Annem sürekli arkamdan konuşuyor?

Başlıktan da gördüğünüz gibi annem fırsat bulduğu an gider dedikodumu yapar. Ablamlara, babama ve abimlere sürekli beni şikayet eder. 3 ay önce nişanlandım. Nişanlımın ona herhangi bir saygısızlığı olmamasına rağmen hiç sevmez. Hem nişanlıma hem de bana hakaretler yağdırır. Ben artık çok bunaldım. Annemi hiç ama hiç anlamıyorum. 2 gün önce okuldan eve dönerken tam kapıdan içeri girdim annemin sesi duyuluyor. Ablama beni kötülüyor. Komik olan durum ise ablam yokken de ablamı ve abimleri vs kötüler. Ablamlar saygısızlık olmasın diye hiç seslerini çıkarmazlar ama ben yapamıyorum. Dik başlıyım bir şey dedi mi direkt cevap veririm ve bu annemi çpk rahatsız eder. Artık konuşarakta bir yere varamıyorum. Sabah kahvaltı yaparken evde yumurta olmadığını fark ettim ve anneme gün içerisinde babamın yumurta almasını söyledim. Söylemez olaydım. Sabah sabah bunu bahane edip saydırdı da saydırdı. Bunları kimseye anlatamıyorum en ufak bir problemde gider bana ve nişanlıma hakretler yağdırır. İnsan öz evladına o. pu der mi?

Annem sürekli arkamdan konuşuyor?