Kafam cok karişik tabiri caize doluya koysam boşalmiyor boşa koysam dolmuyor ne yapayim?

Bir iliskim vs yok, hosuma giden birkac parca birseyler almistim ceyiz olarak ancak Şu an diyorumki evde mi kullansam. Şöyle söyleyeyim aile iliskilerimiz cok karişik ve anlasamiyoruz hic birimiz birbirimizle (anne baba ayri), bazi saglik sorunlarim ve tecrubemin olmamasi sebebiyle iste bulamiyorum yani ayri eve cikamiyorum evlilikte nasip olmuyor demekki zamani var diyorum. Cok seye heves ediyorum kendi evim olsa orayi istedigim gibi kullansam döşesem diye ama zor, annem biraz dedigim dedik otoriter birisi calismadigim icin haliyle daha fazla göze batiyorum. Eve birseyler aliyorum hep bi kusur buluyor tepki gosteriyorum tartisma cikiyor yani ben ortaklasa biseyler yapalim ev kuralim esyalar alalim istiyorum hic bir esyanin degerini bilmiyor carpiyor kiriyor sinir yapiyor, bu huzursuzluklar beni evden sogutuyor. Ben napicami sasirdim bikac parca ceyizimi cikarip kullansam zaten zor almistim ondan bundan kisarak ama bazi aldigim seyleri begendi züccaciyeye dönmüs burasi diyo, sadece bi rafta var :) ama bana böyle davrandikca tm diyorm kimse bisey haketmiyo boş ver, sonra kiyamayip yine aliyorum yapiyorum kafam cok karişik evet ailecek psikolojik sorunlarimizda var ancak bunu tek kabul eden benim... siz olsaniz zar zor aldiginiz bikac parca seyide cikarip kullanir misiniz bu durum karsisinda?

Kafam cok karişik tabiri caize doluya koysam boşalmiyor boşa koysam dolmuyor ne yapayim?