İş yok okul yok evi işi de yok, arkadaş yok, dışarı çıkmak yok, Instagram yok YouTube yok,
Anca haber bakarım arada dizi bakarım müzik dinlerim, bazen güne erken başlarim bazen ikindi kalkarım kafama göre yaşıyorum. evde yaşıyorum ama. ve mutluyum. minimal yaşam asıl budur. insanlari sevmiyorum , sorumluluk istemiyorum, arkadaş çekemem gerçek dost çok aradım bulunmuyor zaten , erkekleri çekemem hiç hepsi aynı amacı, üniversite bitti zaten ama hiç iş hayatını çekemem, dışarısı soğuk zaten çıkmaya gerek yok, Instagram sildim SLk SLk akımlar komik degil ben eglenceyi dizilerde buldum zaten , bilgisiz De kalmiuorum arada merak ettiğim konuları googlede derin araştırmasını yapıyorum. sonsuz yeni akımlar ve videolar yükleniyor zaten gerek yok bakmaya yeterince baktım ergenlikte. ev işi annemde. ne piserse onu yerim. ben De isterdim alışveriş yapmak falan güzelim zaten baya ama kafa yapım böyle. evlenmicem De zaten. guzellik geçici. ben soyutlanmaktan zevk alıyorum. sıkılmak bile efsane güzel bı şey. interneti bile bırakırım belki yakında. o zaman kendimi daha çok severim işte. çağa uymak zorunda mıyım? Küçüklükten beri çok kullandım zaten her türlü uygulamayı. her şeyi de yaşadım hem unide erkekler ile. yeter artık hayat böyle daha güzel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal değil bence en azından okul ya da iş olsa kafa dagitirsin
Stres hepsi
Offf ben bunaldım bu yaşam tarzını duyunca tamamını okumadım bile
Bunalmak bir şey ifade etmiyor. cogu çalışan insan içten içe bunu ister. ben mutluyum bunalmak azla yetinmeyenlerin işidir. azla yetinmeyen De zorluk çekmeye mahkumdur.
Büyük Düşünmeyen büyük işler yapamaz buda benim felsefem
Ben yaptım zaten büyük işler
Sana göre buyuk
Çık takıl taş ocağında misin
Hava ısinsa belki çıkarım
Neredesin kış var önümüzde çok beklersin o zaman
Evet 3 aydır bu haldeyim zaten üniversite yeni bittiği için. sıkılma belirtileri başladı aslında ama bence asıl mutluluk bu benim için yani
Hm haklısın zor olur. Nerelisin peki
Bu bir noktadan sonra seni sıkacak hem de epey
yaşadım her şeyi zaten siksa da bişe olmaz
Panik atak anksiyete bozukluğu falan da yaşadın mı bari
Ne zaman
Herhangi bir zamanda
Ha evet cidden önceki yaşamın stresten başka bı şey degildi
Okul sınavlar bile baskı demekti benim için
https://voca.ro/1iBde5gYBmHG
Yazsana
Buradan mı yazayım
Ses mi gelmedi yani anlayamadım
Evet
Klavye devamlı hata yapıyor bıkmıştım onun içindi, yani diyorum ki ara sıra dışarı çıkıp değişiklik yapmak iyi olur yani anksiyete bozukluğu olamaması için.
Ha evet dışarı çıkarım ya sorun yok. ama interneti kullanmasam mı diye düşünüyorum ya.
