Eşim evli olduğunun farkında değil, ne yapmam lazım?

35 yaşındayım devlet memuruyum. Eşim 40 yaşında. 3 yıl önce çok severek evlendik. Eşim Cafe işletiyor. Bir buçuk yaşında oğlumuz var. Eşimin iş yeri sezonluk diyebilirim. Yaz dönemi işler yoğun oluyor. Ben de o dönemlerde eşime yardımcı olmaya çalıştım hep. Dükkan gece 1 gibi kapanıyor. Eylülden sonra işler azalıyor. Akşam 9 gibi iş yerini kapatabilir. Ama o arkadaşlarını toplayıp okey oynamayı tercih ediyor. Defalarca uyardım. Bir gün erken gelse 3 gün böyle. Çocuğumuzu doğru düzgün görmüyor bile. Ev işi, kendi işim, çocuk, yemek derken gün nasıl geçiyor bilmiyorum. Eşim evle ilgili hiçbir sorumluluk almıyor. Ben ne yapıyorum haberi bile yok. İşleri de yolunda değil. Malum ekonomik kriz, pandemi derken uzun süredir maddi sıkıntı yaşıyor. Yani evin maddi yükü de bende. Bunun ezikliğini yaşıyor sürekli. En son az önce evden kovdum. Ağzıma geleni saydım. Bundan sonra gelme bu eve zaten sana maddi ve manevi ihtiyaç hissetmiyorum dedim. Arkadaşını da aradım. Ona da ağzıma geleni söyledim. Ne yapacağımı bilmiyorum

Eşim evli olduğunun farkında değil, ne yapmam lazım?