Bana bunun farsça iyi uykular anlamına geldiğini söyledi dogru mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İran halkına da ayrı Bi gıcığım
Neden ki
Çoğu Azeri ama inkar ederler Türk olmadıklarını iddia ederler falan
😂😂
Sende ona sene de lala ağa de
O ne demek
Sana da iyi akşamlar beyim ajjaa
Dogru söylüyor yani?
Evet
Teşekkür ederim🙏🏻😊
Rica xuda hafız xanim🙏
İyi geceler şab xoş aslında.
Lala çocuk bakıcısıymış.
Google sormak ❌
KizlarSoruyor da paylaşmak ✅🤝
Baktım bulamadım
Farsça'da Lala çocuk bakıcısı anlamına gelir ya da mürebbi demek yani bebek demek yani Türkçeye çevirdiğinde �yi akşamlar bebeğim ya da iyi akşamlar bebek demek istemiş
Ama normalde genel olarak kullanılan anlamı çocuk bakıcısı çocukların hizmetkarı yani eski dilde onların köleleri olurdu eskiden o anlamlara gelir işte bebek bakıcısı anlamına gelir çocuk hizmetkarı çocuk kölesi çocuk hizmetçisi bu anlamları taşıyor ve yaygın olarak bu kullanılıyor Bana kalırsa da muhtemelen bunlardan birini söylemek istemiş ama ne amaçla söylemiş onu bilmiyorum
Utandım şimdi spor hocam dedi..
Tam olarak sen nasıl bir şey söyledikten sonra sana böyle bir şey söyledi onu söylersen ben sana hangi anlamda söylediğini söyleyeceğim
Dedi ne zaman uyuyorsun dedim sızınca 😂
Biraz daha konuştuk işte sonra dedi yarın işe gitmem gerekiyor (spor salonuna)
İyi uykular dedim sana da lala dedi
Sana çok güzel bir tavsiye vereyim mi �ranlı birinden uzak dur çok net söylüyorum sana bunu erkek ya da kızı fark etmez arkanı bakmadan kaç ayrıca lala'nın anlamı da en son yazdığım gibi bebek bakıcısı bebek hizmetkarı işte çocuk kölesi nlamlarında kullanılıyormuş daha çok İran halkı dilinde ve o tavsiyemi dinlemeni umuyorum umarım dinlersin çünkü öyle bir şey tecrübe ettim ki inanamazsın
İnsanların hepsini aynı kefeye koyman hoş değil
Normalde genelleme yapmaya hiç sevmem hatta genelleme yapanlardan nefret ederim görüşlerimin bir çoğunda bakabilirsin genelleme yapanları hep eleştirmişimdir Ama şundan da eminim çünkü bana bunu bizzat yaşattıklarından biliyorum ve insanlarını direkt olarak gördüğümden biliyorum Ben hayatımda suriyelilerden sonra bu kadar yalana düşkün bu kadar yasaklanan dini şeylerin hepsini yapan bir millet daha görmedim evet şimdi bana zaten bir ön yargıya da yaklaşıyorsun anlıyorum seni ama umarım zaman beni haklı çıkartmaz umarım bu çocuk istisnalardan biridir
Çocuk dediğin 27 yaşında bi adam sanki hepimiz çok güzel dini uyguluyor yaşıyormuşuz gibi konuşuyorsun bu yazdığıma cevap vermezsen sevirim bb
Öğretmen , öğretici demek lala
İyi aç sözlüğe bak
Yok ki
Nasıl yok yahu
Farsça sözlük ne arasın
Google dene şey var
Evet tam bi cevap bulamadım ama burada buldum
Lala mı dedi
:/
Anlamını mı soruyorsun
Soruyu okumuyor musun evet
Hee farsça bilmiyom ki ben, boş yapmaya geldim zaten.