Çok silik bir ikinci çizgi var sizce hamile olabilir miyim nolur yardım edin

Çok silik bir ikinci çizgi var sizce hamile olabilir miyim nolur yardım edin
Hayır orada ikinci bir çizgi göremedim sadece tek bir tane çizgi var testi kurumaya başladığı için ikinci bir çizgi çıkmaya başlamış test kuruyunca ikinci çizgi hafiften belli oluyor.
Kuruma çizgisi değildi ilk dakikalarda çıktı 3. Dakikada falan zaten ikinci çizgiyi hayal meyal görünce sabredemedim 5 dk olmadan testi açtım baktım gerçekten var mı diye ve koyulaşma olmadı hala aynı şekilde
Cevap
19Cevap
Hayır bir tane çizgi var
İki çizgi netse hamile olmuşun demek ki o silik olan çizgi yuvası
Çizgi yuvası değil daha önce de test yaptım fotoğrafta çok belli olmasa da ince pembe bir çizgi var gözle görülen
Okudum tabi ki ikinci çizginin silik olması pozitif kabul ediliyo sadece daha yeteri kadar değer yükselmemis yeni gebelik anlamına geliyo hamilelik bu emin ol kıpkırmızı bir çizgi bile olsa şüpheye düşersin ki o ilk günler çok küçük ihtimal kimsede öyle çıkmıyo
Çocuk istiyorum korunmuyorum neden gebelik engelleyici kullanayım
Tekrar test yap. Ve bu testten degilde clearblue nun + isaretli olanlisini kullan. Net sonuc…
Testi tekrarlayın lütfen. Sorun devam ederse, aile hekimiizden kan testi ile Hg testi talep edin.
En küçük bı çizgi bile olsa hamilesin negatif sonuç yanlıs olabilir ama pozitif asla yanlış değildir henüz çok küçükse tam çıkmamış olabilir
Evet ben de öyle düşündüm ama acaba yanlışlık olabilir mi diye de korktum çünkü gerçekten minicik bir çizgi
Peki ne zaman test yapmıştın
Ben de mi gidip kan versem ya korkuyorum da nedense kan vermeye
Bilmem yani sanki negatif çıkacak ve bunun için mı geldin diyecek gibi hissediyorum doktor daha önce hiç acilden kan vermedim sanki gereksiz hasta olduğumu düşünecek gibi geliyo
Değilsin
Ayni diğeri gibi net olmasi lazım
Öyle olmak zorunda değil ki
Net olmak zorunda
Seni hangisi mutlu edecekse o çıksın
Ben bebek istiyorum ama emin olamadım sen gördün mü çizgiyi dikkatli bakınca
Ben bir babayım. Ve bir bebeği 14 sene bekledim. Kaç yıllık evlisiniz
1 yıllık
Ooo daha çok yeni. Keşke bende bu kadar erken baba olabilseydim
Benim de sağlık sorunlarım var ne yazık ki kadınsal o yüzden olmayacak gibi geliyordu hep şimdi bu çizgi çıkınca gerçekten var mı bilemedim bı de bütün gece hep hamile olduğumu gördüm rüyamda o yüzden yaptım test yoksa bir gün daha bekleyip öyle yapacaktım eşime söylemeli miyim böyle böyle silik çizgi çıktı diye yoksa beklemeli miyim birkaç gün
Bekle bence. Onuda umtlandırma şu an. Doktor bir olmaz dedimi
Endometriozis hastasıyım ben doğal yoldan kesinlikle olmaz demiyo doktor doğal dene diyo ama doğal yoldan hamile kalman normal bir kadına göre daha zor diyo şu anlık tüp bebek falan önermiyo yumurta sayım kalitem iyi olduğu için. Ameliyat da geçirdim ben ameliyattan sonra başta yumurta sayım düşük çıktı tüp bebek dediler sonra zamanla sayı düzeldi biraz takviye de aldım şimdilik sorun yok gibi ama hastalığın kendisi bile sorun kadınlarda kısırlık en çok yapan şeylerden biri
Benim oğlumda tüp bebek tedavisi ile dünyaya geldi
Tekrar test yap duruma göre anlarsın
Sabah ilk idrarla yapılıyo ya yarına kadar beklemek çok zor geliyo şu an sen gördün mü çizgiyi
Çok silik zaten eğer hamileysem bile yeni bı hamilelik bu ya da yanılma payı var değilim ama genelde pozitif olunca doğrudur diyolar silik bile olsa tamam yapayım üstünde ilk idrarla yapın diyo ama en azından biraz daha rahatlar içim
Teşekkür ederim 🥰
Değilsin.. git bı test daha al ne yalvarıyisun
Lesin sonuç kan değerde kan ver ordan net çıkar
Hamile değilsin en garanti yolu hastane testi
Şimdi benim aklımdaki tek soru çocuk kimden
cok sukur hamile degilim 🤣🤣🤣
Allah analı babalı büyütsün
2. Çizgi yok kendine gel rahat ol
Zaten öyle olurnhayirli olsun hamilesin
Brn görmedim
Çok silik çünkü fotoğrafta çıkmadı daha da silik
Yokk gözükmüyor
Var ama peki napmam lazım minicik bir pembe çizgi için
Şüpheli tekrarla bence
Evet
Sence umut var mı peki napmaliyim şimdi tekrar test mi doktorda kan testi mi
Kan testi alabilirsin ne zaman yaptiniz
Bu sabah yaptım
Başka var mı
Evde var ama yapmadım ilk idrarla bunu yaptım böyle çıktı ikinci çizgi çıkacağını bilsem iki üç tane aynı idrarla yapardım
Hadi yap yaparken banada atsana
Biz nasil yardim. edelim. ya doktora git😅
Ya erkek olduğunuz için anlamiyosunuz kızlar anlar
Değilsin
Çizgi var ama
Tek cizgi olunca hamile olmuyorsun diye biliyorum
Tek çizgi değil zaten ikinci çizgi var sadece silik böyle olduğu zaman hamileliğin başı olabilir kabul ediliyo dikkatli bak incecik pembe ikinci çizgi var normalde daha net kamerada o kadar çıkmıyo
Ihıh ben göremedim
Kafayı yemişsin
Hayır
Ben göremedim
Ben göremedim
yok bir şey..
Var ama çok net cikmadi
Ben gormuyorum
hayırlı olsun
Hamilesin tebrikler
Umarım öyledir teşekkür ederim
Hayir 2 yok
Var silik sadece dikkatli bakınca görünüyo
Hii ozaman hayirli olsn
olsun istiyor musun
Evet
evlimisin peki
Evet de neden çizgiyi görüp görmediğini söylemek yerine bunları soruyosun ki
ne kadar süredir evlisin
çok istiyorsun anlıyorum ama çizgi görülmüyor sadece seni tanıyıp anlamaya çalışıyorum
Anlaşılan canın sıkılıyo
ne kadar gecikmen oldu
Çizgi var fotoğrafta daha az çıktı ki zaten normalde de silik. Silik olması çizgi yok anlamına gelmiyo silik de olsa pozitif kabul ediliyo sadece yeni gebelik deniyo
adetinde gecikme oldu mu erkenden sevinmeni istemiyorum sadece
3 4 gün gecikti
çok aşırı silik bir çizgi sadece erkenden umitlenmeni istemiyorum seni anlaya bikiyorum
sağlık ocağına gidip hamilelik için kan testi vermek istediğini söyle en garantisi o olur umarım Allah gönlüne göre verir
evlimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?