Ben insanlara ne yaptım?

Sosyal medyada konuştuğum gülüştugum insanlar reelde yüzüme dahi bakmıyorlar ( sosyal medya dediğimizde universitemin okuduğum bölümün whatsap grubu radyoloji okuyorum ) her neyse biz arkadaşlarla 2 ay boyunca konuştuk grupta şakalaştik reelde ilk kez birbirimizi görünce sadece ben gidip onlara selam veriyorum onlar bana hicbisi sormuyo etmiyo şimdi diyebilirsiniz utaniyorlardir belki diye ama öyle dil gruptakilerin bazıları reelde de öyleler takılıyorlar is bana gelince kimse yüzüme dahi bakmiyo grupta ki gibi şaka yaptığımda da ciddi anlıyorlar bu belki saçmadır gercekten ben insanlara ne yaptım ya tamam kabul ediyorum ben eskiden çok sessiz içine kapanık biriydim ama bunu yenmek için hep savaştım lisedede kimse beni arkadaş olarak gormezdi hep adım atan ben olurdum yani kısacası ne zaman adım atmaya kalksam insanlara insanlar sanki bir duvar oruyiorlar hemen cidden çok canımı acıtıyor bu durum insanlar neden böyle doğru insanı nasıl bulurum ya da birde bunu düşünmeye başladım adımlar atikca o iplerden düşürüyorlar beni herkes bana düşman sanki ya sohbet etmeye çalışıyorum aralarına girmeye çalışıyorum kendileri sakalasiyirlar gruptaki gibi bana öyle davranmıyorlar benimle az da olsa konuşurken oda ben konuşursam hep Bi resmiyet şeklinde konuşuyorlar şakayı bile ciddi anlıyorlar ben insanlara naptim ya ne lisede zaten büyük travma yaşadım aynı şeyi yine üniversitede yaşamak istemem ya 21 yasindayim bu arada tek yakın arkadaşım vsr onunlada ilkokuldan beri dostuz benimle bitek o konuşur eder valla oda olmasa heralde çoktan ölmüştüm tabiki kimse onun yerimi tutamaz asla ama ben başka çok yakın olmasada lise uniden arkadaşlarım olsunda isterim diğer inşaat gibi benimde görülmeye sevilmeye hakkım yok mu ya niye bu kadar katılar ya :((

Ben insanlara ne yaptım?