor, kadınlardan daha çok ilgi görüyor erkeklerden daha çok saygı görüyor. Onun arkadaş çevresi bile ona daha çok saygı duymaya başlıyor. Sonra adam birden havalanıyor. Kerameti kendinden sanıyor. Bu da benim hatam. Diğer kadınlar böyle değil onlar daha kıymetli oluyor- +1 yıl
aslında ben sana ukalalık yapmadım sadece birbirimizi net tanımadığımız için böyle bir anlayış oldu sonuçta olgun insanlarız. Karakter evet herkesde olmuyor bahsettiklerin de zaten ilişkide olması gereken seyler... ve sondaki bahsettiklerin zenginin de fakirinde yakısıklısında cirkinin de var erkegin götu kalkar net:)
Soran+1 yılSana bir tüyo vereyim hayatında lazım olur kulağına küpe olsun. Bir kadın babasına ve erkek kardeşine nasıl davranıyorsa sana da evlenince 5 yıl sonra öyle davranır. Hani bazı evlerde baba iskeke babası gibidir kimse onu takmaz, bazı kızlar babasına saygısızdır , ağzına geleni söyler , hep kusur bulur eleştirir, ne yapsa memnun olmaz ya, işte aynı muameleyi sana da yapacak bir müddet sonra. Babası ile olan ilişkisine dikkat et. Ağaç yaşken eğilir ilerde asla düzelmez.
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. zengin birisinden önce iyi bir insanla karşılaşsan daha iyi olmaz mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek kadından fakir olursa o ilişki yürümez
Soran+1 yılBir evlilikte koca hep üst klasmanda olmalı. Kadın ona hayran olmalı. Erkek güçlü olmalı. Misal işyerinde ezilen karısına istifa et ben sana o maaşı öderim diye rest çekebilmeli 😂
Soran+1 yılSorun şu, ben böyle birini hakediyorum. Haketmeyenler de böyle birini istiyo. Sonra herkes aynı adamın etrafında pervane oluyo. Ben girişken değilim tavlama kabiliyetim yok
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun ama evlenmemiş olması şartı işi biraz zorlaştırıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla hiç bulamazsın. Zengin bekar ya da dul erkek genç kızlar varken sana niye baksın abla 😂
00 Yorumla
+1 yılMils severiz maasi durumuzu göz önüne alarak sizinle iletişime geçmekten keyif duyarım
02 Yorumla
Soran+1 yılMils senin validendir
- +1 yıl
Dur hele seni bir tanıyalım sonra valide sultanın elini öperiz
+1 yılBen de senin gibi düşünen bir kadın istiyorum. Mantık evliliği..
014 Yorumla- +1 yıl
Ben de hiç evlenmedim. Yaşım 36 üye olurken 86 yerine 88 secmisim ve değişmiyormus. Mantık evlilikleri daha sağlam oluyor kesinlikle
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
- +1 yıl
Otogalerim var
- +1 yıl
Maddi durumum iyi. O açıdan sorduysan eğer?
Soran+1 yılYok otogalericileri sevmem
- +1 yıl
Neden? Baba mesleğim. Babam emekli olunca ben devraldım. Yeri geldi ailece çalıştık. Kendi halinde biriyim
Soran+1 yılNe mezunusun?
- +1 yıl
İşletme mezunuyum. Biraz aşağıda karakter önemli ve hemen anlayamazsın en azından 1 yıl gerekli demişsin. Katılıyorum bu yorumuna ama bana önyargı ile yaklaştın
- +1 yıl
Bölümüm de mi tatmin etmedi yoksa? :)
Soran+1 yılMalı mülkü duydunuz yazıyonuz tabi 😂😂😂
- +1 yıl
Anlamadım?
Soran+1 yılDiğer yorumları okumuşsun
- +1 yıl
Evet sorun ilgimi çektiği için okudum çünkü ben de senin gibi birini istiyordum. Yazdığından beri ilk önce önyargı ile yaklaştın sonra da dalga geçiyorsun. Senin malın olabilir Allah daha fazla versin ama benim niye gözüm olsun ki? Benim de durumum iyi kimsenin desteğine ihtiyacım yok. Şunu anladım bu sitede kimseyle ciddi konuşulmuyor. Ya trol sorular var ya da senin yazdıklarınla dalga geçiliyor. Hesabı kapatmak en iyisi sanırım.
Nasip kısmet bence çebi değilde gönül zenginliği öne çıksa daha iyi olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılŞimdi erkeklerin derdi tek gece her gece degil
00 YorumlaSana kim bakar teyze
04 Yorumla
Soran+1 yılBana teyze diyene bak 🤣🤣🤣
Soran+1 yılOnlar seni seviyo mu? 🤣
+1 yılSenin gibi evde kalmış erkek bulmak çok zor?
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden herkes senin gibi boşanmış mı yoksa evli mi?
- +1 yıl
Hiç evlenmemiş araman şansını düşürüyor. Evlenmiştir, boşanmıştır, gaydir ya da iş görmüyordur. Boşanmış isteseydin taliplin olurdum. Üstelik bir de zengin istiyorsun. Sen bu yaşa kadar kariyer yapmış olmalıydın.
Soran+1 yılYapmamış olsam isyeyebilir miydim?
- +1 yıl
Yapmamış olsaydın bu yaşa kalmaz ve zengin tercihin olmazdı. Bu yaştan sonra kısmetine kutunda ne çıkarsa artık.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZengin banada lazım valla😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim bi tanıdık vardı fakir mühendisle evlendi. Damat resmen içgüveysi oldu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bende fakirim
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes zengin fakirlerin gunahi ne
03 Yorumla
Soran+1 yılFakir olmak 😂
- +1 yıl
Hahahahaha kader iste ya garip ne yapsin k
- +1 yıl
Nerelsin
Yoksa kız oğlan kız mısın o yaşta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. %15. yoksul olma ihtimali %70
00 Yorumla
+1 yıl2023'e gireceğiz konsept hep aynı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılişimiz gücümüz yok seni beslicez
08 Yorumla
Soran+1 yılBence sen beslenecek durumdasın. O yüzden kuru ekmeğini git ötede ye 😂
- +1 yıl
valla durumum iyi benim şükür
Soran+1 yılDurumu iyi olanlar senin gibi konuşmuyor canım, sen kuru ekmeğini de al git. Sarıl ekmeğine aman düşmesin 😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
senden altın olmayan a*ını bu kadar kıymetli sanma :)
Soran+1 yılBelki altındandır 😂
- +1 yıl
valla mı laa bozdurma bak çok değerlenecek :)
Soran+1 yılTamam 😂 sen de git artık kalabalık yapma sonra ekmeğini kaparlar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
tamam aplam tuttuğun altın olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenginlikten beklentin nedir?
00 YorumlaNasip kısmet kader bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBen boşanmış birisiyim
00 Yorumla
+1 yıl70 yaşında biri olur anca
03 Yorumla
Soran+1 yılBence onu kendin için söyle 😂
- +1 yıl
ahahah aynen
Soran+1 yılAaa senin profildeki foto sana ait değilmiş ya kız 😂😂😂 berfin diye bı kızın fotosunu mu çaldın?
+1 yıldüşük canım bb
00 Yorumla
+1 yılsıfır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sen de zengin misin
00 Yorumla
+1 yılZorrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlayım seenniii 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşın küçük yavrum 😂
Cevap sahibi+1 yılGenç erkek sevmez misin ya 😂
Soran+1 yılHayır sübyancı değilim
Cevap sahibi+1 yılSübyancı olman için çocuk olması lazım genç olunca sübyancı olunmuyo
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 38 yaşındayım kendim gibi hiç evlenmemiş zengin birini bulabilme ihtimalim % kaç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım