Eskiden erkeklerden çok zorbalık gördüm ve soğudum bundan dolayı artık dilendiğim güler yüzden bile tiksiniyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zorbalik derken ne tur yani
Düşünsene hiç suçun yokken erkek üstüne yürüyor, kavga çıkartıyor aşağılıyor korkuyorsun falan
Anladım peki bu benzer olayları evde babanla yaşadın mı Baban da üzerine yürüdü mü
Neden sordun
Sorma sebebim şu mesela Siz bunu evde de yaşamışsanız Babanız size böyle davranıyorsa ve aynı zamanda erkeklerden de bu sormada görüyorsanız o zaman sizin erkeklere karşı Müthiş derecede bir güven kaybınız oluyor ve erkeklere karşı artık güvenmiyorsunuz hatta Bununla birlikte cinsel eğiliminiz bile değişiyor
Evet babamda da yaşadım
Tamamdir. Anladım açıkçası sizin işiniz Gerçekten ne zor yani sizin karşınıza çıkan bir erkek için çok fazla çaba harcamak zorunda kalacak eğer doğru bir erkek karşına çıkarsam şu anki durumu aşabilirsiniz Ama çıkmazsa dediğim gibi farklı cinsel eylemlere yönelirsiniz
Evet kesinlikle bir de erkekler onlara hastayım sanıyolardı
İşte bu erkeklerdeki psikolojik bir sorun oluyor Yani tamamen kendiler ini farklılık Siz şu an dediğim gibi bir erkekle yakınlaşmanız bile Nike daha önce erkeklerden zorbalıkla bir cinsel birliktelik yaşadınız mı
Hayır hiç yaşamadımmm
İyi bari hayatında güzel bir şey var O zaman yapman gereken şey şu Adem ki erkekler sana Sor sen erkekle bir durumun dışına çıkmak lazım yani bir kadın kariyeri varsa ayakları yere varsa kimseye muhtaç değilse o zaman kolay kolay erkekler zorbalık yapamaz
Diş hek okuyorum
Ben istemiyorum erkek falan erkekler de çok şaşırıyor zaten
Diş hekimliği okuyorsun güzel bir kariyer olacak E o zaman erkekler sana zorbalık yapamayacak Çünkü senin ayakların yere basacak anladınız mı Yaşınız kaç bu arada
20yim
Anladim...
Peki kizlara karsi bir egilimin varmj
Hayır yani nötrüm fakat erkekler artık onlara hasta olduğumu düşünmüyor neden olabilir
Ya arkadaş ben şunu anlamadım erkekler hasta olduğumu düşünmüyor erkekler hasta olduğunu düşünmüyor bunu nasıl saçma sapan bir bakış açısı ya hasta olmak nedir beğenirsin beğenmezsin ilgi duyarsın duymazsın boşnersin hoşlanmasın yani şu hasta olmak sebebi nedir ya şimdi diş hekimliği okuyorum dedin böyle iyi bir bölümde Bu zekayla nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ben nesin sen ya obje misin fikrin yok mu senin erkeklerin bunu söylediyse söyledi sana ne seninle saçma sapan şeyler takılıyorsun ya git Hayatına bak
Hdhdhdhdh ama erkeklerden soğumam normal di mi
Arkadaş soğuyabilirsin ilgi duymayabilirsin de Tamam da sana bu cümleyi kim kuruyor Yani sen Eskiden Demek ki erkek erkek diye erkeklerin peşinde koşuyordun yalaka gibi dolanıyordun şimdi o yalakalığı bıraktın ondan dolayı mı erkekler artık hasta olmuyorsun diyor Gerçekten de çok basit birine benziyorsun sen ya
Hiç ilişkim olmadıkiiiiii kimin peşinden koşayım awew hatta elimle ittim yani bana gelenleri bu arada benim peşimden koşan biri var onu sorcam olur mu
Tamam da sen şimdiye kadar niye erkekleri zorbalık yaptı dedin ki onu anlamadım Hem diyorsun ki erkekler sorumluluk yapıyor soğudum nötrüm diyorsun hem de diyorsun ki hayatında kimse olmadı ne saçma bir durum Ya bu sor bakalım sor Kimmiş bu peşindeki adam
Kendisi hiç sevgilim olmadı el değmemişim diye benle evlenmek istiyor 28 yaşında ne düşünüyorsunuz? Yapıştı bırakmıyor
Bu adam ne iş yapıyor Sen bununla Nereden tanıştın nereden görüştünüz irtibat nasıl oluştu ve bu adamın tek kriteri senin geçmişte hiçbir erkekle yan yana gelmemiş olman mı
Hiç bilmiyorum da serbest meslek ortak arkadaş evet öyle
Serbest meslek ortak arkadaş Sen diş hekiminde okuduğunu söylüyorsun burada bir çelişkiler yumağı var 0 yaşında diş hekimliği okuduğunu söyleyen bir kızın bu şekilde saçma sapan İşsiz güçsüz aile gayret ortalarda dolanan bir kişiyle ortak arkadaş grubunun olma ihtimali yok demek ki sen ya iki yıllık okuyorsun ya da dört yılda okula Sun bile Saçma sapan bir dört yıllık okuyorsun o sebeple de saçma sapan Arkadaş çevren var o saçma sapan arkadaş çevrendeki kişilerden birisi de bu canım anladın mı istersen dürüst olmayı dene Ah şu da var Sen 20 yaşında diş hekimliği okurken bu şekilde korkak arkadaşlar aracılığıyla saçma sapan aylık aylık ortalarda dolanan birisiyle irtibat kuruyorsan ve senin o arkadaş ortamında bunlardan ibaretse gerçekten de kalitenin diplerde geziyor demektir bu bölümü boşuna okuyorsun
Hayır diş hek okuyorum yeminle öyle lisedeki arkadaşımın tanıdığı kendisi benim o çocukla da fazla yakın olduğum söylenemez
Lisedeki arkadaşının tanıdığı 28 yaşındaki bir adam Sen 20 yaşındasın Senin başka ortamın yok mu senin Kendi yaşıtlarınla ilgili bir ortamın yok mu senin ne saçma sapan birisin ya Sen bu adamla oturup özel olarak konuştun mu demek ki görüşüyorsun sen ve görüşmesen adam bu detayları bilmez sen Sokak serserisine gidip de bununla birlikte hayatını şekillendirmeye mi çalışıyorsun Ne ayaksın sen ya