Yeni dünya düzeni diye tüm dünya devletlerince söylenen ve bağıra bağıra gelen yeni bir sistem var.
Birincisi tüm dünyayı 3-5 sene sonra ne yapacağı bilinmeyen bir aşılama. bunu %70-80 oranında doz doz yaptılar
ikincisi şu anlarda dillendirilen karbon ayak izi vergisi. Daha sonra vatandaşlık puanına evrilecek olan kölelik sistemi
üçüncüsü ve son perde mülkiyetsizleştirme.
yani neyin var neyin yok ortadan kaldırma operasyonu ve bunu sadece karnını doyurmak için yapmak zorunda kalacaksın ev -araba vs. fiyatların önü kesilmeyecek çünkü ve bunun hükümetle alakası vs yok tüm ülkeler için böyle zaten Avrupa’yı da görüyorsunuz
ve sonunda onların dediği gibi
”hiçbirşeyiniz olmayacak ama çok mutlu olacaksınız” deyimine varış
şimdi 2. Etap başlıyor farkındamısın?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
çok fazla film izliyorsun ya da 4chanda takılıyorsun MAGA falan mısın? Trump'a verecegiz oyları bu yuzden de mi :D
Ne alaka çok doğru söylüyor zamanla görürsün
@Butter_flyy_ aynen knk zamanla görecegiz sen herhalde hiç american conspiracy theorist sterotype duymadın adam resmen uyuyor tanıma askşdlas usa da olsa trumpa basar
Eğlenmek serbest tabi. 3 sene önce de içinde yaşadığımız olayları desem
böyle böyle olacak her yerde maske takacaksın
💉 olmadan hiçbiryere giremeyecek ulaşıma dan bilemeyeceksin işten atılacaksın. Sokağa çıkman yasaklanacak vs vs vs desem herkes gülerdi.. bunları dünya ekonomi formundüzenliyor ülkelerde uyuyor.. neyse bir 2-3 sene sonrası dünyasında yaşanacakları görürsünüz.
2-3 sene sonra aşının içindeki çipler aktif olup beni bir cyborga dönüştürecek ve ben gözlerimden lazerler fırlatabilecegim. teşekkürler biontech!
Sıvının seni ne yapacağını bilmem eminim 3 doz almış. Ve sıradakini bekliyorsundur.
İlginçtir ki bu kadar bilgili olup yeni dünya düzeni nedir diye araştırmaman sorgulamaman enteresan.. neyse dediğim gibi sen tv duyduğun herşeye ve DSÖ nün dediklerinden çıkma. yaşanacaklar olunca bir hatıra kalıt buralar
Ben sadece akademik makalelere kanıtlanmış gerçeklere ve uluslararası platformlar tarafından onaylanmıs şeylere inanırım. Benim bir arkadasım vardı4Chanda takılırdık her seyi bilirim ama yanlıs olduklarını da bilirim. İnsanların neden bu kadar her seyde bir şey aradıklarının da psikolojik nedenlerini bilirim.
Peki senin için FDA gibi kuruluş ve lancet gibi yayınlar yeterince bilimsel ve kabul görmüş yerlermi
elbette ki uluslararası saygınlıgı olan bu kurulusların desteklediği görüşlere inanırım. Ancak bana bir delil sunmaları lazım. Örneğin şu aşının bu yan etkisi şu kadar kişide görülmüştür ya da görülmemiştir gibi. Mantıklı da olmalı teori düzeyinde kalmamalı
Sabah 8 akşam 8 ne olduğu bilinmeyen ilaçları verirken bilimselde dimi. Bir günde 16 tane hap içilmesi nerde görülmüş diye soranda olmadı.. tabi daha sonra”meğer bu ilaçların hiç faydası yokmuş, boşuna vermişiz” diye tv de itiraflarını duyduk. Ama o ilaçları alan zararını görenle kaldı bu iş.
Ve bu da bilimsel oluyor dimi
ben de bilimsel yayınlar ve makalelerle takip ediyorum süreci ama sizin onlarca şeyle karşılaşmamanız enteresan.. millet aşı nedeniyle ölen elinde sevdiklerinin resimleriyle yürüyüşler yapıyolar yüzlerce kişi. ama bunu medya göstermez sizin görmeniz lazım..
Korkunç
Maalesef görebilenler için.. çünkü tüm dünya anlaştı ve adı yeni dünya düzeni.. son etap olan mülkiyesizleştirme ise. Şu
Fiyatlara orta direk ve üstü dahil çoğunun gücü yetmeyeceği için zamanla karnını doyurmak adına varlıklarını satmak vs.. sadece gıda için bile böyle.. bir çıkış yolu var
Çıkış yolu ne
Büyükşehirlerinden ve konfordan kaçış tabi bu bir süreliğine çünkü hep böyle gitmeyecek.