Öncelikle belirteyim ben gayet ağırbaşlı, saygılı, ahlaklı edepli biriyim, çok hanım hanımcık olduğumu söylerler. Etrafımda hep fazlasıyla saygı gören biriyim. Hakkımda en ufak bir dedikodu bile çıkmamıştır. Geçmişim gayet temiz.
Çok iyi ve saygın bir işim var , eğitimliyim, gelirim iyi , geleceğim parlak. Annem babam vefat ettiğinden yüklü bir de miras kaldı bana, kendi gelirim de yüksek. Yani maddi yönden de gayet iyiyim.
Tip olarak da ortalamanın çok üstünde güzelim, yüzümden iyi biri olduğum anlaşılıyormuş öyle derler, sempatikmişim, giyimim falan da gayet usturuplu ve düzgün.
Gel gelelim ben kimle çıksam kısa sürede evlenme teklifi alıyorum ama erkeğin ailesi daha benle tanışmadan tedirgin oluyor ve bu işi bozuyorlar, onu başkasıyla tanıştırıp evlendiriyorlar. Buldukları kız da benle kıyaslanamayacak sıradan kızlar oluyor. Mesela tipi eğitimi işi falan , düşük statülü kız buluyorlar. Yani kendi oğlu ile denk birini bile bulmuyorlar.
Aslında bir dönüp baktığımda bu çıktığım erkekler genelde ailesi fakir olup kendisi ailesi içinde tek parlayan yıldız olup bir yerlere gelmiş büyük başarı göstermiş kişiler. Tabi ki doğal olarak ailelerine maddi yardım yapıyorlar ve ailelerine çok bağlı duygusal kişiler ama aileler sanki oğlunu benim yöneteceğimi düşünüyor ve beni tehdit olarak görüyorlar gibi.
Ama benim hiçbir zaman bir erkeği yönetme kabiliyetim olmamıştır, yumuşak huyluyum ve hiç öyle planlı biri değilim, ayrıca maddi konuları da hiç konuşmadım onlarla.
Neden beni tehdit olarak gördüklerini anlamıyorum. Bu durum tekrar tekrar yaşandığı için çözmem gerekiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki güvenmiyorlardır ya da onlar sorunludur
Başarılı bi kadınsın bu çok hoş ama fakirlik dışında cahil ailelere denk geldiysen gözleri korkuyor olabilir.
İyi de oğlun okumuş başarılı olmuş bir yerlere gelmiş, yani insan oğluna denk birini istemez mi?
Her anne akıllı olsa keşke. Bazıları gelinini bile kıskanıyor. Oğlunun kafa tutup senle tanıştırması gerek.
Benim tanıdığım erkekler hep ailesinden aşırı etkilenen kişilerdi. Çoğu ailesi tarafından manipule ediliyor ama farkında değiller
Öylelerinden koşa koşa kaç.
İnan çok zor, yani tam bağımsız ve başarılı erkekler genelde çok çapkınlar çünkü çevrelerinde kızlar onlara pervane oluyor. Kızlar asılıyor resmen.
İşte arada çok efendi ahlaklı görünen zampara olmayanların da ailesi böyle çıkıyor.
Millet dört dörtlük erkekleri nasıl buluyor anlamış değilim
Dört dörtlük asla olmuyor ya başarılı olup hayat tecrübesi olacak dikkatli olacak çevreye karşı ama onunda bi kusuru olacak ya da ya aile sorunu oluyor ya karakter uyumu ya meslek uyumu sorunu. Ben olsam oğlum iyi başarılı bi kadınla evlensin cocuklarini da öyle yetiştirsin derim çoğu türk kadınında oğlunu kıskanma, sanki aileler evleniyor tavrı var.
Haklısın. Genelde bu tür anneler kendi dişine göre gelin istiyor ama buldukları düşük profilli kızlar da köprüyü geçince dişini gösteriyor bin beter çıkıyor. Sonradan görmüş kadınlar çok felaket oluyor çünkü. Evlenene kadar süt dökmüş kedi , evlenince kaplan oluyor onlar
Evet ama şuna inanıyorum değerini bilecektr çıkar.
Çözmüşsün aslında sebebini? Biraz dominant bir yapın olabilir mi ayrıca? Burcun nedir?
Hiç dominant değilim. Yüzün çok yumuşak derler hatta genelde insanları alttan alırım. Bu huyumu da sevmem.
Yengeç burcuyum , yükselenim Balık.
Evet oldukça munis birisin. Bence seni çekemiyorlar. Başka açıklaması olamaz
İşte daha tanışmadan bi panik oluyor bu aileler. Hemen başka kız ayarlama derdine düşüyorlar, bu işi nasıl bozarız planları falan. Bi keresinde erkek arkadaşım bu akşam aileme bahsedeceğim yarın buluşalım konuşuruz demişti. Ertesi gün onun kızkardeşi aradı beni " abim diş tedavisi oldu ağzı şiş konuşamıyor gelemiycek" dedi. Ben şok oldum, tamam görüşürüz dedim kız cevap vermeden suratıma kapattı. Sonra da birkaç gün geçti ayrıldık hem de telefonla. Utana sıkıla benden ayrılmak istediğini sorunun bende olmadığını falan filan. Duydum ki hemen başka kızla görüşmeye başlamış ailesinin bulduğu kızla. Çok zoruma gitti
İşte seni anlatıyorlar ailelerine artık nasıl anlatıyorlarsa. Onların kafasında bi profil oluşuyor.. Aslında doğru kişi olmadıkları için nasip olmuyor. Gerçekten nasibin karşına çıktığında kimse engel olamaz. Dilerim ki daha fazla üzülmeden o kişi karşına çıkar inşallah en kısa zamanda..
Amin, çok teşekkür ederim 🙏
Beni al üç güveysi olurum zaten baba var ana yok
Insanlara tepeden bakıyor olabilir misin😅
Benimle tanışmadan cephe alıyorlar
Ayrıca sevdiğim adamın ailesine neden tepeden bakayım ki? Görmemişim bile