Öncelike biraz kendi başına dolaş, gez, sinemaya git, alışveriş yap üzerindeki yabaniliği at. Sonrasında iş yerindeki arkadaşlarınla planlar yap bir insan gezmeden dolaşmadan nasıl durabilir anlamıyorum.
019 Yorumla
Soran+1 yılYabani falan değilim canım o farklı bir evre ben henüz o evreye ulaşamadım yanlış bir kelime oldu gibi o
Soran+1 yılGezmiyorum demedim ki aksine çok fazla seyehat eden ve dolaşan biriyim fakat bunu sürekli iş amaçlı yapıyorum
Soran+1 yılKendimi seven ve aslın da kendisi ile barışik biriyim hiç ya tek başima gidilmez falan demedim bir çok yaptiğım aktivite var sorun bu aktiviteleri ve yaptığım ner neyse tek başıma yapıyor olmam
Soran+1 yılBakan çok fakat ne o geliyor ne ben gidiyorum
Soran+1 yılBakmak ile sınırlı kalıyor ne diycem ki merhaba hanfendi demin baktiğınızı farkettim siinle tanışa bilirmiyim falan mı yani bana sapıkca gelirbu yapamam da zaten
Soran+1 yılAbaza değilsen evet basit ama bu şekilde olmuyor maalesef doğru bir başlangıç değil
Soran+1 yılAbi arkadaşım yok ne çevresi sen konuyu bence çok yanlış anladın 😃
Soran+1 yılNeden konuyu doğru algılamak yerine anlamadan kendi ön yargılı fikirlerin ile yazıyorsun anlamadım iş yerinden biri ile bu sorunu çözemem calışmak dediğin şey duygusallıktan mahrum bir bölgedir çünki sorumluluğun vardır ve bu sorumluluklarından taviz vermek istemessin
Soran+1 yılİş yerinin sahibi isen evet gitmessin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence a sosyallik olabilir çevre edinmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıliklı bir partner edinerek ki eğer evli değilseniz tabi bu iyi bir iletisim olabilir. Veya siz arkadaşlarinizla bir şeyler ayarlayabilirsiniz. Toplu ortamlardada takılabilirsiniz..
076 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsam emin ol arkadaşa iğtiyaç duymazdım dediğim gibi hiç arkadaşım yok iş yerindeki kişiler ile de pek samimi olmak doğru gelmiyor aksi halde çalışma durumuna yansıyor yani değişik bir durum benimkisi
Cevap sahibi+1 yılAslında bir arayıs icine girebilirsiniz.
Soran+1 yılO arayış zaten var fakat nasıl olacağını bilmiyorum okadar asosyal bir duruma sokmuşum ki kendimi yıllar içerisin de evden işe isten eve onaca arkadaşım var sosyal medyadan bir çok arkadaş yapan falan fakat onu da beceremiyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılBiraz kabuğunuzu kirmaniz lazim o zaman buda bir başkasiylq değil siz gayret ederseniz olacak bjr şey ben burada söylesem bile sizin yapmadiğiniz müddetce biraz zor
Soran+1 yılNasıl yapacağımı bilmiyorum sanirsam yanlış izah ettim kendimi ornek veriyorum sosyal medyadan bir kişi ile iletişime gectik kafalar da uyuyor fakat hep yarım kalıyor kimisi güvenmiyor kimisi baska düşünceler icerisin de ote yandan bakıyorum adamın işi yok gücü yok uyusturucu bağımlısı serseri berduş kadınlar peşin de koşuyor yani anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılSağlikli iletisim kurmak istiyorsunuz o zman yanliş anlamadiysam 😁 bu biraz nasip işi evet maalesef bu drvirde çok zor nasip ozman diyelim
Soran+1 yılBen deistim belki de o sebepten nasibimiz kapalı 😅
Soran+1 yılya da biri çok pis beddua ediyor çözemedim yani tuvaf bir şekil de 😁
Cevap sahibi+1 yılDesitim kısmıni anlamdım. Ama siz dua edin boşverin. Nasibiniz dağın arkasında bile olsa bulacaktir sizi merak etmeyin
Soran+1 yılBen inanç konusuna biraz farklı bakıyorum diyelim ama bu yalnızlık durumunu bir zamanlar ben istemiştim etrafımda okadar insan vardı ki kıymetini bilmediğim hiç birini umursamaz dım sanirsam onun günahını yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılBence alakasi yok diye düşünüyorum. Kaliteli vakit istiyorsunz peki geçimsiz olduğunuz içinmi yanlizsinz.
Soran+1 yılYok be aksine hangi ortama girsem genelde sevilen kişi oluyorum fakat hepsi iş amaclı ortamlar o sebepden sohbet muhabet konusunu fazla uzatmıyorum işim neyse yapıyorum ve ayrılıyorum benim demek istediğim ne bileyim sizlerin de muhakkak iş dişin da tanidiğınız arkadaşlarınız vardır ben de onlardan hiç yok
Cevap sahibi+1 yılO zman fwrķli ortamdan bir arkadaş istiyorsunuz. Da yani ne biliyim hem seviliyorsunuz hem iyisiniz. sizi bir bakişta anlayabilecek biriminimi istiyorsnuz. Anlayamadım ki
Soran+1 yılKimseden müneccim olmasını beklemiyorum ne bileyim sabah kalkarsın günaydın dersin gün içerisinde birçok sitres var iki dakika da olsa o sitres ortamindan uzaklaşabileceğin nasılsın günün nasıl geçiyor diye sorabileceğin bir arkadaş size çok basit geliyordur bunu anlayabiliyorum fakat emin olun öyle değil...
Cevap sahibi+1 yılBasit olmadiğini biliyorum. Tabiki kolay olmaz. Ha işte bu noktada siz harekete geçmeniz lazım. sanırım bir kere yapıp tam yapacaksiz siz 😀 hayırlısi olsun insallah istediğiniz gibi birisini bulursunuz.
Soran+1 yılNasıl bir hareket bari o konu da da fikrinizi alayım ve oyle veda edeyim 😀
Soran+1 yılBir ara acaba öz güvensizmiyim diye düşündüm ve psikoloğa gittim kendisi ile bildiğiniz arkadaş olduk öyle bir sorunumun olmadığını dile getir di ama oda evlendi evli biriyle de sohbet etmek bana yakışmaz deyip uzaklaştık zaten öz güven sorynum da yok yani kız kardeşim sorunumun doğal cenabetlik olduğu kanısına vardı hatta seslenirken bile naberlen doğal cenabet diye sesleniyor 😅 işin garip kısmı buna inanmaya başladım 🤣
Cevap sahibi+1 yılBir kadın olarak ele alayım ozman bakiştiniz ya da hoşlandiğiniz biri en azından ofiste calisan biryseniz bi kahve gönderip siz yapmiyorsunz diye dedim yaninda hafif tatli bir not olabilir. Böylelikle ilk adımı atmiş olursunuz. Erkeklerle her türlu muhabbet edilir diye duşunuyorum.
Soran+1 yılİş ortamı olmaz iş yerin de zaten gayet seviyeli samimi olduğum bir çok bayan var onlar datam aksine benim hergün bir başka kadın geziyor olduğumu söylüyorlar oyle bir durum yokdesem de inandıramadım henüz kendilerini 😃
Cevap sahibi+1 yılDoğal cenabet 😀hayır ya bu sizin aslinda gayt sicak kanli olup sadece disariya gösteremediğinizi ya da duygularinizi artik degecek bir kimseye gostermek istiyorsunuz. Sizinle olabilecek bir kadin veya erkek işini bilmeli gayet zeki olmali yoksa işi zor
Soran+1 yılYa yok ben kriter belirlemiyorum işin gerçegi yaşıma uygun insan olsun yeter diyorum benden zeki olması veya düşük olması çok sonraki iş bence önce birini tanımakla başlamam gerekiyor fakat bunu nasıl yapıcam onu bilmiyorum sapık gibi birilerine mesaj atmak da oğru gelmiyor bna düşünsenize bir an da damdan dışer gibi merhaba tanışalımmı diye mesaj atıyor biri bana yazsa ben cevap vermem zaten lan nasıl bir yokluğa düştü de bana yazıyor diye 😅
Cevap sahibi+1 yılBir söz vardır derki: Insanlar firsatlari bekler fırsatlar da insanlari bekler kazanan bahaneler olur.
