Abim bekar, işi gücü çok iyi ama çok sosyal değil, biraz da çekingen. Yani şimdiye kadar bize bir gelin adayı getirmedi. Siz bulun diyor ama bide seçici. Neymiş öğretmen olsunmuş güzel olsunmuş, başı açık olsun ama mini etek dekolte giymesinmiş, dindar olmasın ama içki de içmesin miş.. vs vs.
Neyse zar zor buluyoz böyle kızları bu sefer kızlar başlıyo soru sormaya, " niye abin kendi bulmuyo?, Kendi birini bulsun siz karışmayın, acaba bi sıkıntısı mı var tipi mi iyi değil diyolar" fotoğraflarını gösteriyorum beğeniyor ama yok diyor kendi bulsun birini bir sorunu mu var diyor.
Görücü usulüne sıcak bakanlar hep işsiz kızlar. Gerçi işsiz kızlar da işe girince değişiyor da neyse konumuz bu değil.
Şimdinin kızları neden görücü usulüne karşılar? Sokakta karşına çıkan adam illa daha mı iyi biridir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sipariş edin japonyadan gelir armutun sapı üzümün çöpü bekarlığa devam
Sen sa ki çok farklısın
Anlaşıldı tamam
Kendisinin yapması bir kadın tarafından daha hoş karşılanır. En başta cesareti ön plana çıkıyor
Çünkü para kazandıkları için ego tavan yapıyor
Talibleri çok
Yok bee hepsinin çok değil. Ama görücü usulünü küçümsüyorlar
burada bile 1 kıza 199 erkek yazio
Sanal ortam başka 🤣🤣🤣
Kendi bulmayan anneci oluyor biraz
Herkesin ortamı yok ki. Adamın kızlardan oluşan bir çevresi yok olanlar da evli veya uygun değil. Mesela keşke kızlara da babaları abileri birini bulsa 😂 misal benim babamın abilerimin erkek çevresi çok elit, hep statü sahibi ahlaklı zengin yakılıklı erkekler. Ben hiç öyle birini bulamadım. Keşke bize de bulsalar 😂😂😂
Ben görücü usülğ tanıştıklarımı hiç beğenemedim niyeyse. Bir de baştan tüm aileler biliyor sıkıntı bence
Bence sıkıntı değil ailen senin yerine araştırıyor ve arada çok tanıdık oluyor. Yani senden bişey saklaması imkansız. Süpriz pek çıkmıyor. Bide sana daha çok değer veriyor saygı gösteriyor , sokaktaki kıza davrandığı gibi davranamıyor
Zaten sokaktan tanışmıyorum saygısız tavırlarında da bir daha beni bulamaz. Görücü usülünde olumsuz karar verince birilerine açıklama yapıyorsun bunları falan sevmiyorum.
Flört olaylarında bal gibi saygısızlıklar oluyor ve kızlar hep affediyor. Sokaktan diye misal söyledim yahu 🤣
Kendini bilen okumuş kültürlü insan emin ol çizgisini çekiyor
Yoo ben ne doktor kızlar gördüm sevgilisi çok saygısız davranıyordu. Ne mühendis kızlar gördüm erkek arkadaşı aşapılıyordu. Çünkü gönlünü alıyor sonradan. Köpek çekmek diyorlar buna erkekler. Yani başta kıza prenses gibi davranıyorlar aşırı ilgi sevgi güller çiçekler süprizler hediyeler falan kızı bulutlara çıkarıyolar sonra kız buna biraz bağlanınca hemen ilgiyi çekiyor, kız bu sefer şok oluyor adamın üstüne düşüyor niye değiştin diye, adam kendini çekiyor, sonra kızın gönlünü alıyor sonra tekrar uzaklaşıyor. Kız en sonunda adamın emrine giriyor gurursuz herşeyi affeden bişey oluyor. Kıza diyor ki düğün yapmıycam kız kabul ediyor yeterki evlenelim diyor, aldatıyor ama kız affediyor... vs.
Ama işte burada ailen sana destek olmaz sen buldun. Ama görücü usulü olsa o adam bunu yapamaz, o çevreden çekinir.
Dediğiniz love bombing oluyor ve bu bir manipülasyon tekniği. Elbette böyle erkekler var ve bunları çeken kızlar da var. Ama kendini bilen insan bunlara tahammül etmez
Valla ben buna maruz kalıp aklı başında kalan hiçbir kız görmedim. Zengini fakiri, okumuşu cahili hepsi aynı şekilde kıvama geliyor
Aşırı sevgi gösterilerinin sahici olmadığının farkında olmak yeterli. Sevgi saygı yavaş yavaş süreç içinde oluşur