Aile & Toplum Arkadaşlar sadece iki şehir? ElyaMelik Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi de yaşamak isterdiniz sadece iki seçenek olsa Ankara Konya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar sadece iki şehir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Ankara tabi ki 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Bu şehirler şehir olalı kimseden çekmedi senden çektiği kadar 0 2 Yorumla ElyaMelik +1 yıl Fikir almaya çalışıyorum Yorumla Akrep1112 +1 yıl :) Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. konyada yasam yok kızım sacmalama lkajşsdlfasdf Ankara tabi 0 4 Yorumla ElyaMelik +1 yıl Valla benim arkadaşlarım var süper yaşıyorlar 🤣 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl acaba nerde yasıolar :D Yorumla ElyaMelik +1 yıl Kenya 🤣🤣🤣 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl mevlanayamı gidiolar :D :D Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ankarayı sevmedim iklimi daha sert. En azından konya geniş şehir ulaşım rahat. 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ankara sanki çok merkez.. En iyisi konya biraz daha sakin.. 0 0 Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İlk tercihim İzmir o olmadığına göre tabiki Angara 😇☺️ 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Ankara Konya diyende ne bilim evden çıkmak istemiyordur diye düşünüyorum 😀😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi de tercihim olmazdı sanırım ama ikisi arasında Ankara .😊 0 4 Yorumla ElyaMelik +1 yıl Peki neresi olur du Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En başta bir sahil şehri olurdu. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya gibi. Daha sert olsun dersem Samsun, Ordu, Trabzon olurdu. Yorumla ElyaMelik +1 yıl Antalya ruslar yüzünden bitti ev kiralık uçtu yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şehirde aradığın kriterler neler? Kira fiyatları olarak bakarsan İstanbul çok beter. İzmir eh Aydın, Muğla taraflarını neden düşünmüyorsun? Ya da kuzey kesim Karadeniz kıyılarını. Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Ankara tabi ki. Konya ne 1 8 Yorumla elifiniarayanpolat +1 yıl Bu güzelliğin karşısında bir ilahi söylemek isterim müsaitseniz hanımefendi Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl @elifiniarayanpolat çok teşekkür ederim çok naziksiniz Yorumla elifiniarayanpolat +1 yıl @sılacevaplıyor sizde çok güzelsiniz hanımefendi. Günümü güzelleştiediğin için teşekkür ederim Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl @elifiniarayanpolat ben teşekkür ederim🙂 Yorumla elifiniarayanpolat +1 yıl @sılacevaplıyor seninle tanışabilecek kadar şanlı mıyım :) Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl @elifiniarayanpolat maalesef.. Yorumla elifiniarayanpolat +1 yıl @sılacevaplıyor neden ki Yorumla _Law_yer3292 +1 yıl Bu kız haklı Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunların ikisinde de yaşanmaz 1 3 Yorumla ElyaMelik +1 yıl Sence neredesin de yaşanır Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Ben çok şehirde kaldım Ankara ve Konya'ya da gittim birisinin insanları diğerinin havası hoşuma gitmedi Yorumla ElyaMelik +1 yıl Olabilir Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konya hariç her yerde yaşarım. Allah korusun ya. 0 1 Yorumla ElyaMelik +1 yıl 🤣🤣 neden peki Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Konya da yozlarla mutluluklar eğer gidersen 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ankara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konya 0 10 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Saçmalamayin en olur 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel şehir amaa sıfır şaka Yorumla Lessismore_ +1 yıl Konyalı misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Lessismore_ +1 yıl Yasamadigin bı şehir mi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sadece Ankara /konya da yaşayanlar mı cevaplayabilir Yorumla Lessismore_ +1 yıl Hayır tanımadan bilmeden bı yorum muydu diye sordun ne alıngan çıktın ya 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki yere de gittim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız sorularını okıdumda 5 aydır şehir sorusu soruyorsun. Bi karar ver taşın mk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Konya 0 4 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Saçmalama ne olur 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara'da yaşıyorum çünkü Yorumla Lessismore_ +1 yıl Ankara daha mi kötü diyorsun 😬 Yorumla
Leons34 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl okul mu iş mi? 0 2 Yorumla ElyaMelik +1 yıl İş Yorumla Leons34 +1 yıl hayırlı olsun. Ama Konyada huzur vardır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ankara tabi ki
Bu şehirler şehir olalı kimseden çekmedi senden çektiği kadar
Fikir almaya çalışıyorum
:)
konyada yasam yok kızım sacmalama lkajşsdlfasdf Ankara tabi
Valla benim arkadaşlarım var süper yaşıyorlar 🤣
acaba nerde yasıolar :D
Kenya 🤣🤣🤣
mevlanayamı gidiolar :D :D
Ankarayı sevmedim iklimi daha sert. En azından konya geniş şehir ulaşım rahat.