Cevap sahibi+1 yılBazen hayatta cürretkar olmak gerekir bazen utangaç her hale uyum sağlayamayiź ama iyi ayarlamak gerekir işte.
Soran+1 yılGüzel sözmüş teşekkür ederim paylaştığın için illaki hareket olmadan netice beklemek saçmalık ama o hareketin de doğru olması gerekir diye düşünüyorum eminkm benim gibi binlerce insan vardır kıyılar da koşeler de
Soran+1 yılUtangaç değilim sadece bana sapıklık gibi geliyor bugün bi abaza diye tabir ettiğimiz insanın davraniş biçimine bürünmek istemiyorum evet belki toplum olarak bu tavra alışkın olabiliriz ama bence dogru bir yol değil
Cevap sahibi+1 yılÇaba kazanırsan hayatin olur guzel olur ama kaybedersen imtihan ama ikisindende kazanacağin şey tecrube
Soran+1 yılEn başından özetlersek bügün sizi tanımış oldum sohbetiniz de baya baya iyi geldi kendim olarak konuşup sohbet edebilme şansını tanıdiğın için çok ama çok teşekkür ederim
Soran+1 yılEminim sizin de hayatınız da birçok sorun problem vardır ama görüyorum ki bu günlük sorun ve problemler ile gayet iyi baş edebiliyorsunuz umarim ben de birgün sizin şuanki ulaşmış olduğunuz psikolojik özgürlük durumuna erişir ve sahip olduklarıma şükretmek yerine eksikliklerkmden şikayet etmeyi bırakmış olurum
Cevap sahibi+1 yılSizi bir kadın gibi düşünüyorum yanliş anlamayin sadece bir kadina açilmak için yaziyorum sizde öyle düşünun😀 merabalar hanımefendi buralardan bi huzur kokusu geliyor acaba sizdenmi? Simdi kabamı oldu sizce ya da sapikca mi
Soran+1 yılYa yapmayın lütfen ben size sosyal medyadan bu mesajı atmiş olsam ki yapmam ama eminim aklınıza gelecek ilk şey kim lan bu abaza beni nerden tanıyor veya kaç kere konuştuki huzur buldu da bana bunu atıyor demek olacaktır ve yanina ekleyip bak puşta kim bilir kaç kadına daha bunu yazdı ben kaçıncıyım demek olacaktır hadi diyelimki cevap verdiniz ve bir ohbet başladı aklinız da hep bu puşt bana boyle yaklaşmıştı kim bilir benim gibi kaç kişiyle daha konuşuyor düşüncesi belirecek onsan sonraki ilk tartışmada bu gizlenen ama aklından geçen düşünceler gün yüzüne çikacak sonrası iki taraflı hüsran
Cevap sahibi+1 yılTeşekkur ederim dediğiniz her şey için ama karşidan bilirsiniz ya bu kız olur ya tabi bunun öncesi de olur yani ondan sonrasi gelir. düşüncenizi değiştirin. bazen olabilir gözüyle bakmak lazim
Cevap sahibi+1 yıl1. Çok kabasiniz ikinciside bunu sosyal medyadan biri içn dememistim hep gordügünuz bir kimse için demistim. Sosyal medya hep öyle zaten siz bu karmaşikliğin icinde bir seyler yapmaya calisacaksinz
Cevap sahibi+1 yılPek fazla karamsarsiniz biraz rahatlayın lütfen sohbet actiktan sonra ne kadar beyfendi olduğunuzu bilecektir gecmis gelecek konuşulacaktir neden sürekli böyle düşünuyorsunuz.
Soran+1 yılben sosyal medya üzerinden konuştuğunuzu düşündüm kabalık ettiğim için de ayrıca özür dilerim sadece kendim olarak cevaplamıştım ama aynı şey gün içeriin de tanıştığımız kişiler için de geçerli yani iltifat etmek evet bir nebze güzeldir fakat bunu henüz yeni tanidığınız veya tanışmaya çalıstığınız biri için bence biraz aldatmaca gibi geliyor
Soran+1 yılKaramsar olduğumu neren anladınız benim sol kolum da kocaman bir pesimist yazan döğmem var demekki kişiliğimi ruh halimede yansıtıyorum sayeniz de bir şey daha farketmiş oldum teşekkür ederim
Soran+1 yılÖrnek vermem gerekir ise şu an sizin ile sohbet ettiğim için mutluyum ve bunu gerçek mana da mutlu olduğum için dile getire biliyorum ayni şekilde dozu arttırıp şeyde diyebilirdim siz şimdiye dek hayatım da tanıdığım en hoş sohbetli kişisin varlığın için teşekkür ederim de diyebilirdim hangisi size daha samimi ve gerçekçi gelir di?
Cevap sahibi+1 yılYa aldatmaca olmaz bilakis en azindan bir seyler olur belki tecrube belki imtihan ama bir seyler yerinde durarak yapilmiyor maalesef yani Şu an noldu karamsar oldunuz bir seyleri hep böyle olur dediniz peki kazanciniz ne hiç bir şey aslinda karamsar değilsiniz sadece düşunce yapinizi değistirmeniz gerekiyor. O öyle der bu böyle zanneder ya birakin isteyen istedigini bilsin siz vicdan olrak rahatmisiniz ona bakın siz kabalik yapmiyorsunuz o kabalik yapip baska seyler düşünüyorsa bu onun suçu sizin değil. Bırakın biŕazda kötü düşünsünler hep iyilik maraz doğrur
Soran+1 yılYani diyorsjnuz ki en kötüsü bile olsa birşeyler olmuş olur ve en kötüsü olmadığı için de mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılIkiside çok güzel peki kqybıniź nedir sorabilirmiyim
Soran+1 yılŞaun pesimistliğin ana kavramını yazdınız aslın da farkındamısınız bilmiyorum ama pesimist kişilik aslında kişinin kendini mutlu etme çabasıdır herşeyin en kötüsünü düşünür ve en kötüsü olmadığı için de mutlu olur bak buda olabilirdi ama iyi yırttık diye kendini mutlu eder
Soran+1 yılKaybım şu olabilir karşımdaki kişi beni başka bir sınıfa koyar ve bu ilk izlenimde koyduğu sınıf tüm düşüncelerine yön verir benim tanidığım kişiler beni sadece lan bak zaten yakışiklı bunjn peşin de birsürü karı kız vardır beni de anlık olarak hoşlantiyla elde etmeye çalışıyor elde ettikten sonra da terkeder moduna sokuyor
Cevap sahibi+1 yılYa en kötüsu olup mutlu olursaniz hani bi söz vardır duydunuzmu bilmiyorum. Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme nereden biliyorsun hayatin qltinin üstünden güzel olmayacağini
Cevap sahibi+1 yılIşte burada his devreye girer iletisim girer yani bir seyler olur bu sizin kaybiniz değilki hem vicdan dediğimiz şey bu işte rahat olun siz elinizden geleni yapmissiniz bunu abartan başka sekle sokan siz değilsinz. Bakın kadınlarin doğasinda erkeği darlamak hep var hep yaşayacaksinz zaten kaçis yok ama bunu firsata cevirip kurtulabilirsiniz
Soran+1 yılBu benim hayat mottom dur düzenimin bozulması bana yeni kapılar açar çünki ben o kapıları zorlamak zorun da kalırım ama birşeyleri yanlış yapıyorum yani bakin farkındamısınız 1 saattir sohbet ediyoruz ve güzel bir şekil de fikirlerimizi beyan edebiliyoruz şimdi siz bana diyorsunuz ki cesaretli olun ayıp olur falan düşünmeyin özelden merhaba hazın sizce bu size saygısızlık olmayacakmı?
Soran+1 yılDarlasın ben kadının genetik dogasından şikayet etmiyorum tam aksini bir kanının genetik doğasından mahrum kaldığım için şikayet ediyorum darlasın yani
Cevap sahibi+1 yılBakın beyfendi merhaba yazarak abaza olmazssniz zorlamazsiniz orasi ayri ama bir şeyleri yapmazssanizda ölüp gideceksiniz. Ya bi bakın haketmiyormusunuz en iyi şeyleri evet 1 saattir size hayatta her sey olabilir yeterki siz bir seyleri yapın diyorum
Cevap sahibi+1 yılYaw kaba oluyorum ama bazen hemcinslerim abazalıği bile göturuyor bunu hic takmiyor bile en güzeli siz böyle değilsinz
Soran+1 yılTeşekkür ederim ders niteliğin de vermiş olduğunuz fikirler için
Soran+1 yılİstek yolladım kabul ederseniz memnun olurum
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim ders olarak qlgılamqyin lütfen tavsiye
Soran+1 yılHer tavsiye bir derstir nihayetin de ama sizin de beni takip etmeniz gerekiyormuş doğal cenabetliğim yine iş başın da ve ben yine beceremedim 😅😅
Cevap sahibi+1 yılEstafirullah kendinize öyle demeyin. Ve ben size kibar bir sekilde yok desem olur mu
Soran+1 yılTabiki neden olmasın kki yetişkin insanız anlayış ile karşılarım 🙂
Soran+1 yılSizi tanıdığıma mutlu oldum hoş sohetiniz için de ayrıca teşekkür ederim hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bakın kaybınız yok ve gayet iyi demekki sizde yapiyorsunuz
Soran+1 yılDenedim ve olmadı ve neden buna kalkıştın diye kendime kızmamdan bahsediyor iseniz evet
Soran+1 yılVe bunu farklı bir sonuç bekleyerek yapmadım zaten sadece size işin gerçeğini göstermek istedim
Cevap sahibi+1 yılBende öyle sizede hayırli geceler
Soran+1 yılDaha başka nasıl anlatabilirdim bilmiyorum ama en azın dan durumunun net bir şekil de farkına varmış oldunuz
Cevap sahibi+1 yılPeki tek denemedemi Allah aşkina adam 10 kere sadece burnundan nefes al ver 10. da tut oturarak yap başin döner beynine oksijen gitsin ondan sonrada yat
Soran+1 yılTam olarak anlayamadım dediğinizi
Cevap sahibi+1 yılBakın karşidaki insani dusunmeden hareket ediyorsunuz nasil bir pskolojik sinavdan geciyor bilemezssiniz sizinkini bilemedigimiz gibi
Cevap sahibi+1 yılBalkona cikin 10 kere derin nefes alip verin sadece burnunuzdan 10. sunda da tutun beyine böylelikle oksijen gider basinjz döner mutlaka oturun
Soran+1 yılBen de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum yani birine gidip merhaba ben senin hayatına girmeye geldim diyemessiniz o yüzden benim durumum biraz sorunlu ve problemli ben empati yaparak karşımdaki kişiye bakıyorum fakat sizin soyleminiz de dene olursa olur olmassa yoluna bakarsın demek ti
Soran+1 yılNeden bunu yapmalıyım onu anlayamadım sadece peki dediğinizi yapayım ama
Cevap sahibi+1 yılSaglikli düşunursunuz en azindan ya belki ona iyi geleceksinjz yni size demiuorumki polyannacilik oynayin ama lütfen burada caba gerekir anlayıs sabir demi ya
Soran+1 yılÇabalamak için öncr muhatap gerekir karşıda muhatap yok ise kime karşı bir çaba sarfedicez
Cevap sahibi+1 yılBeyfendi ister yapın ister yapmayin siz istiyorsunuzki armut piş ağzima düş ama maalesef bulunduğunuz konuma bile düşunerek ne badireler atlatrak geldiniz olmadi tekrar yaptiniz olmadi bide bu tarsftan deneyelim dediniz ama sonunda bir seyleri yaptiniz becerdiniz lütfen düşüncelerinizi değiştirin. Gerisi teferruat..
Soran+1 yılTam olarak anlayamadım gerçekten belki de aptalın tekiyim bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani artık uyumalisinz hayirli geceler.
Soran+1 yılHangi düşüncemi değiştirmem gerekiyor birilerine bir şeyler olması için ısrar etmek o kişinin haklarını görmezden gelmek demek örnek vererek siz beni reddettiniz ben size ısrar mı etmeliydim
Soran+1 yılSizede iyi geceler teşekkür ederim tekrar hoş sohbetiniz için tanrıya emanet olun
Cevap sahibi+1 yılBakın demiyorumki yapışin yakasina ya benim ya kara toprağin bu değil bu ben olmassam baskasi illa olur
Cevap sahibi+1 yılALLAHA emanet olun sizde
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılMutluluğun en büyük düşmanı düşünmektir diyor sanırsam ben çok fazla düşünüyorum...
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBulursak olur sorun bulamamak zaten
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler