Boşuna gelmişim dünya ya?

Artık dayanamıyorum stressden hastalandım 25 yaşına girdim doğum gunumu kutlyacak insan yok 10 senedir hayatım ayni her boku yemiş erkekler cikinca karşıma deliye dönuyorum bn bir erkekin elini dahi tutmadım çok zoruma gidiyor ben neden kisitlandim ne için kim için zaten temiz düzgun erkek yok ben neden hayatımı yasiyamiyorum arkdaslarim yok gezmiyorum sürekli evdeyim düğün dahi yapmiycam cünkü hiç kimsen yok lazere gittim kadın durduk yere bana kotu davrnadi canımı yaktı bağırdım duymazdan geldi Camiye arkdas edinmek için için gitttin kimse yüzüme bakmadı artık intihar edcem kendimi öldürecem kimse bnaa deher vermiyor Avrupa'da ezik gibi yaşıyorum hiç suslenip kız kıza gezmedim herkes beni ezikliyor benim yasitlarim neler yapior bn gidip erkeklerin altına yatmka istemiyorum gezmel sinema gitmek falan istiyorum çok şey mi istiyorum kendim gibi birisi yok oyüzfen eziliyorum bn her altı yemsi birini almam benim tirnagim etmez açıyorum kendiem çok ezikim boşuna gelmisim ya da milletin mutlugununu izlmeye gelmişim standart hayatı dahi yasiyamam ezik zavaliyim herkrz tarafindna ezilen bir insan ozguveni olmaz zaten

Boşuna gelmişim dünya ya?