Ankara sanki çok merkez..
En iyisi konya biraz daha sakin..
İlk tercihim İzmir o olmadığına göre tabiki Angara 😇☺️
Ankara
Konya diyende ne bilim evden çıkmak istemiyordur diye düşünüyorum 😀😀
İkisi de tercihim olmazdı sanırım ama ikisi arasında Ankara .😊
Peki neresi olur du
En başta bir sahil şehri olurdu. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya gibi. Daha sert olsun dersem Samsun, Ordu, Trabzon olurdu.
Antalya ruslar yüzünden bitti ev kiralık uçtu yaa
Şehirde aradığın kriterler neler? Kira fiyatları olarak bakarsan İstanbul çok beter. İzmir eh Aydın, Muğla taraflarını neden düşünmüyorsun? Ya da kuzey kesim Karadeniz kıyılarını.
Büyük şehir olduğu için Ankara
Ankara tabi ki. Konya ne
Bu güzelliğin karşısında bir ilahi söylemek isterim müsaitseniz hanımefendi
@elifiniarayanpolat çok teşekkür ederim çok naziksiniz
@sılacevaplıyor sizde çok güzelsiniz hanımefendi. Günümü güzelleştiediğin için teşekkür ederim
@elifiniarayanpolat ben teşekkür ederim🙂
@sılacevaplıyor seninle tanışabilecek kadar şanlı mıyım :)
@elifiniarayanpolat maalesef..
@sılacevaplıyor neden ki
Bu kız haklı
Bunların ikisinde de yaşanmaz
Sence neredesin de yaşanır
Ben çok şehirde kaldım Ankara ve Konya'ya da gittim birisinin insanları diğerinin havası hoşuma gitmedi
Olabilir
Konya hariç her yerde yaşarım. Allah korusun ya.
🤣🤣 neden peki
Konya ne la
Ankara ya git
Konya da yozlarla mutluluklar eğer gidersen
Ankara 😀
Ankara başkent temiz ve guvenli
Ankara
Ankara ve yaşıyorum şu an
Ankara
İstanbul 😋
Ankaralı olmamla beraber Konya diyorum jsjsjs
Konya
Konya
Saçmalamayin en olur 😅😅😅
Güzel şehir amaa sıfır şaka
Konyalı misin?
Hayır
Yasamadigin bı şehir mi 😅
Niye sadece Ankara /konya da yaşayanlar mı cevaplayabilir
Hayır tanımadan bilmeden bı yorum muydu diye sordun ne alıngan çıktın ya 😅😅😅
Okey
İki yere de gittim
Kız sorularını okıdumda 5 aydır şehir sorusu soruyorsun. Bi karar ver taşın mk
Konya
Saçmalama ne olur 😅
😂😂
Ankara'da yaşıyorum çünkü
Ankara daha mi kötü diyorsun 😬
okul mu iş mi?
İş
hayırlı olsun. Ama Konyada huzur vardır.
Konya