Kötü bir anıyı nasıl unutabiliriz?

Ben 15 yaşındayken babam beni kemerle dövmüştü. Dövmesinin nedeni de sokakta babamın dostunu görmüştüm kadına bizden uzak dur dedim konuştum kadınla ama kötü bir laf çıkmadı ağzımdan kadında o gün ağlamıştı sokakta neyse babam eve geldi annem kardeşimi bir yere götürmeliydi sonra babam birden bana vurdu kemerini çıkardı kemerle dövdü sen o kadını nasıl ağlatırsın sokakta diye tabi ben bütin gün ağladım annemede söylemedim sonra annem babama sormuş ne oldu diye babamda işte senin kızın zilli erkeklerle görüşüyormuş dedi sonra annem beni bir odaya aldı güzel bir şekilde benimle konuştu hani yaşın çok küçük önce oku falan diyerekten tabi ben söyliyemedim olayın aslını. Bu olaydan 12 yıl geçti şu an babam hasta biz bakıyoruz ona ve şu an 27 yaşındayım o olaydan sonra hiç bir erkekle bile görüşmedim yazışmadım okudum mesleğimi elime aldım. Ama hala aklımda babamın kemerle beni dövmesi ve anneme kızın zilli erkeklerle görüşüyor demesi kaldı. Bunu bazı kişilere anlattığımda unut gitsin diyorlar yıllar geçmiş diyorlar ama psikolojikmen hiç bir erkekle bile konuşmadım annemin benimle o gün konuştuğu sözler hala aklımda. Bu olayı bırakamıyorum, babama karşı bir sevgide hissedemiyorum çok çektirdi anneme. Annem onun derdinden kanser oldu. Hasta haliyle babama bakıyor babamda hasta bende babama bakıyorum küçük çoçuk gibi ona sürekli hizmet etmemizi istiyor. Eğer bir anımı silmek isteseydim o günü silmek isterdim. Siz nasıl unutabiliyorsunuz kötü anılarınızı?

Kötü bir anıyı nasıl unutabiliriz?