Arkadaşımın doğum gününe gittiğimde bir kızla tanıştık. Daha bir hafta olmadı, 2-3 kere selamlaştık ama bugün borç para istedi.

Arkadaşımın doğum gününe gittiğimde bir kızla tanıştık. Daha bir hafta olmadı, 2-3 kere selamlaştık ama bugün borç para istedi.

Niye istediğini de belirtti mi? Bazı insanlar gerçekten çok utana sıkıla mecbur kalırsa yapar da, bazıları tamamen milletten geçinmeye odaklanmıştır.
bizim 45 yıllık lokantamız var ve çoğu insan bizi tanır herkesin parası gününde yatar ödenir. ben 32 yasındayım yanımda 20 yıllık cocukluk arkadasım var esnaf ondan bile 500tl para istersen acaba bir şey düşünür mü der mi diye düşünüyorum bazen istemediğim bile oluyor. ki 2-3 günlük birine en fazla gözümü karartacagım tutar 100tl olur borç olarak. ki onu da geri gelcek gözüyle bakmam.
Cevap
40Cevap
Vermezdim
Vermezdim tabikide ben 5 yıllık arkadaşıma borç verirken şüpheye düşüyorum 1 hafta ne? Kaldı ki bu devirde borcunu hiçkimse vermiyor önceden veriyorlardı
Yanliş anlarim elbette yeni tanişdiğim biri borç para istediğinde ne biliyim tuhafima giderdi yalan değil bunun amaci ne acaba neden istedi benden diye aklimda bin bir türlü soru işaretleri olurdu
Ayten 100 TL ateşlesene 🙄😯
Miktarı yüksekmi bi kaç yüzmü belki gerçekten ihtiyacı var ben olsam sorar ona göre verirdim ama fazla vermezdim seni kendine yakın gördüyse ne bilim sen karar ver
Paramı geri alabileceksem verirdim ama yok tekin birine benzemiyorsa onu borçlu çıkarır yine de vermem sjbajwbwjwjw
Ben çevremdeki herkese borç veriyorum darda olana yardım etmek güzel , genelde dönmüyor ama olsun üzülmüyorum
Tuhaf bir durum hikayesi gerçekten doğru ise yardımcı olmaya çalışırdım
Olabilir ekonomi berbat herkes para arayisinda
Varsa veririm. Yeni tanışıyor olmam onun zorda olmasına engel değil.
Biz ne zaman bu kadar samimi olduk.
Bir daha sohbet etmemem için bir neden.
Çıkarcı biri olduğunu düşünürüm merhaba olan biri hemen borç isteyemez yani olamaz bence
Bizim de durumumuz belli diyip inceden yol verilmesi makbuldür.
Burdaki kızların yüzde sekseni ikinci mesajdan sonra para istiyor zaten 😁😁
Borç para vermem param yok derim üstünede arkadaşlığı bitiririm
Dolandırıyor derdim skdkdk ama niyeti iyi de olabilir bilemiyorum
Prensip olarak borç vermiyorum. Çocukluktan tanıdığım bir arkadaş olması lazım ve miktar da göze batmayacak olmalı
Birç istemek için yakınlaşmış ikincisi de hiç kimseye birç vermem kendi paranla rezil oluyorsun anca aile çevreme o da karşılıksız para yardımı yaparım
Faizle borç veririm derim doğal olarak istemez vazgeçer.
O işin sonu iyi değil. Bir beklentisi olmalı
Kesin geri vermez derim
Bu onun geçim kaynağı yiyicilerden uzak dur
İhtiyacı olduğunu düşünürüm
Sıktr laa der yollarim
Selam verdik borçlu çıktık diye düşünürdüm.
Faydası varsa evet yoksa şutla
oldu canım başka 😂
Tokatspor gaç gaç gaç
Saçmalama derim
Yardıma ihtiyacı olan biri🙄
Pek güvenemem ama istediği şeye göre değişir
6 ay olmadan kredi veremiyorum dersin
Çarpıcı biri ola bilir
Çarpacak siradaki sensin
Zengin falan mı gördü aceebaağ
Çıkarcı olduğunu düşünür ondan uzaklaşırım.
Vermem tabiki
kötü düşünürüm
Cikarci
Guvenilmez biri oldugunu dusunurm
Vermem güven gerekir
Merhaba bu uygulama nasıl
Duruma göre değişir
Verme sakın
İletişimi kes
Vermem
Cok sacma baska kimse yokmuymus sakin verme
Engelle uzaklaş