Güncellemeler
+1 yıl
kardeşim gibi gördüğüm insan var tanımışalı 3 ay oldu o bile abimin ne mal olduğunu biliyor hatta bundan sonra abin benim dedi ya o bile abimin beni üzdüğünü biliyor 3 aylık arkadaşım kardeşim gibi gördüğüm insan bak askerde askerde bile olsa ilgileniyor ama öz abim ilgilenmiyor bile farka bak
Güncellemeler
+1 yıl
Diyorum ki beni adam hesabına dahi almıyor takmıyor başka arkadaşı olsa adam hesabına alır ama bana gelince yok garip dimi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendime bile vakit ayırmam kardeşime ayiririm
Ben çok Bişey istemiyorum ki
Ben çok bişey istemiyorum ki beni dinle beni anla Ben başkasına anlatmayayım ama nerde ya kusura bakma vakit ayıramıyorum diyor anca
Böyle demesi yanlış bir abi olarak senin için her şey olması gerekir abiden de öte
Bak Bi tane kardeşi gibi kıza çok güzel davranıyor ilgileniyor ama arkadaşı abimin doğum gününde WhatsApp a durum attı işte çok destek oldun falan filan o beynimden vurulmuşa döndüm ulan Bi o kız kadar olamadım dedim
Umarım düzelir ve bir kardeşi olduğunu hatirlar
Ulan e gece saatinde ağlamasını ben duydum benn elin kızı duymadı
Girip deseydin sende kardeşinden çok değer verdiğin kız nerde diye
Gözünün önünde ölüyorum görmüyor bak kardeşim gibi gördüğüm insan var tanımışalı 3 ay oldu o bile abimin ne mal olduğunu biliyor hatta bundan sonra abin benim dedi ya
Neyin var senin anlatmak istersen
kardeşim gibi gördüğüm insan var tanımışalı 3 ay oldu o bile abimin ne mal olduğunu biliyor hatta bundan sonra abin benim dedi ya o bile abimin beni üzdüğünü biliyor 3 aylık arkadaşım kardeşim gibi gördüğüm insan bak askerde askerde bile olsa ilgileniyor ama öz abim ilgilenmiyor bile farka bak
Diyorum ki beni adam hesabına dahi almıyor takmıyor başka arkadaşı olsa adam hesabına alır ama bana gelince yok garip dimi
Ewt garip
abin olayımmı
Ben çok bişey istemiyorum ki beni dinle beni anla Ben başkasına anlatmayayım ama nerde ya kusura bakma vakit ayıramıyorum diyor anca
haklısın işte bu yüzden abin olayım
Bak Bi tane kardeşi gibi kıza çok güzel davranıyor ilgileniyor ama arkadaşı abimin doğum gününde WhatsApp a durum attı işte çok destek oldun falan filan o beynimden vurulmuşa döndüm ulan Bi o kız kadar olamadım dedim
Ulan e gece saatinde ağlamasını ben duydum benn elin kızı duymadı
Gözünün önünde ölüyorum görmüyor bak kardeşim gibi gördüğüm insan var tanımışalı 3 ay oldu o bile abimin ne mal olduğunu biliyor hatta bundan sonra abin benim dedi ya
bana takip atarmısın
Abiler oyledir
Niye oluyosun sen dr ne var olcrk
Onun bi cikari vardir bosuna ilgilenmez
Ne alaka
Ne hesabi