Eşimin Şiddetttti?

• Eşimle yaklaşık 3 aydır sorunlarımız var genel olarak onun iş temposu yüzünden çocuğumuza ve bana hiç vakit ayırmaması bunu dile getirince de beni başından savsaklaması ile alakalı. Dün akşam erken geldi arkadaşları ile çıkıcağını söledi. Nereye gidiceksin die sorunca sürekli gittiğimiz bir kafedeye dedi ve gitti. Sonrasında akşam 11 gibi bir arıyım dedim arkadan müzik seslerini duydum nerdesin sen diyince inkar edemedi pubdayım dedi. Bende bağırdım çağırdım ne işin var orada die o yanındakilerinin eşleri biliyor mu madem böyle yapıyorsun bende eşlerine sölicem dedim kıyamet kopardı yarım saate kalmadan eve geldi bağırdı çağırdı dövdü saçlarımdan tutup yerlerde sürükledi o korku ile kendimi dışarı attım evin kapısını kitledi eve almadı 2 yi geçiyordu kapıyı açtığında 18 aylık bir oğlum var dün geceden beri ağlıyorum bir yandan hayat şartları ve çocuğum bir yanda kırılan gururum. Eski halim olsa bir an düşünmez boşanırdım ama oğlum elimi kolumu bağlıyor gelişim geriliği olan özel bir çocuk ve bana aşırı düşkün o nedenle sürekli benimle. Boşansam çalışmak zorundayım zaten özel bir çocuk napıcam bilmiyorum çıkmazdayım. Bu arada beni dövdüğü ve ettiği hakaretler için en ufak bir pişmanlık belirtisi yok. Umrunda bile değil
Eşimin Şiddetttti?