AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biter biter ama şafak sayarsan bitmez. Akışına bırak
Değerini bilin, bittikten sonra keşke orada olsam dediğiniz çok olacak
Yok be kardeşim d*li misin askerlik özlenir mi
şu an orada olduğun için bunu söylüyorsun normal. Bizler de zamanında bitse de gitsek diyorduk.
Bitti 10 yıl oldu.
Emin ol sende öyle söyleyeceksin bir zaman sonra
Biliyorum kardeşim sivil hayatta zor zaten 23 yılım sivilde geçti daha bi kaç aydır askerim sivilin zorluklarını çok gördüm ama nolursa olsun sivil iyidir işine gücüne bakarsın serbestsin askeriyede baskı altındasın adı üstünde silah altında tutuluyorsun kişisel alanın yok özel bi görüşme yapacak olsan girecek delik arıyorsun yani askerliğin çok eksi yönü var ayrıca burada öyle ekmek elden su gölden de yaşamıyorsun devletin verdiği harç askersin traş köpüğüne jiletine zor yetiyor askerlik tam bi masraf çok harcıyosun cebinden
Sürekli kalmak zaten sorun orada, insan oradaki arkadaş ortamını özlüyor vs. Sivil gibisi özgürlük gibisi yok zaten
Aynen
Saymazsan geçer. Hep böyledir zamanı unutunca nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Saymıyim diyorum da gözüm takvime gidiyor işte😁 ama haklısın saymazsan daha hızlı geçiyor
Kesinlikle öyle, kolay gelsin 😄
EyvAllah sağolasın kardeşim güzel günlerin olsun
Biz 555 gün geçirdik sen 88 gün biter mi diyorsun.
Geçer efendim rahat olunuz
az kalmış
Eh işte
550 saydım : )
Eskiden daha kötüydü tabii bizim zamanımızda 180 eskiler çok daha fazla yapmış evet yerinizde olmak istemezdim
Evet geçer bir ara bende sayıyordum seninde biter
İnşAllah inşAllah artık baydı yavaştan 100 güne yakındır askerim
İnşallah sivel olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsun askerde bunun kaygısı da başlıyor bir süre sonra ve bayma konusunda katılıyorum o 30 güne kadar düştükçe daha da sabırsızlanırsın gün geçmez olur yani ama bitecek elinde sonunda moralini bozma
Sivile geçince yeteneğimin ve tecrübemin olduğu bi işe girerim ya da kendi işimi kurarım param var bide devlet işi deniycem tutarsa tutar tutmazsa bunlar
Aynen 30 güne gelince biraz sabırsızlık olur her halde😁
Hmm adına sevindim o halde bu güzel hayırlısı umarım hayatını kurarsın tez vakitte kendini sıkma daraltma yeter
Evet evet çok oluyor son günler hiç geçmiyor gibi oluyor 😅
Ya ben aslında asker olmak istiyorumda meslek olarak edinmek istiyorum yani fakat sevdiğim insanlar olumsuz bakıyorlar duruma tehlikeli diye falan bana kalsa ben olurum yani bilmiyorum istiyorum aslında da durum bu
Hmm evet askerlik zor bir meslek severek yaparsan ve sağlığın yerinde iyi iyi olabilir tabi ama biliyorsun emir altındasın sürekli özgürlük olmuyor o kadar ayriyeten seninde dediğin gibi sevdiğiniz insanlar olumsuz bakar tehlikede olmanı istemezler tabi ki kendi adıma konuşacak olursam bende şahsen sevdiğim bir insanın askerlik yapmasını istemezdim ya her an her şey olabilir gerek aile gerek sevdiğin biri olsun dost zaten yanında olur senin fikrin neyse kararının arkasında durur ama arkadaş olarak bile kaygılanır insan yine de bu benim hayalim istediğim şey dersen insanları ikna etmen gerekiyor gönülleri akılları sende olabildiğince az kaldı diye
az kalsın diye*
İkna etmek için çok denedim de yok nuh diyor peygamber demiyorlar hele validem hakkımı haram ederim dedi resmen😁
Haha o halde sen vaz geçeceksin ikna olacak gibi durmuyorlar :)
Evet umudu kestim zaten
Askerde görevin ne
Lojman nizamiyesinde nöbetçiyim buraya gelenlerin giriş çıkış kaydını alıp araçları falan inceleyip arıyoruz çevre güvenliğini sağlıyoruz bir nevi güvenlik görevlisi gibiyim şu an
Şanslıyım havalı bi iş dolu silahla dolaşıyorum ortada rambo gibi😁
Hmm çok zorlayıcı görünmüyor biraz rahat gibi eğer senin için de öyleyse çok iyi yerin sağlammış nerede yapıyorsun peki
Hahaha 😅😂evet oldukça şanslısın ya çok iyi
Yerimi herkese açık sitede paylaşmasam daha iyi bence sonuçta askerim böylesi daha sağlıklı o gizli kalsın😁
Zorluğu şöyle nöbet saatleri ağır biraz gündüzde 10 saat bazen geceye alıyorlar gecede de 14 saat tutuyoruz gelen giden bazı günler çok yoğun oluyor buda yorabiliyor ince bi iş aslında bi hata yapsan kendi ya da burada yaşayan insanların canına maal olabilir
Evet ya pardon doğru söyledin paylaşma :D 😅
Şu kadarını diyim doğudayım riskli bi bölgede askerlik yapıyorum terör var burada
Evet ağırmış ama tabi askerlik bu illa ki zorlukları oluyor ama tabi insanların güvenliğini sağlıyorsunuz dikkatli ol sende evet evet anlıyorum sıkıntılı bir bölge
Cingözün biriyim evelAllah bişe olmaz😁
Güldürdün :) doğrudur profiline baktım efendi bir adama benziyorsun sen yine de kendine dikkat ette 😁inş kısa zamanda evine dönersin
Valla kendim hakkında böyle güzel yorumlar duymak ne güzel bazı insanlar girdi çıktı hayatıma itham edilmediğim şey kalmadı demek ki birine söylenen sözler kişinin karşısındakinden çok kendiyle nasıl baktığıyla alakalı çirkin olan çirkin bakar çirkin görür güzel olan güzel bakar güzel görür diyorum efendim sağolun güzel dilekleriniz ve sohbetiniz için esen kalın güzel günler dilerim
Öncelikle ben teşekkür ederim ayak üstü biraz muhabbet ettik bana da iyi geldi insanlarla konuşmak güzeldir elbette görünüşün de zaten bir problem yok oldukça sevecen böyle insana tatlı samimi geliyon yani demek istediğim sempati duyarsın ya öyle temiz yüzlü birisin huyunu suyunu bilmem ama yaydığın enerji güzel karşımda ne gördü isem ne hissetti isem onu söylüyorum ben yani evet aslında tamamen senin dediğinle ilgili olabilir nasıl baktığına bağlı pek çok insan var umarım karşımıza hep iyi insanlar çıkar ama gerçek şu ki iyi de kötü de çıkacak lakin iyilerin daha fazla çıkması umuduyla sağolun efendim sizde bu güzel samimi muhabbet için de tekrar teşekkür ederim içimi ısıttı kendine iyi bak dikkatli ol gülüşün eksik olmasın hoşçakal
Teşekkür ederim sağolun hoşçakalın
🙂
Yüzün çok tatlı
Teşekkürler
Lan g*erizekalı sanane onun yüzünden utanmıyor musun sevgilisi olan birine yazmaya isminde meymenet yokki utanmaz rezil parça pinçik ederim seni bak pelinsu
Telefonu ne zaman soktun içeri
Çok oldu ilk girişimden yaklaşık bir ay sonra
Ustada soktun öyle mi
Aynen acemide yasak kardeşim alırlar elinden 1 ay vermezler sana
Acemi de tuşlu asker telefonu serbest
Ustada nasıl soktun
Kpss için izine çıkmıştım yaşadığım ile gittim geri dönerken afedersin k*lodumun arasına sıkıştırdım öyle soktum ama çok yakalandım bişe demiyorlar veriyorlar geri şu an mesela nöbetçiyim komutanın yanından yazıyom rahatım
Süper. Böyle içeride olanlar nasıl sokuyor
Benim bi arkadaş vardı yemin töreninden sora telefonla girdi önce aldılar 1 hafta sora geri verdiler bizde doğu olduğu için serbest burada askerin yapacağı aktivite yok çünkü telefonda olmasa asker bunalıma girecek o yüzden komutanlar bişe demiyor ama batıda telefonları topluyorlar çünkü batı rahat aktivitede yapabiliyosun biz burada çarşıya bile çıkamıyoz bi avm ye götürüyorlar o da komutanların gözetiminde yani kafana göre gezmek yok
Anladımm
Geçer geçer 🙂
Geçmez çok zor
Geçer geçer 😂