Oranı buranı gösterir sen bakarlar bunun ülkesi felan da yok. Bir erkek dar kısa şort giyse önde aleti belli olsa inan bune böyle diye dünya kadın bakar. Acın her yerinizi sergileyin yok bakıyorlar mış. Zaten baksınlar diye acık giyiniyorsunuz. Bu neyin kafası ya yarı cıplak sokağa cık bakıyorlar diye yakın.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDemi bak kankam geçen gün nöbetim bitmiş eve geliyorum bi kız sonuçta özgür bi şekilde giyinme yasası var onunda kendince 25 yaşlarında bi gençç bide 40 45 haşında bi dayı mal indiriyolar kızın arkasjndan kalçalarına bakıyolar be ya oğlu senin anan bacın yokmu kendi anasına bacısına eşine kızına baksalar olayı kan dafasına çevirirler bu ülkenin gençinden yaşlısına abazası bitmez sonra türkihe niye gelişmiyoo alın işte bu yüzden gelişmiyoo ve gelişmeyecek türkiye
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSapık ve karaktersiz oldukları için.
00 Yorumla
+1 yıl
daha bugün giydim fotodakini, mal mal baktılar... inadına giyeceğiz.
82 Yorumla- +1 yıl
Bende giyiyorum kimseyi umursamam
- +1 yıl
Çok güzelsin ama darılma elbiseni begenmedin daha güzelini bulabilirdin
Sen bakmalarını istiyorsun o yüzden canım. Toplum olarak hala geriyiz zihniyetinizi değiştirin aklınız belden aşağıya çalışıyor. Zengin yakışıklı erkek peşinde olduğunuzu herkes biliyor. Saygın olun efendi hareket edin. Kimse bir şey diyemez.
00 Yorumla
+1 yılO kadar saçma bir algı içindeyiz ki mini giyilse başka bir gözle bakan bir zihniyet oluyor saçma sapan ithamlarda bulunuluyor toplumun gereksiz bir algısı var
10 Yorumla
+1 yılTabi bakarlar. Açın açın sonra bakana, ne bakıyorsun? Açık olan şeye bakılır kardeşim.
Sen vitrinde açıkta duran paltoya nasıl bakıyorsan onlarda açıktaki mala öyle bakarlar.114 Yorumla- +1 yıl
Ben doğruları söylüyorum, ama zorunuza gidiyor. Mantık budur. Doğa dengesi budur. Açık olana bakılır. Bakmasından rahatsız olan kapatır. Umursamayan kapatmaz. Bu kadar basit.
- +1 yıl
İnsanların dinsiz olabilir. Bu benim yorumunun mal olduğunu göstermez.
- +1 yıl
Bu pis sapıklar 10 yaşındaki cocugada bakıyor çocuk mu suçlu şimdi?
- +1 yıl
Orada zaten sapık suçlu çünkü çocuk bilemez idrak edemez ama genç bir kız bacağını açtığı zaman farkında olur bakacaklarının. Açar ya da açmaz ona kalmış.
Ben burada mini giyince bir erkek doğası gereği bakar mı bakmaz mı onu anlatmaya çalışıyorum. Mini etek giyerseniz tacize de razı olmak zorundasınız adam hakkıdır suçlu sizsiniz DEMEYE ÇALIŞMIYORUM. - +1 yıl
Valla direkt onu diyorsun zaten sende akıl olsa seni fake hesaptan kandıran sevgilin olmaz mı
- +1 yıl
Ne diyorsun sonda, anlamadım.
- +1 yıl
Diyorum ki sende birazcık akıl olsa fake biriyle sevgili olmazdın yok ki herseye kanıyorsun
Bir gün taciz edilirssn görürüm seni çok dar görüşlü birisin bu akılla nasıl mühendislik kazandın anlamadım ama senin sayende bir şey öğrendim bir okul kazanmak için zeki olmaya gerek yokmuş çalışmak yeterliymiş - +1 yıl
Geçmişim beni ilgilendirir, benim içimde yara olan bir şeyi yüzüme vurman senin kalbinin bir sorunu. Ben en azından tecrübe kazandım. Akıllandım.
Dar görüşlü bir insan değilim, sadece Allah'a iman eden ve dinim gereği kaba etlerini elin erkeğine göstermenin yanlış olduğunu, müslüman bir kadının elinden geldiğince gücü yettiği kadar sakınması gerektiğini savunuyorum. Benden sizi desteklememi bekleyemeyin. Sapıklar haksız orası ayrı. Sen bacak açtın diye hemen seni taciz etmemeli orası ayrı, ama demek istediğim açan insan bazı şeyleri göz önünde bulundurmalı. Edep gereğidir bazı şeyler. Erkeklerin nefsi sandığından daha önüne geçilemez.
Ayrıca mühendislik okumuyorum şu an da, yanlış stalk. - +1 yıl
Bunun yanlış olduğunu belirtmek aslında edep gereği, ama şimdilerde yobazlık, dar görüşlülük olarak belirtiliyor. Dinimin olmaz dediği şeye olmaz demek gericilikse evet ben gericiyim. Gurur duyuyorum bununla.
Bu geri akılla nasıl okuyoruma gelince, zamanında ibni Sina da bu anlayışa sahip olduğu halde nasıl şimdi Avrupa da ulu tıpçı olarak geçiyorsa, bende öyle okuyorum bu sizin geri kafa dediğini zihniyet ile. - +1 yıl
İşte dediğim gibi sen de bir gram akıl yok. Derslerde başarılı olmak zeki olduğunu göstermez bunu en iyi sende anladım namaz bile kılmadigina ona kadar eminim ki
- +1 yıl
Gurur duyarmis kızım git o zaman tesettüre gir senin burada tacizcileri savunman seni dinci yapmaz
- +1 yıl
Evet namaz kılmıyorum, ama Allah ne demiş, yaptığınız her amel ayrı değerlendirir. Namazım yok diye açık saçık olmayı desyekleyeceğim diye bir şey yok. Her insan gücü yettiği kadar iman esaslarını mümin kardeşlerine öğretmek zorunda, ben bildiğimi size anlatmak zorundayım farz bu bana. Ben anlattım bunun yanlış olduğunu, evet biraz kaba anlattım ama gerçekler böyle. Açana bakılır eminim tüm erkekler bana şu an hak veriyordur. Her kimsen ayrıca bir peşimi bırak ya hatta peşimizi bırak onlarca kez ezik gibi fake hesaptan gelip bana sallayıp ona sallayıp duruyorsun ulan millet bıraktı unuttu sen unutmadın ve kardeşim ben bile gömdüm gitti sen gömemedin onunla ne büyük yaran varmış senin git onunla hallet kardeşim salın insanı artık yaa. Cesareti olan asıl hesabıyla gelir kardeşim!
- +1 yıl
Bak işte önce insan kendine bakmalı. Bu arada erkekler tesettürlü kadınlara daha çok bakıyor bunu bizzat şahit oldum çünkü öğrendiğim kadarıyla kafalarında fantezi yaratıyorlar o zaman tesetturlunun suçu ne? Cidden Sen bambaşka bir boyutsun yazdıkların düşünce kirliliği
- +1 yıl
Hadi hadi git bu hesabı sil başka hesapla salla arkamızdan. Kimsen gel asıl hesapla da görelim güzelliğini boyunu
Senin amacın benim dediklerim değil, ben. Aylardır benden nefret eden o fake kızsın sen. Anladım nefret ediyorsun, dedim olabilir ama artık kabak tadı verdin. Engel.
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBacak fetiscileri sahne çıkmış.
Bu kadar tacizci tecavüzcü bulunan memlekette sizi hala sasirta biliyorlarsa gerçekten ilginç.
Sapık ruhlular yapacak bir şey yok.10 Yorumla Öküz gibi bakmıyorum ama şöyle bir göz ucuyla bakıyorum yalan değil yani bakımlı seksi bacaklardan hoşlanıyorum ama hiçbir kadini rahatsiz edecek kadar sürekli uzun süreli bakmam🌹
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafali, cahil olduklari icin. Nerde eski gunlerdeki gibi rahat olmak, giyinmek:/
20 Yorumla Aslında sadece sana değil birçok kadının etek boyuna bakıyorlar. Toplum galiba mini eteği itici buluyor kombin olarak beğenmiyor olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzlere hakaret etmeyelim onlar işe yarıyorlar, iki ayaklı gereksiz yaratık diyelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiydim geldim kafeye bakan baksın bakmamı diyeyim..
212 Yorumla- +1 yıl
Ya sorun bakmaları değil öküz gibi bakmaları
- +1 yıl
Farkı anlıyormusun
Cevap sahibi+1 yılO da baksın yanımamı gelecek sanki sadece bakarlar. Tipsizler zaten birkaçta dayı var hep gözü bizim masada. Bir tane değilki hangi birine ne diyeyim
- +1 yıl
Tekmisin masada
- +1 yıl
Teksen tanımada gelirler
Cevap sahibi+1 yılDeğilim 4 arkadaşız ben yalnız gelmem. Sevgilimi bekliyorum
- +1 yıl
Geldimi sevgilin
Cevap sahibi+1 yılYakın gelmesi sehirdisina çıktı. onlarda kalırım bu gece ailelerimiz tanışıyor.
- +1 yıl
Aileler tanışıyorsa evlilik yakındır herharde
Cevap sahibi+1 yılYılbaşından sonra tarih belli değil. Söz yapacağız yakında. eşya aldık 3 ay süre verdiler teslimat için beklemek istemiyoruz fazla
- +1 yıl
Çok beklemek iyi olmaz zaten çöl bekleyince evlilik bozulabiliyor
- +1 yıl
Evlenmeden öne ten uyumuna bakın derim
+1 yılnormal bakarlar rahasız oluyosan giyme bakılacak yani
00 Yorumla
+1 yılCanım kendileri öküz Gibi Oldukları İçin Ne Bekliyorsun Acaba?
00 Yorumla
+1 yılBakanlara sormak lazım bunu yani okuZ gibi bakanlara bakarsam anlık bakarım devam ederim
02 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
Noldu?
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNrden bakilmasin cinsel duygu uysniyor senin icin demesi kolay
01 Yorumla- +1 yıl
Wvet ben bile bakıyorum
+1 yılÖküz gibi bakıyorlarsa yine iyi öküz kısırlaştırılmış dana oluyor 😀 dana gibi baksalar fena
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normal bir bakış normal görünebilir ama dediğiniz gibi bakışlar gerçekten saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan görende dikkat cekmek için giymiyorsunuz sanicak zaten baksinlar diye giyiyorsunuz inceden hoşunuzada gidiyor ama ay ne bakiyorsunuz canım oluyor sonra
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo belki hoşuna gidiyor yakıştığını düşünüyor ve kendi için giyiniyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Whenyawhen kesin o yüzden giyiyor artık gecin bu kendimiz için yapiyoruz ayaklarını doganın kanunu bu erkek kadın için kadında erkek için yapar doganın kanunu bu kimse kendi için g*tunu başını acmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurası cinsel açlığın afrikası. İnat edip giyiyorsan bakarlar. Türk insanını bilmiyormuş gibi neden olduğunu sorgulaman çok ilginç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakarlar tabi giyimin de bi ahlaki olmalı orasını burasını gösterene herkes bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat oll sana göre insanlar değildir açık ve net daha iyi insanlar yok mutlaka olmaz 😄😄
00 Yorumla
+1 yılBende de öyle ya anlamiyorum ama kızlarn bakmasi hosuma gidiyo
19 Yorumla- +1 yıl
Sana canım bu benim zevkim
- +1 yıl
Aşkım sen mini etek giy gel bıkmadan bakarim
- +1 yıl
Kızların bakması neden hoşuna gidiyor ki
- +1 yıl
Biseksüelim o yuzden
- +1 yıl
Hm
- +1 yıl
Öyle
Zaten baksınlar diye giyiniyor sunuz, hiç kusura bakmayın 🙂
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun bakmaları değilki zaten öküz gibi bakmaları ikisi farklı şeyler
Poponu ve bacak aranı gormek için ökuz gibi bakiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal oldukları için kültür seviyesi düşükmolan toplumdan ne bekliyorsun ki daha da geriye gidiyoruz günden güne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı. hic görmemisler cünkü
10 YorumlaGiymesende bakıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBakan baksın
Yakışıyorsa giyeceksin tabi00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Provoke ettigin için olabilirmi acebaa? :D
00 Yorumla
+1 yılÇünkü etek mini?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılGörmemiş aygırlar anca bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hoşlarına gidiyor pürüzsüz back izlemek 🤭
00 Yorumlamini etekte hatların belli oluyor mu
00 Yorumlafızıgın düzgündur... bakılıyordur...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kere bakar geçerim ayıp
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Gibisi fazla bence. :)
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye insanlar yoklukta ve yobaz
00 Yorumla
+1 yılBakilmayacak gibi degil ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTren geçiyordur ondan
00 Yorumla Giyersen bakarlar normal giyin
00 Yorumla
+1 yılGörmemiş çok kişi var hanzo gibiler çok
00 YorumlaBaksınlar diye giymiyorlar mı zaten?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. sanane yasak mi bakmak
00 Yorumla
+1 yılNasıl bakalım, sincap gibi mi.
00 Yorumla
+1 yılEtkilediğin için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılMini etek giymiş olduğun için.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılVitrine teşhire herkes bakar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. kendin söylemişsin ya canım öküz oldukları için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. çünkü cinsel açlığın afrikasıdır türkiye
00 Yorumla
+1 yılBana bile bakıyorlar.. sen düşün.
04 Yorumla- +1 yıl
Senin neyin varmışki
- +1 yıl
Profilimi incelerseniz sevinirim. Buraya yazarsam beni yanlış anlayabilirsiniz.
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Tamamdir
+1 yılGiyme sende
21 Yorumla- +1 yıl
Öküzler yüzünden kendimi mi kısıtlayayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılgiyende bakanda öküz işte bir farklari yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltindakini merak ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatırıp s*kmediklerine dua et