Bence internet kullanmanda bir sakınca yok çünkü yerinde kullanmayı bilirsin ona göre de ara verirsin
Kış aylarında cikasim gelmiyor mecbur evde durcam. Ama internet kullanmazsam tam kullanmam o bir karar çünkü öyle bı karar. kışın eve gomulurum yazın çıkarım. eski insanlar gibi ayni. nedense bu beni mutlu ediyor ya. arada aklıma hiç mı mesela araştırma konusu gelmez acaba diye düşünüyorum çünkü normalde googleyi araştırma için kullanıyorum ama sanki televizyon her şeye yetermis gibi geliyor ya. televizyon bana gündemi de gösteriyor, haberleri De, hatta Twitter'da konuşulan gündemi bile Tv'de çok önemli ise çıkarırlar zaten. gerisi boş gündem zaten. sonra bilimsel dünyadan da uzak kalmam bence Teknoloji haberleri De illaki çıkar yani öyle büyük şeyler olursa eğer çıkar. ben normalde googlede en ince ayrıntısına kadar yeni neler keşfedilmiş icat edilmiş en yeni teknolojik aletleri bile bilirdim araştırirdim çağdan geri kalmamak için , ama artık bukadar fazla bilmek sinirimi bozmaya başladı psikolojik bı şey yaşıyorum yani. o yüzden artık sotle düşünüyorum, zaten dünyada çok önemli Teknolojik gelişmeler olursa illaki görürüm ya internete gerek yok bence. onume çıkar illaki. hani dışarda uçan arabalar bulunsa haberde bu çıkar illaki önemli bı konu sonuçta
ama mesela kendi kendine yazan kalem bulundu gibisinden haberleri bilmesem De olur teknolojide anladın mı yani ince şeyler umrumda değil artık tv yeterli gibime geliyor. telefonu da birakicam. hatta bilimsel araştırmalar bile Tv'de çıkıyor. gecen gün telde okuduğum bir araştırma haberlerde çıktı mesela. demek kı çıkıyor Tv'de yani. tv kısacası her şeyi karşılıyor. tek bir şey dışında, aklıma bı şeyi merak edilen derinlemesine okuyup araştırmak istediğim bı şey gelse internet olmadığı için bunu yapamamis olcam Tv'de bunu yapamam sonuçta. ama eski insanlar da bı şey araştırmak için sonuçta kütüphaneye gidiyormuş. ben girmem De işte demek istediğim bı şeyler araştırma huyunu da ya da merak duygumu da yitirmem gerekecek
Hani o googleye yazıp araştırma huyum bitmesi gerek
Çünkü televizyon yetmeli bana artık diye düşünüyorum öyle bir evredeyim
Evet, çok haklısın. Böyle monoton bir hayatta insan maziye aşırı derecede özlem duyuyor, adeta teknolojinin kölesi olmuş gibiyiz. Google'da bir şeyleri en ince ayrıntısına kadar araştırmak cidden beni de yorardı hatta hastalık ve sağlıkla ilgili her şey kaygı bozukluğuna yol açıyordu ki bunun ceremesini sporu bıraktığımda çok net gördüm. Televizyon izleme olayı ise bende o zamanlardan beri nadir oluyor.
Ha seni rahatsız eden De TV mıydı o zaman
Beni rahatsız eden şey çeşitlilik aslında. o yüzden böyle elimde bana ait bir telefonla içinde milyonlarca uygulama olan beni seçim yapmaya iten bu saçma sapan kutuyu taşımak istemiyorum son zamanlarda. tv ise evin bir parçası olduğu için onu bir seçim olarak görmüyorum o zaten hayatın parçası bizim aile evinde hep açık zaten
O yüzden ben De böyle bı çözüm buldum kendime göre. yani TV bana göre her şey sen ise onu elemissin sanırım hayatından tam zıttı 😅 aynı evde olsak ben TV hayatım benim derdim sen kapat derdin herhalde jdhdh
Yani TV'den daha ziyade gündem haberleri ve diziler veya filmler sarmaz oldu 😅 Telefon ile ve oyunlara bol bol araba çizdiğim bilgisayar ile de eskisi kadar haşır neşir değilim ve Instagram da dondurulmuş vasiyette 😅 Ama seni tebrik ediyorum dediklerin çok doğru, evet dediğin gibi olurdu muhtemelen 😂
En rahatı senin ki
Normal değil
yarika