Ot gibi yaşamak beni mutlu ediyor normal mı?

İş yok okul yok evi işi de yok, arkadaş yok, dışarı çıkmak yok, Instagram yok YouTube yok,

Anca haber bakarım arada dizi bakarım müzik dinlerim, bazen güne erken başlarim bazen ikindi kalkarım kafama göre yaşıyorum. evde yaşıyorum ama. ve mutluyum. minimal yaşam asıl budur. insanlari sevmiyorum , sorumluluk istemiyorum, arkadaş çekemem gerçek dost çok aradım bulunmuyor zaten , erkekleri çekemem hiç hepsi aynı amacı, üniversite bitti zaten ama hiç iş hayatını çekemem, dışarısı soğuk zaten çıkmaya gerek yok, Instagram sildim SLk SLk akımlar komik degil ben eglenceyi dizilerde buldum zaten , bilgisiz De kalmiuorum arada merak ettiğim konuları googlede derin araştırmasını yapıyorum. sonsuz yeni akımlar ve videolar yükleniyor zaten gerek yok bakmaya yeterince baktım ergenlikte. ev işi annemde. ne piserse onu yerim. ben De isterdim alışveriş yapmak falan güzelim zaten baya ama kafa yapım böyle. evlenmicem De zaten. guzellik geçici. ben soyutlanmaktan zevk alıyorum. sıkılmak bile efsane güzel bı şey. interneti bile bırakırım belki yakında. o zaman kendimi daha çok severim işte. çağa uymak zorunda mıyım? Küçüklükten beri çok kullandım zaten her türlü uygulamayı. her şeyi de yaşadım hem unide erkekler ile. yeter artık hayat böyle daha güzel.

Ot gibi yaşamak beni mutlu ediyor normal mı?