Şimdi bizim akrabamızın kızı Alman vatandaşı onunla evlenmeyi düşünüyoruz. Şöyle Bi sıkıntı var ben askerden çürük aldım alman vatandaşı olmama engel olur mu ve dosyam var 1 tane bunlar engel mi bilen birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikiyatri sonucu bilemem ileri derecede bir durumda ne olur sormak lazım. Evlenip gidersen 4 yıl ikametlik 2 yıl evlilik şartı istiyorlar. Vatandaşlık için. Çocuklarda 3 yıl
curuk derken? hastaligin var ve askerlik yapmana engel mi demek? eger oyleyse hayir Alamn vatandasi olmani engellemez ayrica vatandasligi 5 yil veya 5 yildan fazla bir zaman sonra alabilirsin ben de kocam icin basvru yaptim ordan biliyorum
Nası 5 yıl sonra orada gidip yaşayamıyor muyum? Yoksa yaşayabiliyorum ama vatandaş mı olamıyorum
hayir mesela evlendin diyelim tamam mi esin senin icin aile vizesine basvuru yapacak seni Almanya'ya getirebilmesi icin vizen kabul oldugu zaman Alamnya'ya gitmek zorundasin 1 ay icerisinde ve sana verilen vize sadece 2 senelik, 2 sene sonra tekrar vizeye basvru yapiyorsun oda sadece vize surecini uzatmak icin uzatiktan sonra bi 3 sene sonra vatandasliga basvuru yapiyorsun ve Alman vatandasi oluyorsun bu vize sureci butun avrupa ulkelerine gecerlidir kendim bizzat esim icin basvuru yaptim kardesim ordan biliyorum ama bu surec 6 ay ile 1 sene suruyor eger sanlsiysan 3 aydan az sure haber geliyor maalesef biz o sansliardan olamadk
Herhangi Bi şart var mı aile vizesinin kabul olması içinn
tabi ki mesela evlenecegin kisinin maadi durumu iyi olmali mesela eger bir yerde calisiyorsa 6 aylik maas bordosunu kanitlamasi gerekiyor ama eger kendi isinin patronuysa 1 yillik bir belge kanitlamasi gerekiyor, onun disinda mesela nerede yasayacaksaniz onu kanitlamaniz gerekiyor. Ondan sonra evliliginizi kanitlamaniz gerekiyor bunlar fotograflar olur, mesajlasmalar olur, mesela 5 senedir beraberseniz 5 yillik konusmalarinizi gosterebilirsiniz ekran fotolarla bunlari kanitlayabilirsiniz, ondan sonra basvuru ucreti yaklasik 5 bin dolara yakin sizden de nufus kayit ornegi isteniliyor eger turkiyede calisiyorsaniz maas bordosu lazim mesela ne kadar maas aliyorsunuz onu kanitlamaniz gerekiyor ondan sonra anne babanizin kimlikleri gerekiyor aile soyunuza bakmalari icin ve sunu soyleyeyim kesinlikle akraba oldugunuzu gizlemeyin eger gizlerseniz 5 sene boyunca vizeye basvuru yapamiyorsunuz akraba oldugunuzu kesinlikle GIZLEMEYIN! pasaportunuz lazim yoksa simdiden basvuru yapin ve A1 seviyesi dil sertifikiasi lazim
Teşekkür ederim kardeşim bilgiler için Allah razı olsun
Rica ederim ne demek ayrica Turkiye'de yasayan kisi eger erkekse askerligini yapmis olmasi gerek ve kadin ve erkegin Turkiye'de bir borcu olmamasi gerekiyor umarim Alamnyaya gelebilirsin kardesim hakkinizda hayirlisi
Askerliğini yapması mı gerekiyor yoksa herhangi bir ilişiği olmaması mı gerekiyor ben muaf aldım askerlikten o geçerli olur mu
tabi ki gecerli olur sadece muaf oldugunzuza dair bir belge lazim ne bileyim askerlikten gelen bir belge doktordan alinin bir belge sadece kanitlamaniz gerekiyor hepsi bu :)
Askerden ne için çürük aldınız
Psikiyatri uyum bozukluğu
Iyi denk geldin , şu an vizedeyim sıram gelince sorarım istersen
Çok iyi olur ya sana zahmet
Bi eksik evrağim var onun için holdinge geldim , evrak teslimi için tekrar dönünce soracağım yazarım buradan
Teşekkür ederim ilgin için
Kardeşi varsa tanışmak isterim 😂😂
Engel değil.
Şey bu arada yengenin kardeşi kankasi vs varsa ayarlasana knka
Kankası vardı baya Bi soralım 😀
Ciddiyim sor büyük sevap islersin 😂 bu tr cehenneminden kurtulmak istiyorum 😂