78 Puanla bir ATT atanabilir mi?
Bu kadar işte daha ne yazayım.
Bu kadar işte daha ne yazayım.
Lisans mezunları bile 70li puanlara zor atanıyor, sen ortaöğretimden 76 ile pek atanamazsın arkadaşım.
65 le atanan ATT arkadaşım var :) İlk atamada hem de :)
Bende hemşirelik lisans öğrencisiyim.78 ile atanamadı arkadaşım. O zaman sende atanırsın.
Sizin bölümde mezun çok, alım az sayılır mezuna göre o yüzden :)
Sen garanti atanırsın 65 alan atanıyorsa :)
Umarım :)
Saka misin annem sen?
Niye?
Paramedik misin att mi
ATT. Siz? Atanabilir miyim bu puanla?
Ben hemsire. 69la kapadi gecen sene att
Biliyorum da önemli olan ilk atamada atanmam. Yoksa psikolojik olarak çökeceğim yoksa. Ygs- Lys den hayır gelmedi, zaten hazırlanmadım. Bu sınava odaklandım ve gerçekten gayet güzel geçti ama bu puan... Her türlü seksen üstü bekliyordum. Ygs ye hazırlanıyorum bir de yeniden, ilk atamada atanmam lazım.
Gecen ilk atamada kacla kapamis?
İzmir de oturuyorum ben, en son 76 yla almış bir istasyon. Bu atamada ne olur bilmiyorum. Puanlar 2*012 ye göre düştü diyorlar ama ne kadar doğru onu da bilmiyorum.
Bu sene cok alcaklarmis icini rahat tut
İzmir 112 de baya bir boşluk var onu biliyorum da umarım ilk atamada İzmire atanırım. Siz atandınız mı, bekliyor musunuz?
Insallah Allah gonlune gore versin. Ben 13 mezunuyum cift rakamlarda sınav var biliyorsun bu sene girdim iste
Anladım, sizin puan kaç? Atanabilecek gibi misiniz?
81 benim puan bilmiyorum hic:(
İnşallah ikimizde atanırız ilk atamada :)
Aynen tek derdim o insallah:)
Cevap
0Cevap
atanamazsın muhtemelen
lıse mı onlısans mı?
Lise
atanma ıhtımalın yuksek son atama dahı olsa
Son atamaya kim öyle kim kala
atanana kadar bı hastaneye gır calıs acıktan da saglıkla ılgılı bı bolum oku.. ya da 2 yıllık att ye gecme sansın yok mu. gecebılıyosan gec 2 yıllıktan daha kolay atanırsın
2 yıllığa bilerek geçmedim. Farklı bir bölüm istiyorum. Hazırlanıyorum üniversite için.
keske gecseydın be kardesım..2. yıl gecme sansın cok az hatta hıc yok. hangı bolum ıstıyorsun pekı
Nanoteknoloji mühendisliği istiyorum. Geçiş hakkım vardı, puanım yüksekti ama istemediğim bir mesleği yapacaktım geçseydim.
hmm anladm hakkında hayırlısı olsun kardesım tabıı ıstedıgın meslegı yapmak onemlı.. ama bak ben varya saglık meslek lısesıne gıtmedgm ıcın cok pısmanım att veya hemsırelık okumayı cok ısterdım.. en azından unıversıte mezunu olup ıssız kalmazdm :((
şu an mesleğim var zaten. Ve büyük ihtimal atanacağım. Bir yandan da istediğim bölümü okurum. Ondan sonra gerekirse işi bırakırım gerekirse güzel bir iş bulana kadar devam ederim.
ne guzel ıste planlarını yapmıssın. ozel bı hastanede att falan msn
Hayır. Atama bekleyeceğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar